Regjistruar: 08/12/2005 Vendbanimi: HENA Mesazhe: 151
Citim:Po citoj ato që tha posejdoni shif punenen e tjetrit se tenden e shikoj une. haahahhahah sa kam qeshur))) fshati qe duket nuk do kollauz..........
Citim:Po citoj ato që tha posejdoni shif punenen e tjetrit se tenden e shikoj une.
__________________ ti shqiperi me jep nder, me jep.............
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 26/11/2005 Vendbanimi: mbi libra... Mesazhe: 3155
duaje atdhene si shqiponja folene
__________________ ciò che ci distingue dagli animali e che noi parliamo,sentiamo,pensiamo e amiamo
Regjistruar: 19/07/2003 Vendbanimi: USA Mesazhe: 2397
hmmmmm...... It never rain everyday!
__________________ respekte
Regjistruar: 05/01/2006 Vendbanimi: Ne qiell Mesazhe: 104
Asnjeher askujt mos ja merr shpresat. Ndoshta ato jane e vetmja gje qe i ka!!!
__________________ Cdo gje vjen me kohen,eshte e caktuar
Regjistruar: 27/06/2005 Vendbanimi: Eastern Seaboard Mesazhe: 4434
"You never know what will happen"
__________________ I say there're no depressed words just depressed minds.
Regjistruar: 26/09/2004 Vendbanimi: ishull Mesazhe: 5141
Ujku qe ndahet nga delja e ha tufa!
__________________ Kisha kaq shume... kaq teper per te thene...ndjenja qe mu plaken, vyshken ne kraharore....ndjenja qe me grryen e ende me kane lene...mbi vete te kaluaren te ndryshkur si kurore...(Pjesez-poezie-AG)
Regjistruar: 19/03/2005 Vendbanimi: Italy Mesazhe: 634
"burrit shikoj hunen...femres shikoj sumen" ahahahahahah e kam ni ne Shijak para dy ditesh, hahahhahahaha sa kam qesh o zot
__________________ "Nuk e di se si,por gjithmon e kam ditur se c,do hap te jetes time,e kam bere per te arritur tek ti"
Citim:Po citoj ato që tha eric darven Ujku qe ndahet nga delja e ha tufa! hahahaahaahaahaha je shum i forte...
Citim:Po citoj ato që tha eric darven Ujku qe ndahet nga delja e ha tufa!
Regjistruar: 04/04/2006 Vendbanimi: Tirane Mesazhe: 12
Pershendetje stafi, dhe fjala ime e urte eshte "qente le te lehin, karvani shkon perpara". Have a nice day Marsela
Asnjehere mos e nenvlereso fuqine tende per tu ndryshuar!!!