Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137
Ftohte.
Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.
mahh
ktu po bon njiçik vape
................. aaaaaaaaaaaa do boj ftoht po te thot/shkruj Al se : cfar konge po degjoni
kur dun plako ........ nerojn veten e vet , Berlusconin ( plus fakirt neper bot qe vejn noj 1-1 )
ku osht ajo Lulja sonte se vetem muzik tallava ( dhe text : chi non salta Bruni e ) ka per menu
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
a t'keqen mos na boj merak
mir peshqiri po ti qeke bo qull krejt , mos rri ne shi se do ftohesh - po ..................................
spo flas mo se e shikoj qe kam mendime te turbullta
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Nuk me kujtohet dot titulli i nje domumentari italian mbi jeten ne shqiperi ne kohen e enverit.
Dua ta sjikon edhe njehere patjeter nese eshte e mundur, nemos gabohem
Fajtori e ka postuar njehere ktu.
Nese eshte e mundur Me english translation/subtittles me ka lene pershtyoje ai domumentar.
E ben shqiperine te duket bukur nje dhoj jete...