Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Islamizmi. Nje fatkeqesi kombetare e shqiptareve?? Vlerësimi i Temës: 7 votime, mesatarja 3.57.
Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Vanesa je yll bote , po po me vete goja mrapa duke ja per serit ktyre , po ja sikur flet me murin... Hajt gjith te mirat nga DIABOLIC A'S

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 20 Prill 2004 17:58
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
vanesa
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/03/2004
Vendbanimi: London
Mesazhe: 35

percarja e shqipetareve eshte injoranca

per mendimin tim deri tani shkaku i percarjes se shqipetareve eshte injoranca. populli shqiptar eshte shume i prapambetur. mos shikoni tiranen qe po ecen perpara sepse rinia tiranase eshte me e emancipuar. shikoni pak veriun ku akoma mbizotereon kanuni, po ashtu neper fshatra ku gruaja trajtohet si skllave. dhe ka aq shume zakone qe duhen zbatuar. nqse feja myslimane do te perhapet me shume ne shqiperi keto zakone jo qe nuk do te hiqen po do tu bashkangjiten edhe ato te fese. nuk me vjen mire kur shof gjithe keto vajza te reja te mbuluara nga koka te kembet si kukumjacka.ndersa burrat myslimane hapin syte e shohin vajzat qe kalojne me minifunde. pse fe eshte kjo???
pse vendet ne lindjen e mesme jane me te varfera sesa vendet perendimore ku feja kristiane mbizoteron.e pra eshte feja ajo qe nuk i ka lene te ecin perpara.sigurisht politika luan rolin e vet po feja eshte pjese e politikes. ne keto vende gruaja nuk ka asnje rol ne shoqeri.mendimi i saj nuk ka rendesi. shqiperia eshte rrethuar nga vende kristiane. sigurisht qe ato do ti kthejne kuurizin nqse muslimanizmi do te mbizoteroje ne shqiperi. i vetmi vend qe na ndihmon eshte turqia. pse??? besoj se nuk ka nevoje per pergjigje.
une per vete nuk besoj ne fe. feja eshte nje politike e ndyre dhe percarese. per mua ka vetem nje zot qe na ka krijuar dhe qe ta respektosh zotin tend nuk ka nevoje te shkosh ne kishe apo xhami. te falesh. do te doja qe njerezimi te hapi syte dhe mendjen dhe mos te lidhet shume mbas fese. ta respektojne njeri tjetrin sepse eshte humane jo sepse thote feja.

Mesazh i vjetër 21 Prill 2004 22:48
vanesa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të vanesa Kërko mesazhe të tjera nga: vanesa Shto vanesa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto vanesa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
studente
Anetar i ri

Regjistruar: 10/03/2004
Vendbanimi: Londer
Mesazhe: 24

Vaneses

Shume e vertete ato qe thua ti, une jam muslimane, por besoj vetem ne ZOT dhe nuk e kuptoj nga po dalin keto sekte qe corodisin boten.
E di qe do te kete reagime nga ekstremistet , por nuk asnje shpjegim menyra e te jetuarit, sjellurit, veshjes, tek keto njerez. Femra qe mbulohen fund e krye, si te jene te mallkuara nga perendia, te privuara te marrin rrezet e diellit vetem se keshtu thote FEJA. Mund ti quaj te "burgosura" ne ajer apo boten e lire.
Kam pyetur nje vajze ne universitet pse mbulohej?
dhe pergjigjia ishte apsurde! duke me thene "Nese ke dy pjata ne tavoline njera eshte e mbuluar dhe tjetra e zbuluar, cilen do te zgjedhesh ti ?" une nuk dija ti pergjigjej dhe i thashe nuk e di , por ajo me tha "patjeter te mbuluaren se te shtyn kurioziteti te shohesh cka aty pasi ate tjetren e ke pare edhe pse mund te jete me mire e zbuluara"
Mendojeni me cfare llogjike mu pergjigj, ne fakt ajo e kishte humbur pasi kishte pranuar te vishej ne ate menyre.
Nuk dua te ofendoj asnje, por eshte mendimi im.

Mesazh i vjetër 22 Prill 2004 16:27
studente nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të studente Kliko këtu për të kontaktuar me studente (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: studente Shto studente në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto studente në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Tju them dicka , une per vete te dashuren , motren maman ose te fejuaren time nuk do ta lejoja qe te vishej me ferexhe ( nuk do te deshiroja) , por dua tju them se nuk kam asgje kunder atyre vajzave qe vishen ne menyre te tille, sikur nuk kam asgje me nje vajze qe eshte shume ekstravagante ne te veshur , keto jan zgjedhje ne te veshur , vetem kaq, asgje me shume . Pastaj nuk eshte vetem feja myslymane qe detyron veshjen e tille, ja ne edhe shume sekte te fese se krishter qe e bejne . Prandaj nuk duhet gjykuar nr vecanti por nr pergjithsi. Gjith te mirat nga DIABOIC A'S

Mesazh i vjetër 22 Prill 2004 18:32
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Tju them dicka , une per vete te dashuren , motren maman ose te fejuaren time nuk do ta lejoja qe te vishej me ferexhe ( nuk do te deshiroja) , por dua tju them se nuk kam asgje kunder atyre vajzave qe vishen ne menyre te tille, sikur nuk kam asgje me nje vajze qe eshte shume ekstravagante ne te veshur , keto jan zgjedhje ne te veshur , vetem kaq, asgje me shume . Pastaj nuk eshte vetem feja myslymane qe detyron veshjen e tille, ja ne edhe shume sekte te fese se krishter qe e bejne . Prandaj nuk duhet gjykuar nr vecanti por nr pergjithsi. Gjith te mirat nga DIABOIC A'S

E dukesh se ke kuptim te mire per kete qe the, por mos e ngaterro fene, dhe predikuesin e fejes. Feja islame, ndersa predikuesi quhet mysliman, ndersa feja "ateiste" , ndersa predikuesi ateist.
Kaq ishe i mrekullueshem.
Po nje rast lexova papritur nje poezi te Çajupit
"Tani roj pa shprese, ndaj s'dua te roj, dhe Perendine s'e besoj"
Ç'mendim ke per kete, se fare s'ia kap trurin..!!!
hi krijesa!

Mesazh i vjetër 22 Prill 2004 18:41
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Eheheheh o vlla Plloshtan , cdo dite zgjohemi me mendimin se sot do te jete me mire se dje ,dhe shpresen konservon ne shpirt, por kur ajo seshte me ateher e sotmja nuk sherben me per te dhene kurajon per te jetuar , ashtu si te bene te mohosh zotin kur e di qe shpresa vdes e fundit dhe ti ke vdekur para saj... Kaq kisha Plloshtan vellai, gjith te mirat nga DIABOLIC A'S

Mesazh i vjetër 22 Prill 2004 20:00
sheki
MILANIST

Vendbanimi: SHKUP
Mesazhe: 243

cpo flitni o njerez

pse ju studente qenke qen aq e pakuptueshme saqe nuk keni ditur p. shn se pse femrat muslimane mbulohen the se je muslimane por se ke kuptuar pergjigjen e muslimanes se mbuluar kjo pergjigje aq e logjikshme saqe nuk ka perse te mos kuptohet por ju ne fakt nuk keni dashur ta kuptoni kete. se shum pergjigje me vend ka qen kjo e muslimanes edhe ajo e drejta e saj eshte se si do te vishet.
edhe nuk do te kisha thene se duhet ne ate gjendje te behet femra mirepo ne qoftese atjo e ka gjetur vetn ktu pse mos ta ben

pershendetje sheki

Mesazh i vjetër 22 Prill 2004 20:05
sheki nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sheki Kliko këtu për të kontaktuar me sheki (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sheki Shto sheki në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sheki në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Citim:
Eheheheh o vlla Plloshtan , cdo dite zgjohemi me mendimin se sot do te jete me mire se dje ,dhe shpresen konservon ne shpirt, por kur ajo seshte me ateher e sotmja nuk sherben me per te dhene kurajon per te jetuar , ashtu si te bene te mohosh zotin kur e di qe shpresa vdes e fundit dhe ti ke vdekur para saj... Kaq kisha Plloshtan vellai, gjith te mirat nga DIABOLIC A'S

Tani ke folur per fusha apo per ara!? S'e ne marr veten me keto fjali te shkurtera ama plote verejtje te gjata.
E perpiqu edhe nje çikez, se.............doli pije e ftohte me arra!

Mesazh i vjetër 22 Prill 2004 20:06
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dena
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 23/01/2004
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 102

une di qe pagan do te thote qe nuk kane qene ateiste...apo jo Laudrup? gabohem valle apo nuk e dini mire ju???????

Mesazh i vjetër 23 Prill 2004 12:40
dena nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dena Kliko këtu për të kontaktuar me dena (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dena Shto dena në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dena në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Laudrup
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 24/01/2004
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 119

Citim:
O Laudrup po ko pi mor burr i dheut, me duket se ta japin mallin e keq, ore po ate qe thua ti nuk e thone turqit o tunxh po e thone greket me pjesen ortodokse te shqiperise gje e cila nuk eshte e vertet. dhe pastaj mos na thuaj ti se eshte e vertet apo jo qe ne qenkemi kolon turq kur 70 % e popullsis shqiptare eshte muslimane, por kjo nuk ka te bej me asgje qe duhet te vihet re tek nje person, ajo qe ne duhet te shikojm eshte se nje person eshte me te vertet shqiptar apo jo, dhe jo te shohi se i cfar feje eshte , eshte djal i mbar mos na ha shume pallen dhe sillu mire se nuk je ne terezi me duket. Hajt gjith te mirat dhe mos bani gafen te ma fshini mesazhin. Tung nga DIABOLIC A'S

Meso te flasesh nje here ore tutkun se plot me kontradikta e ke mbushur kete postim. Cte flas une ketu, ju flisni cfar tju teket juve.
Shko ne Turqi sic kam qene une dhe pastaj hajde na jep teorite e Grekeve qe i dine te gjithe.

Pjesa ortodokse Shqiptare eshte dhe ajo me integrale qe i perket kombit dhe tradites se vjeter prandaj mos na haj pallen shume edhe shko i her ne turqi pastaj flasim bashke.

Dena,
Per ateizmin apo paganizmin mund te flasim shume gjate. Feja nga paganizmi ndryshojn shume. Feja ka nje kuptim pak me te gjere se sa fete mistike te atehershme.
Sidoqetejete Shqiptaret e kane zgjedhur fene e tyre, ndersa Turqit e kane sjellur/kthyer me dhune.

Shqipërinë e bashkuar t’a ndërtojmë.
Dhe Shqiponjat dy krenare,
Të fluturojnë mbi trojet Shqiptare...!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Marre nga unionishqiperikosove

Mesazh i vjetër 25 Prill 2004 05:09
Laudrup nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Laudrup Kliko këtu për të kontaktuar me Laudrup (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Laudrup't! Kërko mesazhe të tjera nga: Laudrup Shto Laudrup në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Laudrup në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 17:50 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Islamizmi. Nje fatkeqesi kombetare e shqiptareve??

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar