Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Cilet jane Eria dhe kati ne te vertete?...suspance... Kurre me! Kurre me! (ky ehste nje mesazh nga subjekti gibbs )
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Rri ne dyshim Gibbs
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
me duket me shkoi vota dem ka cifte me te forta se ato qe votova une .
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA me duket me shkoi vota dem ka cifte me te forta se ato qe votova une . eh
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA me duket me shkoi vota dem ka cifte me te forta se ato qe votova une .
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs eh votova shejtonen une po me sa po shof deri tani aha ska gje ne terezi
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs eh
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA votova shejtonen une po me sa po shof deri tani aha ska gje ne terezi eh
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA votova shejtonen une po me sa po shof deri tani aha ska gje ne terezi
__________________ .
Regjistruar: 08/10/2005 Vendbanimi: My soul Mesazhe: 4073
Citim:Po citoj ato që tha Lela_Dr Enigma pllaq plluq dhe une. U be kohe e gjate si te kam? Edhe ti e ke graduar trurin me pushime apo erdhe te votosh?
Citim:Po citoj ato që tha Lela_Dr Enigma
__________________ Fillimi i nje ngjarje, ku shpaloset ne kohe por lind jashte asaj, eshte njekohesisht perfundimi.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil eh eh mi shoqe eh skeni noj gje tjeter me thon ju ...
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil eh
Meqe qenka moda: Eh
Citim:Po citoj ato që tha Eria Meqe qenka moda: Eh Uh
Citim:Po citoj ato që tha Eria Meqe qenka moda: Eh