Vizioner
...ne Timon
Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857
|
Citim: Po citoj ato që tha kurt
Ashtu mendoj dhe une. E forta eshte se sikur sala te ishte ne fuqi e kishte pranuar kte gje pa pyetur ask end dhe kjo ironikisht do e kishte ndihmuar shqiperine ekonomikisht dhe perforcuar nje aleance edhe me te fort me US.
Por meqe nuk ishte ne fuqi beri zhurmen me te madhe.
Nejse, nuk mund te quhet edhe humbje kjo. Njehere qe bota e din ky vend i vogel ka pranuar nji mij ton arm kimike ne brenda do kishte influencuar turistat e huaj, tani qe boterisht dihet shqiperia nuk e pranoj vecse e ndihmon turizmin.
Kurt, po kush jane keto Turiste te huaj qe kane shkuar deri me sot ne Shqiperi (e kam fjalen per grupe e vershime turistesh te huaj) !? Apo Ne, Shqiptaret ne migrim, shkojme atje sidomos ne vere per te takuar te afermit dhe, ne kete menyre plotesojme statistikat shtetrore per numrin e Turisteve.
Eh, tani, mbas pergjigjes "Jo" do vershojne Turistet nga gjithe Bota , sepse tani kemi nje Shqiperi te pandotur!!!
Dikush ketu mund te thote-replikoje me thenen "Tani, do ta kemi me pak te ndotur"! Aspak. Me Po-ne mund ta kishim edhe me te paster, masandej.
Edhe ne aspektin Politik, atehere, Shqiperia mund te shikohej nga keta te huaj qe donon ta vizitonin, edhe me e sigurte politikisht, per arsyen se ne nje ceshtje delikate per cmontimin e lendeve kimike, u perzgjodh nga OKB-ja dhe USA.
P.S. Une kisha ndermend ti kaloja pushimet vitin tjeter ne Shqiperi (u bene 5 jet qe skam qene), por sic duket do zgjase me shume pa shkhar sepse, mbas "Jo-se" do te kete dyndje vitin tjeter te te huajve ;-)
|