Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha Eria Une edhe jap edhe marre dhurata ne korrik MC. Nga vajti kjo Desserti,asnjehere nuk e gjen kur te duhet -.-'' Une propozoj 1 min.heshtje edhe per rrogen e korrikut ( cit. i modifikuar)
Citim:Po citoj ato që tha Eria Une edhe jap edhe marre dhurata ne korrik MC. Nga vajti kjo Desserti,asnjehere nuk e gjen kur te duhet -.-''
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 22/07/2010 Vendbanimi: mEs iLuzionesh te hUmbura Mesazhe: 1505
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Kur te vjen e mira hapi deren te qenkan mbyt gjemit.... po kur te vjen e keqa, hap deren te futet dhe dritaren te Dali .
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Kur te vjen e mira hapi deren
__________________ Monologu esht tymi i flakve te brendshme te shpirtit.
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Antip@tre@ te qenkan mbyt gjemit.... po kur te vjen e keqa, hap deren te futet dhe dritaren te Dali . Ja futi kopjacja. Cdoe mire ka edhe nje te keqe de.
Citim:Po citoj ato që tha Antip@tre@ te qenkan mbyt gjemit.... po kur te vjen e keqa, hap deren te futet dhe dritaren te Dali .
As nje as dy ftese menjehere
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha As nje as dy ftese menjehere Kur them une me ngele ne dere
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha As nje as dy ftese menjehere
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kur them une me ngele ne dere Mos qesh me hallet e tjetrit, se do te te kthehen mbrapsht.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kur them une me ngele ne dere
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
M.C Kush ma vodhi gjumin...
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Mos qesh me hallet e tjetrit, se do te te kthehen mbrapsht. Kam te njejtin hall, sa jete te veshtire kemi ne vipat (cit.)
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Mos qesh me hallet e tjetrit, se do te te kthehen mbrapsht.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kam te njejtin hall, sa jete te veshtire kemi ne vipat (cit.) Edhe ty te ngaterruan per fotomodele? Do ta kesh nga ajo fotoja vdekjeprurese e profilit
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kam te njejtin hall, sa jete te veshtire kemi ne vipat (cit.)
Ncuq,ncuq nje hall tjeter