Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > letra imagjinare- perdite nga nje cmenduri Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 4.33.
Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

Ta dija se kjo do me sillte qetesine do e kisha praktikuar me pare. Njerezit vecse te lodhin, te konsumojne, te vrasin me mungesen e tyre te jashtezakonshme te taktit, apo me rolin e tyre te dedektivit te jetes tende nen petkun e "shoqerise". Dhemb te humbesh shoqerine, por me mire ta humbesh sesa ta lesh te te shkaterroje. Nderkohe ndihem e mbrojtur dhe e qete brenda forteses sime. Kesaj rradhe shpirti m'i hapi dyert dhe nuk me harroi perjashta.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Janar 2006 17:37
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Syrius
Larguar

Regjistruar: 19/01/2006
Vendbanimi: Dymbedhjete Hapa Drejt vetmise
Mesazhe: 216

Shpresoj mos te kujtosh se cdo gje qe e planifikuar.
E di se si mendon njerezia, gjithnje mendon ate qe do e qe e ben te ndihet me mire.

Duhet te dish
qe shume njerez mund te hyjne e te dalin ne jeten tende , por vetem ata me me rendesi jane te afte te lene gjurme ne te.
Do te ish e hidhur te mendoja qe gjurmet qe une lashe do te te bejne nje nga ata njerez qe une perbuz e justifikoj ne te njejeten kohe.
Do te ish vrasese qe kjo eksperience te shkaterronte tek ti ate qe une aq shume desha.

Nuk je fajtore ne kete histori, nuk jam fajtor per ate qe kam. E nese do mbaj nje barre shkaterruese mbi supe , ajo do te jete barra e dobesise se paplanifikuar.

Barra qe mban dikush qe gjeti dicka kaq te rendesishme , ne vende te papershtatshme.

Dhimbje. Po edhe "Perendite" plagosen...

E siguria aparente e ftohtesia e prekshme nga te tjere shpesh here fshehin shpirtra te brishte.

Mesazh i vjetër 19 Janar 2006 23:46
Syrius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Syrius Kliko këtu për të kontaktuar me Syrius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Syrius Shto Syrius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Syrius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
pipi
hic

Regjistruar: 09/02/2004
Vendbanimi: _*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_
Mesazhe: 499

ta dija se ti do me lendoje aq shume....nuk do te kisha folur me goje kurre...nje mije here kam mallkuar veten,per ate qe bera.njohja me ty ishte si vdekja e botes time.ti,ishe ai qe me more shpirtin,me more dashurine dhe si vleresove ndjenjat e mia.edhe une si e marre edhe sot e kesaj dite mendoj per ty....po kjo eshte cmenduri e aq me teper te mendosh se une po shkruaj per ty.qe je prishesi i cdo gjeje ne jeten time.ishe i derguari i ferrit,qe me helmin tend i trullose te gjithe.e pastaj pa e kuptuar se cbere u largove pa te keq nga jeta ime.sec u thye brenda meje,po kupton ti????edhe une qe dua te te harroj dhe sia arrij dot qellimit,prape rri e vetmuar brenda meje me mijra mendime te cilat ti nuk do ti njohesh kurre...

Mesazh i vjetër 22 Janar 2006 05:46
pipi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të pipi Kliko këtu për të kontaktuar me pipi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të pipi't! Kërko mesazhe të tjera nga: pipi Shto pipi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto pipi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Cfare po me sjell mengjesi sot? Nje buzeqeshje. E dashuroj te ngrihem dhe te shoh diell me sy, dita eshte komplet tjeter. Le te jete ftohte por eshte diell qe te perkedhel dhe ngacmon te dalesh e te luash me rrezet e tij. Flm per kete dite me shume o Zot. Te gjitha falenderimet e mia te shkojne ty.

Mesazh i vjetër 24 Janar 2006 14:43
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

u prish dynjaja apo mos kam rreshkitur une?!sa me shume lexoj aq me te pakapshem me duken njerezit, aq me te pakuptueshem, por njekohesisht dhe aq me e kapshme dhe e kuptueshme me duket vetja ime ne kete rreshkitjen time. Ndoshta sepse si kam patur idete asnjehere me te qarta se tani? Apo se koshienca e te qenit me te vertete ekcentrike ( eshte fjala e sakte?) te jep nje siguri dhe force te pashpjegueshme per ruajtjen e ekcentrizmit tend? E vetmja gje qe di eshte qe si e ka thene nje shoqja ime dikur I found both freedom and happiness in my madness.

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2006 21:13
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Sot vertet ishte nje dite ndryshe , diellin nuk e pashe ne kaltersin e horizontit sic jam mesuar ta shof , por tek syte e saj .
Tek ata dy sy plot jete dhe gjalleri qe sa here me shikojne me bejne te dridhen nga gezimi nga lumturia nga nje mirnjohje e pafund !
Ecja dhe falenderoja zotin , valle pas kaq e kaq vuajtjeve dhe mizerjes ndodhin mrekullira te tilla , kurre nuk e kam pare gjekundi ne jeten time kete bukuri qe ka ajo , gje mahnitse e pakapshme kolosale , bukuria e saj !
Ecja dhe emocionet e pandaluara ma pershkonin trupin si ajo gjilpera kur bera tatuazhet , por kesaj radhe nuk ishin dhimbje jo , kesaj radhe ishin dicka komplet ndryshe nga dhimbjet , larg nga dhimbjet!
Kesaj radhe isha i pushtuar nga ledhat dhe bukuria e saj !
Flm zot qe jetoj pran saj

Mesazh i vjetër 15 Shkurt 2006 02:42
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Nje dite si gjithe te tjerat , monotoni dhe vetem , dhe ai pak diell qe doli nuk mund ta perzinte , monotoni dhe prape monotoni , po iki me mire

Mesazh i vjetër 15 Shkurt 2006 23:20
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Dje fillova te lexoj Hessen dhe nje shprehje me beri shume pershtypje qe ne faqet e para. Shpirti jot eshte bota. U ndala e lashe librin dhe e perserita me ze. SHPIRTI JOT ESHTE BOTA PER MUA sepse gjithshka perfekte, te mrekullueshme, te enderruar, te deshiruar une e zbulova ne shpirtin tend universi im. Dhe ndihem me e pasur se Konti i Monte Kristos, sepse I made my dream come true. Njoha dashurine e vertete. Ate sublimen, te paharrueshmen, te perjetshmen qe eshte lumi im i jetes, vullkani im, zjarri im.

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2006 14:27
Klodel
.

endrrat nuk mundet te t'i marre njeri... jane njerezit qe heqin dore prej tyre pa i arritur, sepse frikesohen nga veshtiresite, sepse nuk besojne..Nuk besojne qe munden t'i bejne realitet. Por une jo.. Une nuk heq dore prej endrres sime.. E sfidoj kohen dhe jeten.... i sfidoj te gjitha... endrren time nuk mundet te ma marre askush... KJO ESHTE ZGJEDHJA IME.

Mesazh i vjetër 25 Shkurt 2006 06:28
Klodel
.

Sot kisha mall. Mall per gjithshka. Mall per njerezit, nje zot e di sa do me vije fatura vetem nga telefonat e sotem, mall per momentet e mia, mall per endrrat e mia, mall per deshirat e mia, mall per nje te ardhme me te mire, mall per koherat qe s'kthehen me, mall per hapesirat e mia, mall mall mall mall pafund.... dhe as oret e tera ne telefona nuk ma ngopen kete etje te shpirtit.... dita dhe nata sot marrin emrin Mall...

Mesazh i vjetër 03 Mars 2006 04:23
Ora tani: 00:26 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > letra imagjinare- perdite nga nje cmenduri

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar