diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381
|
Te dua ...
Ndjek akrepat e ores pa e vene re se koha po iken .Si valle nuk lodhen kurre duke u rrotulluar rreth vetvetes .Si valle nuk u grinden kurre akrepat me njeri tjetrrin , si valle presin gjithmon oren 12 per tu takuar e per tu puthur ne ate sekond dhe pastaj te vazhdojn xhiron e perhershme. Nuk e di une jam gjithmon ne kerkim te parajses , megjithse mua me quajn djall,megjithse e di qe parajsen nuk do ta shoh as pas vdekjes.Ndoshta i vetmi moment kur une ndiem ne parajs eshte kur ndodhem prane nenes time,prane saj qe eshte ajri qe me mbush me fryme ,me mbush me jete. Une vdes ne cdo lot te saj dhe lind ne cdo buzeqeshje ,mjafton ta shoh dhe cdo dhimbje me duket e embel ,cdo puthje cel shpirtin ,vibrimi i zerit te saj ma djeg mallin ,cdo gje e saj i jep kuptimin egzistences time. E kam engjellin tim megjithse per mua ajo eshte Zoti ,megjithse per mua ajo eshte ...Nuk kam qare per askend ne bote pervec saj ,nuk e di por askush tjeter nuk i ka merituar lotet sa ajo .Sa here malli me mbyt , sa here kembet nuk me mbajn ,syte me jane lodhur dhe shpirti perton te mbaj trupin ne jete mendoj per té dhe ndiem me mire .Ndihem ne parajsen qe vetem ajo ma krijon me dashurine e saj qe ylberit i jep ngjyrat ,qe syve i jep drriten natyres i jep emrin e saj ,shpirtin e saj ,dhimbjen e saj .E di cfar urrej me shume tek vetja dhe nuk ja fal kurre ,eshte se ste kam kerkuar kurre falje .Me fal Nena ime per gjithcka qe te kam bere qe te shqetsohesh , me fal per lotet ,per dhimbjen .Me fal se nuk dita kurre te te them fjalet qe iduhen thene nje nene .Nuk do te doja kurre te isha larg teje por jetes dhe fatit nuk i zihet bese , por ishte pikerisht largesia qe me beri te kuptoj se ti ,ti je e gjithe egzistenca ime ,lajtmotivi i saj .Sa zili i kam njerzit qe te rrine afer , o zot sa zili i kam ,skush nuk e di sa shume.Sa shume une kam nevoj te te kem ty afer , te te them sa te dua , te te shikoj ne sy , te te puth dhe pastaj te me zeri gjumi ne preherin tend.Me ka marre malli per ty dhe buzeqeshjen tende, fjalet e tua , per kafen e mengjesit qe e pije tek kembet e mia , per grindjet , per pajtimet , per kokefortesine tende qe une te ngjajta aq shume , me ka marre malli kur ben si kryenece por perseri nuk ta prish asnjehere , me ka marre malli edhe per mbremjet pa drita ku flisnim te gjithe dhe qeshnim , qeshnim te gjithe te bashkuar si familja perfekte qe eshte vetem ne endrra. Ne cdo hap qe bej ta dish se ti je gjithmon me mua ,gjithmon do te jesh .Nuk dua te filloj te qaj tani te betohem se ti e di nje nga gjerat qe une urrej eshte te filloj te qaj,megjithse e bej per ty.Nuk po te marr ne telefon tani sepse kam frike te te degjoj zerin ty dhe babit sepse do te jepja gjithcka per te qene me ju .Per te qene atje ku me takon ...
Te dua ...
Ps:Ju kam te gjithve shume xhan G+L
|