Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Mendime te castit...
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 161 162 163 164 165 166 167 168 169 [170] 171 172 173 174 175 176 177 178 179 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Eh sa me shume mundohem mos te kujtoj aq me shume me vjen ne mendje. Me mungon.(nuk eshte per ty Halil)

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Janar 2012 22:45
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

vetem me vjen inat qe dikush te eprdor te nxej nervat e tij kundra meje dhe ti pranon me dehsire dhe pse je e vetdijshme
kur me ben te uleras kur e di kush jam une per ty e per ke ti me mban

psh urrej momentin kur ju kujtoj sa me shume dua te fal aq me shume urrej jjjjjesusssssssssssssssssssssssssssss

Mesazh i vjetër 27 Janar 2012 05:03
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

vetem me vjen inat qe dikush te eprdor te nxej nervat e tij kundra meje dhe ti pranon me dehsire dhe pse je e vetdijshme
kur me ben te uleras kur e di kush jam une per ty e per ke ti me mban

psh urrej momentin kur ju kujtoj sa me shume dua te fal aq me shume urrej jjjjjesusssssssssssssssssssssssssssss

Mesazh i vjetër 27 Janar 2012 05:03
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

u qisha forumin dhe ju bashke me te ca na cat trapin

Mesazh i vjetër 27 Janar 2012 06:58
Ana1
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/02/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 823

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

po me cfare do e... o dylan? ha ha ha cfare nervash qe ke! ha ha ha je shume e lezetshme.

ps: Dylan, harro cdo gje dhe dil sonte per qejfin tend dhe inatin e botes. Nje jete kemi apo jo? perse ta kalojme me merzi te kota shkaktuar nga njerez te "vegjel" ne shpirt?! Me optimiste motre, me optimiste.

Mesazh i vjetër 28 Janar 2012 04:27
Ana1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ana1 Kërko mesazhe të tjera nga: Ana1 Shto Ana1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ana1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

a don ndihme Dylan ??

p.s. - po borxh ama ... ma kthe prap ... ndihmen ...kur te marosh pune

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 28 Janar 2012 05:24
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

ahahahhahahahhahahhahahahahhahahaha dylan
lash nom t mort e mira ty ,me ze kam qesh
se ktu ora 1 e ca ...

Mesazh i vjetër 28 Janar 2012 05:27
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

hahahhahaha kuuuuuuuuuuuu ska mundsi qe une kam shkru me siper
per zotin dhe vet qehs me fjalet e mia them si ka mundsi qe jam kam qe marre me momente

po zot me fal ska dicka qe me permban kaloj me momente po me mban pak
vec i shkreti ksuh ehste ne at moment me mu them

per temen me ma llan tan boten smund rri pa cigare sonte e fillova cigaren u pa puna ika

Mesazh i vjetër 28 Janar 2012 06:12
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

o dylan ke qen pijshem e??? kaq kuptova ke citimi jot.

M.c Te kam shpirt ...

Mesazh i vjetër 28 Janar 2012 15:03
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha lule
o dylan ke qen pijshem e??? kaq kuptova ke citimi jot.

M.c Te kam shpirt ...

dhe ne mjes jam tap jo ne at kohe nate qe kam shkru at mesazh

ose tap ose nervoz dicka po nje her

Mesazh i vjetër 28 Janar 2012 20:06
Ora tani: 15:34 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 161 162 163 164 165 166 167 168 169 [170] 171 172 173 174 175 176 177 178 179 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar