Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Mua me pelqen akullorja per vete. Cigaren nuk e pi.
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Citim:Po citoj ato që tha Debora* Mua me pelqen akullorja per vete. Cigaren nuk e pi. E kishim fjalen pas, jo gjate.
Citim:Po citoj ato që tha Debora* Mua me pelqen akullorja per vete. Cigaren nuk e pi.
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
As une spi cigare as para dhe as mbrapa forumit dhe akullorja sme pelqen ...hahahah o Faje sa po qesh kjo gjate cfare eshte re ...
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Qe cigarja shkonte pas .... e dija. Po qe shkonte dhe forumi pas cigares s'me kish shkuar mendja epo do robi te clodhet cike or cun mbas lodhjes .... ja kshu posiiii
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Qe cigarja shkonte pas .... e dija. Po qe shkonte dhe forumi pas cigares s'me kish shkuar mendja
__________________ .
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Cigarja pae forumit. Duhet provuar njehere. Or faje mos e ke me hile kete ti?
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA As une spi cigare as para dhe as mbrapa forumit dhe akullorja sme pelqen ...hahahah o Faje sa po qesh kjo gjate cfare eshte re ... Para eres sone. Gjate eres sone. Pas eres sone. Pune aromash ti Bionde...
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA As une spi cigare as para dhe as mbrapa forumit dhe akullorja sme pelqen ...hahahah o Faje sa po qesh kjo gjate cfare eshte re ...
u na erdhi ki kokeqipi qysh t'kom Cedrus si i hallakat komplet mo
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA ...hahahah o Faje sa po qesh kjo gjate cfare eshte re ... Kur je ne pune e siper
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA ...hahahah o Faje sa po qesh kjo gjate cfare eshte re ...
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Pune aromash ti Bionde... hahahaha po na bani te skuqemi nga turpi ...une e shkreta kam nel ke era karafilit dhe e zymbyleve keto dolen ....
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Pune aromash ti Bionde...
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Para eres sone. Gjate eres sone. Pas eres sone. Pune aromash ti Bionde... harrove eren e re Faje
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Para eres sone. Gjate eres sone. Pas eres sone. Pune aromash ti Bionde...