Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
shejtan ..........largohu.........:p ps:bonne nuit tesh ...
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 07/07/2004 Vendbanimi: Mesazhe: 1306
ange... gardiene PS s'dua gjum
ne suis pas...... ps:....du une......gjum....:p Bonne nuit per te fundit here...
Regjistruar: 29/06/2007 Vendbanimi: Tetove Mesazhe: 1051
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore po kete nga e nxorre, nga temat e kontes? rebelet (qe marrin kot.. si pushka e jevgut ) Jo, nuk dij..ashtu me erdhi kot...
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore po kete nga e nxorre, nga temat e kontes? rebelet (qe marrin kot.. si pushka e jevgut )
__________________ "Cmenduranet e zbutur e shpien boten perpara"
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha katilesha007 ne suis pas...... ps:....du une......gjum....:p Bonne nuit per te fundit here... bien....(tres bien).
Citim:Po citoj ato që tha katilesha007 ne suis pas...... ps:....du une......gjum....:p Bonne nuit per te fundit here...
Regjistruar: 19/03/2006 Vendbanimi: ......................................... Mesazhe: 1757
En-ya... (emër... )
__________________ ..............................................................
Regjistruar: 16/11/2003 Vendbanimi: . Mesazhe: 2752
YAMAHA
__________________ il primitivismo e la non cultura sono forme eterne!! CHI CREO LE DONNE??!!DIO E STATO UN GENIO
Regjistruar: 16/10/2003 Vendbanimi: Toke Mesazhe: 1679
hala e peshkut
__________________ E vetmja here qe nuk do ia arrish,do te jete perpjekja e fundit.
Regjistruar: 21/06/2007 Vendbanimi: ..... Mesazhe: 3612
harram
__________________ Nuk mjafton te mendojme se duhet vepruar ndryshe...duhet te fillojme te mendojme ndryshe... dhe vetem atehere fillojme te veprojme ndryshe.
amonjak