Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil pthuuuu te hengert goja marmalate rri moj dreq se jam rehat kshu jam me diabet ... ika se ju te bani te harrosh punet e qeverise ...
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil pthuuuu te hengert goja marmalate rri moj dreq se jam rehat kshu
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA jam me diabet ... ika se ju te bani te harrosh punet e qeverise ... ika dhe une se me therret detira ciao amore
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA jam me diabet ... ika se ju te bani te harrosh punet e qeverise ...
__________________ .
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Mua kafja ...ika dhe una
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
E lidhen leshte femnat. ta pi edhe une nje kafe, po kujt t'ja tregoj qe te ma shikoje pastaj?
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha Eria Mua kafja ...ika dhe una Sorrisoooooo sorry per dje po nuk e kisha netin mire.. Mwahzzzzzzzzz M.C: Dua lajthiaaaaaaaaaaaaa (perseri)...
Citim:Po citoj ato që tha Eria Mua kafja ...ika dhe una
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Sorrisoooooo sorry per dje po nuk e kisha netin mire.. Mwahzzzzzzzzz M.C: Dua lajthiaaaaaaaaaaaaa (perseri)... Ma mori mendja ... Ps.Do arra me cokollate kam une
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Sorrisoooooo sorry per dje po nuk e kisha netin mire.. Mwahzzzzzzzzz M.C: Dua lajthiaaaaaaaaaaaaa (perseri)...
Kush dreqin je,qe po me can koken me emrin dhe adresen time...
Regjistruar: 16/10/2006 Vendbanimi: ku tjeter vecse ne rruzullin tokesor Mesazhe: 272
pse femrat jane kaq te komplikuara
__________________ jam krenar qe jam shqiptar
Regjistruar: 21/05/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 35
o krumpendorf ai komenti qe ke vu te vendndodhja tben te dukesh pak i deshperum plako
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Pse eshte kaq e veshtire per meshkujt te bejne shopping?!
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.