Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Qeveria e re Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lubi
shume pune

Regjistruar: 06/05/2005
Vendbanimi: shtepi
Mesazhe: 378

ah nuk ke faj ti !!!!!!!!!!!!!

Po si more Kontinent e sjell nga e sjell punen dhe serisht tek leket e perfundon te eshte mbushur ajo mendje top qe i meriton apo jo??????????

E sheh Z.shef qe ai (kontinenti)vetem e vetem se ti je ministri i thesarit mundohet ta mbaje mire me ty eshte kulmi i servilizmit.............

Dhe le pastaj po te fton te luani poker mos ke merak fare pranoje oferten se po te me kesh mua prane nuk ka diskutim fitorja...........

Degjo ti Kontinent qe nuk le fjale pa thene kunder meje thesari i vertete i ministrit jam vete qe kur u gjenda perkrah tij(poshte modestia)!!!!!!!!!!

Wydra----------te lumte motra na e zbardhe faqen me mendjen tende te zgjuar e pjellore------------u tregove te gjithe ketyre meshkujve brenda e jashte qeverise tone se çfare aftesije ka treri i nje femre....faleminderit

Sa do te doja te me punonte edhe mua diçka mendja kunder atij inrigantit.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 24 Maj 2005 09:40
lubi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lubi Kliko këtu për të kontaktuar me lubi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lubi't! Kërko mesazhe të tjera nga: lubi Shto lubi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lubi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

Mistrec djale....

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Oliinter, o popull mistrec...llapni ju , llapni. Nuk keni fakte. Dilni aty ke sheshi dhe na shani i cike se keshtu duket sikur edhe ne punojm.
NS-6, krruje,krruje ti...po edhe po botove ndonje gjo tek ajo pacavurja jote,une do them qe esht genjeshter.Populli do ta haje qe cke me te se osht mesu ky popull te haje genjeshtra. Se po ha edhe nje genjeshter tjeter....ca do ta gjeje popullin?
Keshtu qe, llap ti Ns-6 bashke me Oliinterin se ate pune keni ju...o llapaqene.
Myzo...po qe se zbulon gjo ajo pata qe ke more ne pune,jepi na nji shuk me leke lal qe ta mylli gojen.

O Kontinento kur te mare une pushtetin ti je i pari qe do te vare (prej bythe)..... hahahahahahahahahahahahahahaha!

POshte qeveria!

Mesazh i vjetër 24 Maj 2005 14:26
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NS-6
Mnemonic

Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634

Citim:
Po citoj ato që tha wydra
dale dale, c'jane keto gjullurdira ketu, mblidheni veten se late nam! Dhe ato llogarirat bejini mire, se me paskeni harruar fare mua... Apo doni te keni problem me drejtesine! Se klecka gjenden pa problem fare, kush e ka provuar ne kurriz e di shume mire

NS-6, pak me me kujdes ne gazetat e ardhshme, besoj se ke deshire te besh nje gazete sa me shume interesante (dmth me thashetheme) por ne te njejten kohe ta kesh mire me qeverine Une kam besim ne aftesite e tua

me falni per vonesen por qeveria po munohet me ma myll zonin me te gjitha menyrat...mu prish linja internetit dje...koincidence aaaa?
moooos!!!!wydren jo!!!ajo per mua eshte si kriptoniti per supermenin(shprehje e huazuar) ...wydra cke ti moj moter?me thuaj mua kush te luan se e rregulloj une(hajd ta marr iher me te mira se mos funksionon)..ti je e vetmja qe do kesh vend gjith andej

lubi doktorr adhamulli ka qene burr me men moj:ka thene hiq njanin te shpetosh tjatrin...une vetem kontin dua(per momentin )...nese do te mi japesh dokumentat do em gjesh tek kulla vodafonit pasnerser ne 3 pasdite...do kem telefonin me blutooth te aktivizuar keshtu qe nuk na gje asnje...me co nje mesazh me blutooth "poplli mi te gjitha"dhe e kuptoj vete une...

kontinento do te te ngeli "mielli" ne hambar me shkrimin qe kam tek gazeta...

olinter,azurro po pse e la une do e bej opoziten eh?mblidhuni mer dhe beni nje opozite te denje se kshu me duket se jam une opozita...degjoni se kam nje propozim: sipas kodit zgjedhor neni 3 presja 6 ,pikpsesja 2,pikpytje 8,pikcuditsja 7 thote qe nese jeni ne gjendje te gjeni 13 firma qeveria eshte e detyruar te pershpejtoje zgjedhjet...ska ku te shkoj me!!!
beni nje parti te denje per zgjedhje...quajeni partia e idealeve te dhjetorit...hmmm....jo jo kshu se qeka keq shkurtimi ,plus qe e ka neritan ceka kete me duket...nejse gjeni nje emer tjeter dhe behuni gati per lufte kunder qeverise...per momentin gjeni 13 vota(pervec tuajave kuptohet,une po jam asnjeanes...une i hedh zjarrit benzine po drunjt dhe shkrepsen gjejeni vete)

aaa shtyp te morsha t'ligat ca te punon....

Modifikuar nga NS-6 datë 24/05/2005 ora 19:03

Mesazh i vjetër 24 Maj 2005 16:16
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Re: Mistrec djale....

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter

O Kontinento kur te mare une pushtetin ti je i pari qe do te vare (prej bythe)..... hahahahahahahahahahahahahahaha!
POshte qeveria!

He...llapaqenet, nuk e dine ata se nuk ka cengel per bythen time,por ata le te lodhen kot.Ne qoftese ne do humbim pushtetin,un i pari do t'ia mbath ne Selanik, se atje i kemi vilat ne.Te na rroje greku se ai na i fsheh mashtrimet neve. Le qe kush ia jep pushtein Oliinterit me shoke.
Un kam nje propozim.
Te hapim nga nje dosje per te gjithe kundershtaret tane. Edhe ne qoftese nuk ka fakte per denimin e tyre, keto fakte le t'i shpifim vete ne,sepse shpifja eshte nje nga mrekullite qe vepron kundra drejtesise.
SHPIF...SHPIF....SE DICKA DO TE MBESE. - keshtu thonin latinet.
Te paret qe du te futen ne burg, jane Oliinteri bashke me NS-6.
Myzo...me deshmitare fallco,un them se i plasim brenda ata qener.Cfar presim dreqi ta haje?
Apo jo Wydra?
Dhe ta dine ata se me ke kane te bejne.Kane te bejne me Kontinent bej Tironen.
Myzo, si t'ia boj asaj sekretares mer lal, qe ke ti.Ajo po ma ha shpirtin.Kerkon te na marre kalane nga brenda more Myzo. Me qe je ti ne kete mes, nuk ma mban te hap ndonje proces per ate,se deshmitare fallco kam me thase.
Rrofte qeveria jone e cila po e con vendin nga fitorja ne fitoreeeeeeeeee.

Mesazh i vjetër 24 Maj 2005 20:52
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lubi
shume pune

Regjistruar: 06/05/2005
Vendbanimi: shtepi
Mesazhe: 378

ah nuk ke faj ti !!!!!!!!!!!!!

E po do Zoti me ne fund me duket se i degjoi fjalet e mija!!!!!!!!!!
me ne fund mendoj se ky Kontinenti ka vendosur te me lere te qete dhe e besoj kjo fale aleances qe ka me shefin tim pasi e besoj se po te mos ia kishim te dy ne haterin Myzeqaril "lufta"jone kushedi sa do te kishte vazhduar---------------------------------------

NS-6 po pse duhet te takohemi ne nje vend te tille aq publik mu ne mes te dites qe te na shohin te gjithe e te vazhdojne komentet pastaj?????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do e gjej une nje menyre te kontaktoj me ty nese edhe ne nje rast te vetem ai Kontinenti nuk do te me lere rehat e une do t'ja nxjerr te gjitha te palarat ne mes te sheshit--sigurisht pastaj do te me duhet te besoj tek ndihma jote...................................

Ej more ky shefi im sesi largohet pa me lajmeruar mua fare?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesazh i vjetër 24 Maj 2005 21:57
lubi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lubi Kliko këtu për të kontaktuar me lubi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lubi't! Kërko mesazhe të tjera nga: lubi Shto lubi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lubi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Po moj po ne ate krah fli ti !
Shefi ndjek pa bere zhurme , dhe kur vjen momenti i duhur , te versulet
Kam mendimin se ju te dy qe griseni kaq shume , do na keni rene ne dashuri
Lubi te ndaloj reptesisht te biesh ne dashuri me Konten, nje here me la nenpunsja ime heren e dyte do behet nami !

Mesazh i vjetër 24 Maj 2005 22:03
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

He he he,,,,,,,,sa e poshter qe eshte ajo Lubi....nuk e njihini ju ate jo.
Ps- O Myzo....leri njerizt te lire dreqi ta haje...pse i nderhyn.Ti ke dhe zemren e mire more dreq. Sekretarja te la sepse ti nuk po ia varje fare . Nuk ishte faji im ai jo.

Mesazh i vjetër 24 Maj 2005 22:08
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
He he he,,,,,,,,sa e poshter qe eshte ajo Lubi....nuk e njihini ju ate jo.

Mos ma shaj sekretaren se derdhet gjaku lum or ti !

Ps- O Myzo....leri njerizt te lire dreqi ta haje...pse i nderhyn.Ti ke dhe zemren e mire more dreq. Sekretarja te la sepse ti nuk po ia varje fare . Nuk ishte faji im ai jo.

Po pikerisht qe te mos mi vari dhe kjo teneqete po ia var une i pari
Me kete nuk te le une ty te biesh ne dashuri kaq ta besh dhembin !
Kjo eshte e imja dhe plasni ju te tjeret!
Apo jo moj shpirti i shefit

Mesazh i vjetër 24 Maj 2005 22:19
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

ore, mblidhni mendjen, se po s'qeme te bashkuar do na haje ujku (opozita)!

Ti konti nuk e ke keq per oliinter, ndersa per NS-6 te thashe qe e rregulloj une ate muhabet

o NS-6, shikoi pak me qete punet... une e di qe ti ke nje burrin e goces se halles se tezes i cili ka nevoje per pune... Ta bej une gjykates ne vend! Dhe pastaj rryshfetet e atij ndajini bashke juve! E shikon si rregullohen punet me lezet? Edhe ti del i lare, edhe ne Ti vazhdoje gazeten, dhe pak nga pak ktheje muhabetin, qe skandalet me te medhaja ti hane ata budallenjte e opozites...

ah, me kete rast, desha te te falenderoj dhe nje here per artikullin mbi personin tim, shpresoj se te tjere akoma me te kendshem do pasojne

P.S. hehe, lubi, po meqe thone qe femra fut shejtanin ne shishe, sikur s'ka lezet qe t'i zhgenjejme, apo jo?

Mesazh i vjetër 24 Maj 2005 23:04
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

Avash ti avash se mua me mungon zevendesministrja jo sekretarja. Por po nuk deshe me punu me mu po te gjej nje vend me ca dru.

O durrsak, po deshe Zv/ministre ja ku me ke........
Meqe kam vite qe punoj ne Turizem dhe e di se c'fare do te thote te ndertosh vila per 3 breze......
Do ta rregullojme shqiperine si lule...qe te vijne nga gjithe Bota dhe ti themi Europes ku jena pa.....duke filluar nga Durresi deri ne Sarande......

Mesazh i vjetër 25 Maj 2005 00:20
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 17:13 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Qeveria e re

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar