ksovari
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 610
|
Citim: Po citoj ato që tha lost_soul
Dmth tsunamit dhe te gjitha jane ndeshkimet e zotit ndaj veprave te njeriut, sipas studiuesve. (Cfare studiuesish!!!!...LOOOL)
Me fjale te tjera:
Zoti pasi krijoi njeriun i tha: me besoni mua dhe do te merni dashurine e pafundme, perndryshe jo vetem qe s'do te merni dashuri prej meje, por une do t'ju djeg, vras, shkallmoj shtepite, vras femijet me tsunami,semundje etj etj..
Ky lloj zoti sigurisht qe eshte psikopat.
Shume jeni te thyer shpirterisht, dhe mendoni se e mundni Zotin, jo, jo. Dhe une nuk e mbroj Zotin, se Ai as nuk eshte varr, as kukull, as tagut, por eshte Absoluti, dhe po deshi Ai te udhezon,, po nuk deshi, te le ne humbje, ne varferi te zemres deri ne vdekje...
Une thjesht po diskutoj miqesisht dhe nuk dua te jem ne konflik me asnje njeri ketu...
Keshtu si ty kam pasur babain tim, eeee ka bere shkollen ne ish Jugosllavi, por sot kur me sheh me perqafon me embelsi. Kuta di une ku eshte hajri,,
Dhe e di çfare ti nuk di te kundershtosh Zotin, Kur kam kundershtuar une, te rrenqethej trupi, dhe kam mohuar me rend se ju, keshtu qe as nuk me mbetet meraku, por kam mesuar nga lufta ne Kosove qe Ai eshte edhe i meshirshem eshte Ai qe fal shume.
Atij nuk i mbetet mangu asgje nga pushteti edhe sikur i tere njerezimi ta mohojne, dhe asgje nuk i shtohet, nese i tere njerezimi e besojne, me Ate askush nuk eshte i barabart.