Regjistruar: 26/11/2005
Vendbanimi: mbi libra...
Mesazhe: 3155
Citim:Po citoj ato që tha kurti flm per pershendetjen Ruby...
dmth paska edhe me keq, e ka te vjedhur kengen!!! heheheheh
sinqerisht qe kjo video me argetoi me shume kur po shikoja ato gocat ne video. me solli disa kujtime kur isha 16-17 vjec para se te ikaj nga shqiperia dhe mu kujtuan se si ato gocat atje shkonin me disa tipa zhaboke shkurtabiqa me floke te gjat dhe me zingir neper qafe me xhaketa lekure etj etj, dhe shikoje gocat me te bukura i kishin perkrahu.
nuk e di a shkonin me kto zhaboket e modes nga fakti i varferise ne shqiperi dhe kto prezantonin diken qe han ushqim te mire, apo thjesht iu dukinin te modes, kjo video me solli shume kujtime te atehershme kur isha shume i ri por kuptoja boll aq sa edhe me bezedisnin pak kur deshmoja budallalleqe te ktij niveli te larte....
prsh kurti,po i ke pare ato goca qe shkonin me zhaboke mar djale hahahahhaha...
ja se po te prsh dhe une me nje kenge tjeter shpreso te te pelqeje http://it.youtube.com/watch?v=b6LAutzo9r4
Mesazhe: 2080
Citim:Po citoj ato që tha kurti flm per pershendetjen Ruby...
dmth paska edhe me keq, e ka te vjedhur kengen!!! heheheheh
sinqerisht qe kjo video me argetoi me shume kur po shikoja ato gocat ne video. me solli disa kujtime kur isha 16-17 vjec para se te ikaj nga shqiperia dhe mu kujtuan se si ato gocat atje shkonin me disa tipa zhaboke shkurtabiqa me floke te gjat dhe me zingir neper qafe me xhaketa lekure etj etj, dhe shikoje gocat me te bukura i kishin perkrahu.
nuk e di a shkonin me kto zhaboket e modes nga fakti i varferise ne shqiperi dhe kto prezantonin diken qe han ushqim te mire, apo thjesht iu dukinin te modes, kjo video me solli shume kujtime te atehershme kur isha shume i ri por kuptoja boll aq sa edhe me bezedisnin pak kur deshmoja budallalleqe te ktij niveli te larte....
lal mos kujto qe keto gjera kane mbaruar ne shqiperi te pakten atehere shkojshin nme te rinj????? po tani qe shkojne pleq dhe mosha me te larta se te tyre eshte akoma me e shpifur....... te renqethet mishi kur shef nje vajze 20 vjecare me nje plak 65 vjec....
keshtu qe ka dhe me keq...se sa ajo vidjo qe thua ti
lal mos kujto qe keto gjera kane mbaruar ne shqiperi te pakten atehere shkojshin nme te rinj????? po tani qe shkojne pleq dhe mosha me te larta se te tyre eshte akoma me e shpifur....... te renqethet mishi kur shef nje vajze 20 vjecare me nje plak 65 vjec....
keshtu qe ka dhe me keq...se sa ajo vidjo qe thua ti
o sa loser i madh qe jam une edhe 65 vjecaret bejn me qejf se une, ata me goca 20 vjece kurse une nuk takoj shqiptare kurre... hajde ironi hajde...
nje pershendetje per tulipanin, bris, balerinen, enyan, kotken, buzeqeshjen, kundershtuesen, pleshten, shoqen time eshin, enigmen that i admire from a distance, agaten, evisen, lelen, eria, etj etj dhe ne fund vjen embelsira creeme brulee