Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
at foton qe vendosa a mun dta hjek kush se pa lillje doli
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/06/2007 Vendbanimi: ...prapa diellit... Mesazhe: 3492
O Ana jep ndonje mendim casti, me shume per kunj. Jo per gje por meqe mbulon sektorin e spitalit
__________________ Cdo gje shqiptare esht e dashur per mua
Regjistruar: 30/04/2008 Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa Mesazhe: 1800
Pse femrat jan kaq torollake, nga trut!!? Si shpjegohet kjo pun?!!
__________________ "tie ciu' in pe de mussa che in carru de bo"
lle thojne qe largesija e munges ate ben te duahs em shume ndersa pikerisht ne ket cast po mendoja qe mu me kthehet gjithe ne harres interesant
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 Pse femrat jan kaq torollake, nga trut!!? Si shpjegohet kjo pun?!! po se ashtu u vjen mir ju te mendoni ndersa une mendoj gjithmone qe meshkujt i sjell nga te kesh qef dhe kur ta deshirosh hmmmmmmmmmmmm
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 Pse femrat jan kaq torollake, nga trut!!? Si shpjegohet kjo pun?!!
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 Pse femrat jan kaq torollake, nga trut!!? Me trute e tu e mendove ket gje?!
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 Pse femrat jan kaq torollake, nga trut!!?
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha dylan po se ashtu u vjen mir ju te mendoni ndersa une mendoj gjithmone qe meshkujt i sjell nga te kesh qef dhe kur ta deshirosh hmmmmmmmmmmmm Meqe e thua ti ...
Citim:Po citoj ato që tha dylan po se ashtu u vjen mir ju te mendoni ndersa une mendoj gjithmone qe meshkujt i sjell nga te kesh qef dhe kur ta deshirosh hmmmmmmmmmmmm
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Me trute e tu e mendove ket gje?! Ncuk
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Me trute e tu e mendove ket gje?!
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Me trute e tu e mendove ket gje?! ja paska fut ai si kali pels vec hajt ne fakt sa dush meshkuj e mendojn qe femrat jan torollake po kur vjen puna per nje mashtrim a dicka jan meshkujt e par qe mashtrohen cudi gjinia mashkullore fundja gjithe mundohet te ul femeroren po keq su ecen kurr
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 Meqe e thua ti ... pedr zotin e themm ngaqe e kam provu e vertetu ket jo vetem ne ajer po me vepra
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 Meqe e thua ti ...