Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
grathias ... e paske kap keq me vascon sot ti shoqe
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Sa e dashur qe eshte kjo vajze!
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Angel is Rossi'ssss day *_* Dulcis...edhe une te dua shume (cit) hahahaha
goca ju pershendes shkruhena me vone ...kisses http://www.youtube.com/watch?v=f58W...w&feature=share
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Dulcis...edhe une te dua shume (cit) hahahaha Mc. E paskan te gjithe hobby te luajne me nervat e mia sot..ma vfc
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Dulcis...edhe une te dua shume (cit) hahahaha
Citim:Po citoj ato që tha Eria Mc. E paskan te gjithe hobby te luajne me nervat e mia sot..ma vfc Edhe une te dua shume Eria!
Citim:Po citoj ato që tha Eria Mc. E paskan te gjithe hobby te luajne me nervat e mia sot..ma vfc
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Ky me pelqej shume Bionde.. D shume shume i bukur qeka Kati kshu cmimi sa ishte jo per gjo po e blejme nje ...skam dasem ne vere por po vij e paftuar ke dasmat tuaja u pa puna
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Ky me pelqej shume Bionde.. D
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Edhe une te dua shume Eria! Me qafsh veri nje (cit.) Mc. Hape mooooooooooooooj ate telefon,perse e mban ne brez grrrrrrrrr
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Edhe une te dua shume Eria!
Putheshim derisa ta zhvishja ylberin nga trupi derisa t'i merria ngjyrat nga syte ne ujin e ftohte fusja kembet derisa nje e rrenqethur ngjitej kurrizit perpjete dhe shkycte vetedijen....(F.L)
Na ngelen kalamaqerit pa buke