Regjistruar: 05/09/2003 Vendbanimi: Kanada Mesazhe: 82
Bashkangjitje: shqipo1[1].gif Ky file është shkarkuar 310 herë.
albanian flag
__________________ Sexxy_Thugg_Gurl
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/04/2004 Vendbanimi: Londer Mesazhe: 2
po desha te te shpjegoja se dashuria eshte nje orientim. dhe une thjesht dergova nje poezi te vogel dashurie. ok? shpresoj te te kem shpjeguar bye
__________________ mos u zhgenjeni nga bukuria e femres, se te fut ne shishe.
Regjistruar: 13/07/2003 Vendbanimi: U.K Mesazhe: 538
Bashkangjitje: 01.gif Ky file është shkarkuar 172 herë.
po sigurisht qe te kuptoj, por pse mua pikerisht, ketu po habitem i cik. me fal nese po bej kritik i cik si shum,se jemi dhe komshi.
__________________ Ste don ai qe ti fshin lotet por ai qe ste len me qa
Bashkangjitje: elllllllllllllllllll111111111111.jpg Ky file është shkarkuar 169 herë.
...............
Regjistruar: 23/01/2004 Vendbanimi: tirane Mesazhe: 102
o mafioze, shume fytyre e pare je ti moj vajze, po ku te kam pare de... greetings
Dena nuk e di ne tiron jo nje her se ka 6 vjet qe skom shku anej fare. ne chat do me kesh pare kshu si emer.
Pershendetje.. Qe te kam pare, te kam pare dhe kjo eshte e sigurt, por se ku...?? Dale, dale... ku e ke bere kopshtin.!? ------------------------------------------------------------- Zemra ka arsye qe arsyeja nuk i njeh
ahahhahhahahahahaha kopshtin se kom bo ne tiron jo,,,,,,,,,ehe sme njef kte ta kesh siguro pej meje...............noshta te ngjas me ndonje....
Bashkangjitje: danies_balance_fantasy.gif Ky file është shkarkuar 179 herë.
fantazi
Regjistruar: 08/09/2004 Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur Mesazhe: 2683
PO TI NUK QENKE BEBE MOJ TI QENKE .................. EH OHHOOOOOOOO
__________________ Ti SHQIPERI , me jep nder , me jep emrin SHQIPETAR.