Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Dashuria ne largesi Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 8 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
FLGirl
Studente

Regjistruar: 21/06/2003
Vendbanimi: Florida
Mesazhe: 16

Pavaresisht se arritjet e shkences kane bere te mundur zhvillimin e mjeteve me te avancuara te komunikimit, eshte shume e paket mundesia e te mbajturit gjalle per nje kohe te gjate nje lidhje ne distance.
Koha dhe largesia bejne te tyren. Njeriu lidhet dhe dashurohet me nje person qe e ka prane, e shikon, dhe komunikon.
Nuk e ve ne dyshim qe ka pas raste kur dashurite ne largesi kane mbijetuar, por vetem DASHURITE E MEDHA.

Kam vene re se gocat e kane me te veshtire te harrojne sepse jane me te ndjeshme dhe dedikohen me teper, kurse cunat harrojne dhe pershtaten me shpejt.

Megjithate mendimi im eshte-If you think that person is the one, mos e ler te te iki nga duart. Nqse dashuria nuk eshte reciproke-move on with your life.

Take care ..

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 24 Korrik 2003 08:40
FLGirl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të FLGirl Kliko këtu për të kontaktuar me FLGirl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: FLGirl Shto FLGirl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto FLGirl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ami-
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/12/2002
Vendbanimi: Venezia
Mesazhe: 569

Une do te permendja vetem nje varg kenge qe eshte shume domethenes per kete teme:

Largesia eshte si era qe shuan zjarret e vogla por ndez ato te medhejte.

Natyrisht qe Largesia ketu merret ne kontestin e nje dashurie qe e perjeton largesine.

Pershendetje

Mesazh i vjetër 24 Korrik 2003 11:11
Ami- nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ami- Kliko këtu për të kontaktuar me Ami- (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ami-'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ami- Shto Ami- në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ami- në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 23/07/2003
Vendbanimi: Ne mes te botes...
Mesazhe: 230

une mendoj se ne te shumten e rasteve,dashuria ne largesi eshte shume me e forte dhe njekohsishte e zjarrte,se sa dashuria ne afersi...

me rrespekt unë!

Mesazh i vjetër 24 Korrik 2003 18:35
jam_ai_qe_jam nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jam_ai_qe_jam Kliko këtu për të kontaktuar me jam_ai_qe_jam (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jam_ai_qe_jam Shto jam_ai_qe_jam në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jam_ai_qe_jam në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
gerta
Anetar i ri

Regjistruar: 22/07/2003
Vendbanimi: sweden
Mesazhe: 3

eee

Harroje lal dhe mos e mundo veten se nuk dashuron njeri sot.
Ku ka mashkull qe te pret¤¤¤¤¤¤ Kap no nje aty ku je dhe mos rreziko,se b¤¤¤¤¤ tallin te gjithe

Mesazh i vjetër 30 Korrik 2003 15:19
gerta nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të gerta Kliko këtu për të kontaktuar me gerta (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: gerta Shto gerta në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto gerta në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ina_
Anetar i ri

Regjistruar: 11/02/2003
Vendbanimi: germany
Mesazhe: 8

Unhappy

Veshtire!!!

Me duket sikur po ngateroni paksa termat.Dashuria ne largesi existon .Kur them dashuria atehere flas per ndjenjen .Ajo existon ashu si mund te existoje dashuria ndaj dikujt i cili nuk ka dijeni fare , ta dush ne fshehtesi menjefjale.

Por nqs behet fjale per lidhjen atehere mund te them qe eshte shume e veshtire.
dhe per ta mbajtur te gjalle ate lidhje nuk mjafton vetem dashuria!!(kete e them nga pervoja!) dhe avash avash lind pyetje a ja vlen me te duash apo te vashdosh kete lidhje.

Pastaj e tha mire njeri nga ju "kush te pret sot."

e sidomos cuni:´Fundja i bie me lehte atij te gjeje nje te re sesa te lidhet pas telefonit apo pc.

Duhet te kete shume mes dy njerezve qe te existoje ajo lidhje!!

mirulexofshim!ina_

Mesazh i vjetër 30 Korrik 2003 15:35
ina_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ina_ Kliko këtu për të kontaktuar me ina_ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ina_ Shto ina_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ina_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eltoni_uk
Anetar i ri

Regjistruar: 18/07/2003
Vendbanimi: --
Mesazhe: 4

Dashuria ne largesi eshte nje ndjenje e thelle shpirterore qe te ben te vuash njekohesisht por edhe te tregon se cfare eshte dashuria ne vertet.Por kjo ndjenje e thelle shpirterore nuk eshte shume e gjate se ajo vjen duke u venitur pak nga pak nga largesia dhe mos komunikimi me ater qe je dashuruar.Nje shpreheje thote keshtu :Larg syve,larg zemres.Kjo ndodh edhe me dashurine sepse vete shoqeria dhe vendi i ri ku ti jeton ta imponojne nje jete te re dhe nje dashuri te re.Faleminderit per mirekuptimin

Mesazh i vjetër 07 Gusht 2003 18:47
Eltoni_uk nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eltoni_uk Kliko këtu për të kontaktuar me Eltoni_uk (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eltoni_uk Shto Eltoni_uk në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eltoni_uk në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_lire
^^i_lire^^

Regjistruar: 02/08/2003
Vendbanimi: ^^__^^
Mesazhe: 1610

Genta,
Dua te t'them vetem dy fjale. N.q.se ti brenda teje e ndjen FORT, se ajo ndjenje qe ke eshte dashuria e vertete, qe do te fal cdo dite te jetes tende, ngrohtesi e lumturi shpirterore, atehere, po qe egziston dashuria ne largesi. Vetem ti dhe ai e keni ne dore.

Personalisht jam ne te njejten situate si ty dhe une jam mese i sigurte, qe dashuria ne largesi egziston. Duhet vetem durim dhe maturi. Por n.q.se e deshiron nje gje shume, saqe ditet e tua ne vazhdim nuk i sheh dot pa ate njeri, atehere durimi vjen vet tek ti.
Jo shume njerez dine te perballojne nje dashuri ne largesi, prandaj thone dhe qe s'egziston, por eshte e kunderta, eshte thjesht ne doren tende.
Te uroj gjithe te mirat!

Mesazh i vjetër 19 Gusht 2003 11:07
i_lire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_lire Kliko këtu për të kontaktuar me i_lire (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të i_lire't! Kërko mesazhe të tjera nga: i_lire Shto i_lire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_lire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
pogradecarjaaa
Anetar i ri

Regjistruar: 22/04/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 12

Wink

supp shqiperia

Faleminderit per te gjitha pergjigjet !!
uroj tja kaloni sa me mire
bye bye
love ya all muaaaaahhhhh

Mesazh i vjetër 31 Gusht 2003 17:44
pogradecarjaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të pogradecarjaaa Kliko këtu për të kontaktuar me pogradecarjaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: pogradecarjaaa Shto pogradecarjaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto pogradecarjaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bl_angel2
Anetar i ri

Regjistruar: 30/08/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 6

Wink

Dashuria ne largesi mund te ekzistoje po ama po te jete me te vertete dashuri.PO prape ajo ndjenja qe e ke larg qe nuk e sheh dot eshte shume e veshtire.Plus kjo mardhenie duhet te jete ndertuar mbi besim te plote .Pra celula baze e kesaj mardhenieje duhet te jete besimi.Se ti ketu ai ne hene po nuk pate besim mardhenia do shuhet sado ta duash.

Rezisto.gjithe te mirat dhe:

Merre lehte...

Mesazh i vjetër 02 Shtator 2003 16:19
bl_angel2 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bl_angel2 Kliko këtu për të kontaktuar me bl_angel2 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të bl_angel2't! Kërko mesazhe të tjera nga: bl_angel2 Shto bl_angel2 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bl_angel2 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
pogradecarjaaa
Anetar i ri

Regjistruar: 22/04/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 12

thnx bl_angel2
kam rezistuar kaq vjet besoj se e nje ose dyte tjere nuk do me vrasin sic e the dhe bete besimi i njeri tjeterit te shtyn te rezistosh akoma me shume
thnx
genta

Mesazh i vjetër 02 Shtator 2003 20:12
pogradecarjaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të pogradecarjaaa Kliko këtu për të kontaktuar me pogradecarjaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: pogradecarjaaa Shto pogradecarjaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto pogradecarjaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:25 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 8 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Dashuria ne largesi

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar