Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Kush e stis urrejtjen krahinore
Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Re: puntori dhe amori

Citim:
Po citoj ato që tha ariskratos
Ne Belgjike, mesuam, se ne nje universitet nuk kishte asnje te huaj tjeter perveç nje shqiptareje, pra Amorit. Dhe kete e besoj, e them sinqerisht. Por, qe ne nje sit shqiptar si Forum Horizon te mos kete asnje shqiptar tjeter perveç puntorit te interesuar per tema shqiptare, dhe asnje shqiptar te interesuar per temen tjeter qe kam hapur une mbi leximin e trurit, kete Krim Kunder Njerzimit, kete une s'arrij ta kuptoj. Keto jane tema qe zjenjne ne Evrope dhe ne Amerike, njerezit e thjeshte, por ehde shkencetare jane te frikesuar nga permasat qe ka marre kontrolli i njerzimit nga nje grusht njerezish, pra aristokratet dhe prifterinjte. Ne shqiptaret, gjithnjw si peripatetiket!
Nuk jam vetem une qe interesohem per tema shqiptare, por jam puntor dmth i palodhur keshtu qe nuk pertoj te shkruj dhe rishkruj gjera qe te tjeret jane besdisur duke i thene e sterthene.

Mesa di un Amori ka thene ne degen e saj se universiteti ka plot shqiptare por pak rendesi ka. Ketu ne itali ka plot me mijra studente.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 31 Tetor 2007 00:19
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Citim:
Kërkoj ndihmë

Kërkoj ndihmë nga kushdo që lexon këto rradhë të më sugjerojë një këshillë se si unë dhe familja ime mund të dalim nga një situatë e tillë.

Nën presionin e shtetit të Fatos Nanos, familja jonë e shqetësuar nga banda narkomanësh dhe militantësh të PS-së, u detyrua t’i largohet “sherrit”, dhe të emigrojë në mënyrë të paligjshme në Belgjikë.

Në Belgjikë, Mbretëria e Belgjikës, organizoi të njëjtin skenar, na rrëmbeu fëmijën për tre muaj, dhe kur ne e kërkuam atë, ajo ngriti kundër nesh llumin shqiptar të Brukselit dhe na ndoqi deri në Aachen të Gjermanisë. Gjermanët nuk na morrën në mbrojtje, pasi kështu kishte urdhëruar Xhendarmëria e Belgjikës.

E ndodhur në një pozitë të vështirë, mbretëria e Belgjikës e kthen fëmijën nga kampet psikologjike të Francës në Bruksel, por kërkon ta mbajë vetë nën kujdes, me pretekstin se “prindërit nuk kanë ditur të kujdesen për të”. Meqë fëmija i diskreditoi, duke thënë se duhet të kthehem në shtëpi, Prokurorët e Albertit të II organizuan një gjyq për t’ia rimarrë me çdo kusht këtë fëmijë familjes.

Gjyqi nuk u zhvillua kurrë, por fëmijën Belgjit kanë arritur ta shndërrojnë në një Skizofren. Ky fëmijë tashmë, E. ?, një Skizofren, sipas psikologëve të Belgjikës dhe të Shqipërisë, ka që nga vitit 2001 në Belgjikë e deri më tani, kalon çdo vit shkollor pa lexuar asnjë libër, ndërsa klasat atij i jepen pa u diskutuar asnjë herë. Dikush në Belgjikë, dhe tani në Shqipëri, ka urdhëruar dhe vazhdon të urdhërojë mësues, pedagogë, Drejtorë dhe Dekanë, që këtij fëmije (Skizofren) t’i jepet pa një pa dy dëftesa dhe t’i mbushet libreza e universitetit me nota pozitive.

Ne jemi në hall të madh, pasi në kurriz të fëmijës tonë dhe familjes tonë po luhet një lojë shumë e rëndë, kundër shëndetit të një fëmije dhe kundër qetësisë dhe mbarëvajtjes së një familje.

E para, ata po na mësojnë një fëmijë parazitar
E dyta, ne kemi tërë këto vite që torturohemi nga zyrat e Interpolit evropiuan, SHISH-it shqiptar, dhe psikologët e të dyja vendeve.

Qëllimi i këtyre përpjekjeve mizore e të paskrupullta të Monarkisë Belge dhe të Shtetit Shqiptarë, mund të jenë të shumta.

Pyetja dhe ndihma që kërkoj unë është kjo:

A ka dikush që të na ndihmojë në këtë vend sesi të dalim ne nga kjo situatë?

Kerkoi ndihme Strasburgut dhe nese jo ban nje kerkes edhe ne Hage se keq puna nuk shoh rruge tjeter.

Mesazh i vjetr 31 Tetor 2007 00:23
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Re: Ç’bën tjetër shteti shqiptar kjo vegël e monarkisë së Belgjikës

Citim:
Ç'bën tjetër shteti shqiptar kjo vegël e monarkisë së Belgjikës

Qëllimi i luftës psikologjike të shtetit shqiptar dhe monarkisë së Belgjikës, kuptohet synimin e kanë patur dhe e kanë na rastin e familjes tonë tek unë.

Hollë – hollë, këtë punë të poshtër ata e bëjnë me çdo shqiptar, me çdo familje shqiptare. Por me që unë e kam ngritur zërin publikisht kundër monarkisë belge, dhe ajo më ka shpallur luftë hapur, pa iu bërë vonë për askënd.

Ç'bën shteti shqiptar, kjo vegël e Belgjikës? Ndër të tjera, pasi s'ka ardhur ende koha për t'i treguar të gjitha, si në Bruksel dhe në Tiranë, ajo i ve njerëzit në rresht. Dhe ata paturpësisht na bien në qafë. Deri këtu ka rënë personaliteti i njeriut. Dhe ka nga ata njerëz që s'janë sido kudo. Aristofeja për të më treguar se kush është, më ka nxjerrë në mes të natës të qëndrojë gatitu si majmun p.sh. Ylli Bufin, ka bërë të ecë me vrap para meje Lirie Berishën, të shoqen e Sali Berishës, ka sjellë deri Universiteti i New Yorkut Rexhep Mejdanin vetëm për të më treguar koqet, e shumë e shumë të tjerë.

Ne shqiptarët, vërtet kaq njerëz – plehra jemi?

Në çfarë shteti rrojmë ne o njerëz, ç'e ardhme i pret fëmijët tanë?

Ore se çfare jane shqiptaret s'eshte puna jote dhe nuk je ti qe i perfaqson dakort, fol per veten tende por te tjeret nuk ke te drejte ti ofendosh as ti zesh me goje. Kush je ti zeri popullit, pastaj armiq gjithkund te thashe njehere shihte  vetem, don kishot......

Mesazh i vjetr 31 Tetor 2007 00:29
RAIMONDI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492

------------Dy jane arsyet qe e nxisin urrejtjen krahinore---------

1-Spiunet e grekut me Janullatosin ne krye

2-Primitivizmi i Berishes, ne menyren Arrogante te te qeverisurit

Mesazh i vjetr 31 Tetor 2007 07:50
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ariskratos
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 09/10/2007
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 114

puntor ti shih bajgat e italianeve

ti puntor me mire merru me bajgat e italianeve,

sa per popullin shqiptar ketu jam duke e mbrojtur une dhe jo ti

ti puntor je nje sherbetor i atyre qe demaskoj une, i atyre qe kane fallsifikuar historine e Evropes, qe kane zbukuruar historine e tyre dhe kane erresuar historine e Shqiperise. Plehrat jane ata me te cilet Aristokratet e Evropes sot sundojne mbi te gjithe popujt e tjere. Mjaftojne dy - tre plehra si Esat Toptani i dikurshem per te bere çorap nje popull te tere. Ai Strasburgu qe rekomandon ti eshte vegel e ketyre aristokrateve qe them une, ata qe edukojne Millosheviçe e Sadam, e me pas pasi i shtrydhin, i vrasin po vete, ata fryjne Kohl, Mitterran, Klinton, dhe po ata i diskretojne po vete siç diskredituan nje klase te tere politike ne Itali, ata i vene zjarrin cilesdo pjese te botes vetem per te tmerruar popuj e gjithe njerezimit

Vazhdo puntor te derdellisdesh e tu sherbesh murgjeve pederaste apo kryemurgut pederast te Vatikanit; Çfare ben papa i Vatikanit 24 ore ne dite, shtate dite ne jave dhe vit mvbas viti kur Elizabate e Anglise ka llogaritur duke lexuar mendjen e te gjitheve se çdo mashkull çdo shtate sekonda i vete mendja per seks? Vetem leshko si ti besojne ne kete bote te ndertuar ne kete menyre

Mesazh i vjetr 31 Tetor 2007 11:51
ariskratos nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ariskratos Kërko mesazhe të tjera nga: ariskratos Shto ariskratos në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ariskratos në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ariskratos
Anetar i regjistruar

por te tjeret nuk ke te drejte ti ofendosh as ti zesh me goje

ti thua

por te tjeret nuk ke te drejte ti ofendosh as ti zesh me goje

per ke e ke fjalen puntor, o kalores i aristokracise

Mesazh i vjetr 31 Tetor 2007 11:58
ariskratos nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ariskratos Kërko mesazhe të tjera nga: ariskratos Shto ariskratos në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ariskratos në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ariskratos
Anetar i regjistruar

bota ku gezojne njerez sit

per boten ku hezojne njerez si ti flasin dhe keto rreshta:

Bota ku gezojne njerez si ti pershkruhet me keto fjale ne internetù

The JPIIPPA is the John Paul II Pedophile Priests Army made up only of male priests who thrived under the cover-up and secrecy of the 27 years pedophiliac papacy of Pope John Paul II the Great. This Papal Army pale s in comparison to the Army of Herod who massacred (only) little boys in order to kill the boy Jesus Christ. The JPIIPPA trademark is the "living Hell" they left behind in the pedophiliac-holocaust of the body and souls of thousands of little boys and girls around the world.

JPIIPPA është Ushtria e Priftërinjve Pedofilë të Papa Pavlit të II-të e formuar vetëm nga priftërinj nën mbrojtjen dhe fshehtësinë e papatit pedolifik 27 vjeçar të Papa Gjon Palit të II të Madh. Kjo ushtri papale eshtë e zbehtë në krahasim me Ushtrinë e Herodit që për të vrarë Jezu Krishtin masakroi (vetëm) djem. Marka JIIPPA eshtë një “Fer i Gjallë) që ata lanë prapa në lolokaustin pedofilik të trupit dhe shpirtrave të mijëra djemve dhe vajzave anembanë botës.

Mesazh i vjetr 31 Tetor 2007 12:24
ariskratos
Anetar i regjistruar

Puntor, ti shpesh e mbyll gojen

perse ti puntor e mbyll shpesh gojen? Nga e gjen kurajon qe zgjohesh perseri?

Nese je shqiptar, siç thua dhe vete, me thuaj se si ka mundesi qe mesuesit e Kopernikut dhe Erazmit, dy njerzeit qe thuhet se bene epoke, ishin shqiptare, perse qe nga shekulli i 15-te Evropa nuk ze ne goje asnje shqiptar te madh?

Ç'desh te thoshte Leonardo da Vinci me shprehjen (po e parafrazoj) qe une ne italisht nuk arrij te shpreh fjale qe ne gjuhen e nenes i kam me kollaj? Cila ishte gjuha e nenes, dhe perse italianet s'kane hedhur kurre drite mbi kete shprehje te tij? Ne mos nuk ishte shqiptar, i ciles kombesie ishte ai?

Modifikuar nga ariskratos datë 31/10/2007 ora 14:12

Mesazh i vjetr 31 Tetor 2007 13:47
ariskratos
Anetar i regjistruar

per jo "puntoret"

pa shihni keto fjale

celebere dhe allah ekber
c el e ber
all(ah) e k ber

kemi nje c = k dhe all = el + e + ber

pa shihni dhe pyesni veten a kane lidhje

sipër
super
over
ueber ?

nese po, çfare kane ato te perbashket?

Po te krahasojme

Alber-t
Ylber
Berlu-sconi
Berli-oz
Liber
Laber_i
Labir-int

a kane ndonje afersi?

Pa te shohim

Qemal
Qamil
Kemal
Kamal
Camille
Kim Il (Sung) ne Kore

A kane ndonje gje te perafert mes tyre?

Po

Hirosh-ima ne Japoni
Qiros ne greqisht
Kirk, Kerk, krk, kirche, church ne Evrope?

Te gjitha gjuhet vijne nga shqipja! Prandaj dhe ekziston gjithe kjo armiqesi kunder shqiptareve, prandaj dhe secili prej nesh eshte viktime, ne nje mase apo tjeter, prej Aristokracise, prandaj Aristokracia ka ndryshuar historine, sepse ndryshe ajo nuk mund te legjitimonte Veten e saj si Pasardhese e Bizantit Fiktiv, pra e Shqipetareve!

Nacionalizem? Pa shihni si valevitet vetem flamuri grek ne zgjedhjet politike, dhe asnje flamur tjeter partie apo ndonje vendi apo kontinenti ne Greqi, pa shihni si valevitet flamuri francez mbi çdo flamur tjeter kur kremtohet ne France zbarkimi i aleateve, shkoni ne sheshet e Romes, a ka ndonje flamur mbi flamurin italian? Vetem shqiptarizmi cilesohet ne Evrope nacionalizem! Vetem ne Shqiperi dhe diaspore qarkullon parrulla moderne 'vendi im eshte aty ku une ndihem mire". Pa pyetni nje grek, gjysherit e te cileve gjate luftes se dyte boterore vdisnin kaq shume urie sa s'kishte se kush t'i varroste, shkoni e pyetni serbet, italianet, francezet e anglezet? Kush e tradheton vendin siç bejne mjaft kopuke shqiptare?

Modifikuar nga ariskratos datë 31/10/2007 ora 14:29

Mesazh i vjetr 31 Tetor 2007 14:00
ariskratos
Anetar i regjistruar

uni dhe nacionalizmi

Pedagogjia moderne thote, citoj

'identiteti i rremë' vepron kunder formimit te 'UNIt' (tek njeriu), dhe une do te shtoja kunder ndjenjes se nacionalizmit tek nje popull. Kete pra s'e them une, e thote Save the Children e Suedise, apo me mire e Mbreterise se Suedise. Atehere, perse keta Monarke te Evropes mbyllin syte para derfomimit te identitetit te races shqiptare, para konvertimit ne greker e te tjere, te shqiptareve, dhe jo pak, por te qindra mije shqiptareve? Perse dy standarte, nje per joshqiptaret = evropianet, dhe nje tjeter per shqiptaret, pra per joevropianet?

Mesazh i vjetr 31 Tetor 2007 14:42
Ora tani: 12:38 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Kush e stis urrejtjen krahinore

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar