Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Deshe apo t'shpitoi s'maj fistone jane per katnaret Ashtu i ke qef femnat ti ? o me marr te keqen pse moj la perla te duket per katunare ty ne dicka te jap te drejte duhet me qen bionde e 2 metra me i vesh jo nje meter e nje ....
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Deshe apo t'shpitoi s'maj fistone jane per katnaret Ashtu i ke qef femnat ti ?
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA o me marr te keqen pse moj la perla te duket per katunare ty ne dicka te jap te drejte duhet me qen bionde e 2 metra me i vesh jo nje meter e nje .... e derdhjen n'forme 8 deshe me thon?
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA o me marr te keqen pse moj la perla te duket per katunare ty ne dicka te jap te drejte duhet me qen bionde e 2 metra me i vesh jo nje meter e nje ....
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA o me marr te keqen pse moj la perla te duket per katunare ty ne dicka te jap te drejte duhet me qen bionde e 2 metra me i vesh jo nje meter e nje .... Ku pitja?
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
al ate desha te them s ame kupton ti mua pa folur fare ... je ne pune neser ?
Jam Marun pushimet Po al-i puno neser?
ehe fryn shume andej?
Citim:Po citoj ato që tha al74 ehe fryn shume andej? Fryn pak por ka qene nje qiell shume i paster. Kalamonin e ço ne kopesht apo ke dado ne shpi?
Citim:Po citoj ato që tha al74 ehe fryn shume andej?
Beni ecen vete , tjetri ka ...ene dado do m'bosh noj mbleseri?
Citim:Po citoj ato që tha al74 Beni ecen vete , tjetri ka ...ene dado do m'bosh noj mbleseri? O te vdes une per ty qe m'ke bo me qesh Te boj une ca gjinie i ke?
Citim:Po citoj ato që tha al74 Beni ecen vete , tjetri ka ...ene dado do m'bosh noj mbleseri?
ate qe mendo ti n'lartsine tate ?