Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Qeveria e re Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
NS-6
Mnemonic

Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634

Re: ah sikur ta dije ti ????????????!!!!!!!!!

Citim:
Po citoj ato që tha lubi

NS-6 me duhet ti marr leje shefit tim qe te jap per botim ne numrin e ardhshem disa materiale shume kompromentuese ne lidhje me ate Kontinentin__________ah nuk kam se çfare te bej pasi ai eshte ne aleance me eprorin tim se me gjithe shpirt do te doja ti skuqshin ca ato faqet

Ju pershendes te gjitheve shume miqesisht.........

oj lubi kjo qeveri do bie se shpejti keshtu si e ka nis!!!do me pelqente ti kisha ato materiale,ti paguaj une.ose ose e qendis artikullin ne ate menyre qe nuk do ta marre vesh asnje qe mi ke dhene ti!!!
i them qe burime te pakonfirmuara kane nxjerre ne drite...etj etj....
kush ishte eprori jot?ministri i thesarit?apapa eshte nje ai,nuk ja gje shoqin nuk ja gje!!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Maj 2005 19:24
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Oliinter, o popull mistrec...llapni ju , llapni. Nuk keni fakte. Dilni aty ke sheshi dhe na shani i cike se keshtu duket sikur edhe ne punojm.
NS-6, krruje,krruje ti...po edhe po botove ndonje gjo tek ajo pacavurja jote,une do them qe esht genjeshter.Populli do ta haje qe cke me te se osht mesu ky popull te haje genjeshtra. Se po ha edhe nje genjeshter tjeter....ca do ta gjeje popullin?
Keshtu qe, llap ti Ns-6 bashke me Oliinterin se ate pune keni ju...o llapaqene.
Myzo...po qe se zbulon gjo ajo pata qe ke more ne pune,jepi na nji shuk me leke lal qe ta mylli gojen.

Mesazh i vjetër 23 Maj 2005 20:54
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Re: Re: ah sikur ta dije ti ????????????!!!!!!!!!

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6

kush ishte eprori jot?ministri i thesarit?apapa eshte nje ai,nuk ja gje shoqin nuk ja gje!!!

Ndez feneret dhe hap krahun po te them , dhe mos me bie ne qaf se jam si shpirttttttttt

Mesazh i vjetër 23 Maj 2005 22:47
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti

Myzo...po qe se zbulon gjo ajo pata qe ke more ne pune,jepi na nji shuk me leke lal qe ta mylli gojen.

S'ma ben mua ajo , ate pune se e kam dor te forte nigjon ti apo jo!
E di cke ti lere rehat gocen dhe mos e gacmo shume , se do na bej ndonje pune neve ajo

Poshte Opozita !! Te degjeneruar!!

Mesazh i vjetër 23 Maj 2005 22:51
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari

S'ma ben mua ajo , ate pune se e kam dor te forte nigjon ti apo jo!
E di cke ti lere rehat gocen dhe mos e gacmo shume , se do na bej ndonje pune neve ajo
Poshte Opozita !! Te degjeneruar!!

Mire mer lal, e leje un,por thjeshte me ka hy frika se po na kuptune na mori lumi.
Poshte opozita qe cke me te....

Mesazh i vjetër 23 Maj 2005 22:58
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lubi
shume pune

Regjistruar: 06/05/2005
Vendbanimi: shtepi
Mesazhe: 378

ah nuk ke faj ti !!!!!!!!!!!!!

Degjo ketu ti Kontinenti tani fol se çfare te duash pasi po e sheh mire qe nuk kam se çfare t'i bej shefit tim Z.Minister te thesarit se do te kisha lene nje takim te fshehte e privat me NS-6 e pastaj do ishe apo nuk do te ishe ti ai qe na tregon ne mbi ate qe bejne patat apo pulat-------shiko veten aty se je bere nje papagall llafazan qe gjithe kohes flet e flet pa menduar fare

Te lutem Z.shef kam shume frike se me kete Kontinenti qe eshte mesuar vetem e vetem me korrupsion--genjeshtra---kercenime-----do te na e perdorin opozita si shansin e tyre per fitore------------------------besoje zoti shef se nese ka njeri qe nuk e meriton te rri mes nesh eshte pikerisht ky---i ashtuquajturi----formuluesi i qeverise
ai thjesht eshte delja e zeze e kopese
Nuk kam çfare te bej pa lejen tende se te kam premtuar besnikeri por me menyrat fyese qe perdor ai kundra meje ne çdo kohe e meriton nje denim te mire

Ju pershendes(me zemer gjysem te thyer)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesazh i vjetër 23 Maj 2005 23:04
lubi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lubi Kliko këtu për të kontaktuar me lubi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lubi't! Kërko mesazhe të tjera nga: lubi Shto lubi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lubi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

O Myzo...po, jam delja e zeze,por,nuk jam dhia e zeze se. Ka shume ndryshim ketu.
Mos e degjo ate se ndryshe do te nderhyj tek kryeministri qe te kerkoj ndihme.
Opozita..he he...ata llapaqenet as qe kane fakte ne lidhje me mua.
Kurse kjo Lubi...he he heee....ca te boj ty Myzo se ke thaset me dollare,se te ishte per mu...e kisha heq me kohe.
(ps; Myzo amon jepi na nji shuk lal, se na mori ne qafe)

Mesazh i vjetër 23 Maj 2005 23:16
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

dale dale, c'jane keto gjullurdira ketu, mblidheni veten se late nam! Dhe ato llogarirat bejini mire, se me paskeni harruar fare mua... Apo doni te keni problem me drejtesine! Se klecka gjenden pa problem fare, kush e ka provuar ne kurriz e di shume mire

NS-6, pak me me kujdes ne gazetat e ardhshme, besoj se ke deshire te besh nje gazete sa me shume interesante (dmth me thashetheme) por ne te njejten kohe ta kesh mire me qeverine Une kam besim ne aftesite e tua

Mesazh i vjetër 24 Maj 2005 00:45
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Wydra...ta plasim mrena ate batakci..apo jo...si thu ti?

Mesazh i vjetër 24 Maj 2005 02:05
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

ke, NS-6?! Po jo mor konti dhe ti, ne duhet te mundohemi qe ta bejme per vete... Kam menduar nje plan: le te shkruaje ai disa gjera te tjera "te keqija" per ne (po jo te renda shume, ee?) qe te kujtojne njerezia qe eshte i sinqerte dhe i di mire pislleqet e qeverise. Pastaj ne do ta kthejme nga ana jone, dhe ai pak nga pak do na lavderoje, keshtu qe njerezit do kujtojne vertete qe neve jemi te mire, se do kene besim te gazeta!
hehehehe

He, si thua?!?!?!?

Mesazh i vjetër 24 Maj 2005 02:18
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 11:54 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Qeveria e re

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar