NS-6
Mnemonic

Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634
|
Citim: Po citoj ato që tha wydra
dale dale, c'jane keto gjullurdira ketu, mblidheni veten se late nam! Dhe ato llogarirat bejini mire, se me paskeni harruar fare mua... Apo doni te keni problem me drejtesine! Se klecka gjenden pa problem fare, kush e ka provuar ne kurriz e di shume mire 
NS-6, pak me me kujdes ne gazetat e ardhshme, besoj se ke deshire te besh nje gazete sa me shume interesante (dmth me thashetheme) por ne te njejten kohe ta kesh mire me qeverine Une kam besim ne aftesite e tua
me falni per vonesen por qeveria po munohet me ma myll zonin me te gjitha menyrat...mu prish linja internetit dje...koincidence aaaa?
moooos!!!!wydren jo!!!ajo per mua eshte si kriptoniti per supermenin(shprehje e huazuar) ...wydra cke ti moj moter?me thuaj mua kush te luan se e rregulloj une(hajd ta marr iher me te mira se mos funksionon) ..ti je e vetmja qe do kesh vend gjith andej
lubi doktorr adhamulli ka qene burr me men moj:ka thene hiq njanin te shpetosh tjatrin...une vetem kontin dua(per momentin )...nese do te mi japesh dokumentat do em gjesh tek kulla vodafonit pasnerser ne 3 pasdite...do kem telefonin me blutooth te aktivizuar keshtu qe nuk na gje asnje...me co nje mesazh me blutooth "poplli mi te gjitha"dhe e kuptoj vete une...
kontinento do te te ngeli "mielli" ne hambar me shkrimin qe kam tek gazeta...
olinter,azurro po pse e la une do e bej opoziten eh?mblidhuni mer dhe beni nje opozite te denje se kshu me duket se jam une opozita...degjoni se kam nje propozim: sipas kodit zgjedhor neni 3 presja 6 ,pikpsesja 2,pikpytje 8,pikcuditsja 7 thote qe nese jeni ne gjendje te gjeni 13 firma qeveria eshte e detyruar te pershpejtoje zgjedhjet...ska ku te shkoj me!!!
beni nje parti te denje per zgjedhje...quajeni partia e idealeve te dhjetorit...hmmm....jo jo kshu se qeka keq shkurtimi ,plus qe e ka neritan ceka kete me duket...nejse gjeni nje emer tjeter dhe behuni gati per lufte kunder qeverise...per momentin gjeni 13 vota(pervec tuajave kuptohet,une po jam asnjeanes...une i hedh zjarrit benzine po drunjt dhe shkrepsen gjejeni vete) 
aaa shtyp te morsha t'ligat ca te punon....
Modifikuar nga NS-6 datë 24/05/2005 ora 19:03
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|