Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Funeral for somebody
Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
buzeqeshja
studente

Regjistruar: 26/11/2005
Vendbanimi: mbi libra...
Mesazhe: 3155

Funerali i fundit qe kam marre pjese ka qen ai i tezes time ,kam qene e vogel rreth 12-te vjec.O zot me hyri tmerri sflija naten sepse mu shfaqte ne enderr ,qe ateher s'shkoj me neper funerale...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 29 Tetor 2006 17:13
buzeqeshja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të buzeqeshja Kliko këtu për të kontaktuar me buzeqeshja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: buzeqeshja Shto buzeqeshja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto buzeqeshja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elissa
ulur gjith diten

Regjistruar: 02/04/2006
Vendbanimi: gjermani
Mesazhe: 1543

tek asnje nga ato qe do doja te isha....

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2006 22:52
elissa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elissa Kliko këtu për të kontaktuar me elissa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elissa Shto elissa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elissa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Re: Funeral for somebody

Citim:
Po citoj ato që tha psikonova
Jam kurioz se cili ka qene funerali i fundit ku ju keni marre pjese..

sje mire ti vella, mblidh mendjen e behu njeri ore.

Mesazh i vjetër 27 Nëntor 2006 06:39
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RIP Gibbs
Victim at Finnegans Wake

Regjistruar: 14/05/2006
Vendbanimi: Bitchfield
Mesazhe: 2637

...

...vetem te njeriu vdekja ka hapsire......

Mesazh i vjetër 27 Nëntor 2006 16:44
RIP Gibbs nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RIP Gibbs Kliko këtu për të kontaktuar me RIP Gibbs (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RIP Gibbs Shto RIP Gibbs në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RIP Gibbs në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
leyla
ne kerkim e siper

Regjistruar: 27/11/2006
Vendbanimi: diku neper bot
Mesazhe: 22

tema eshte interesante,po do te doja te dija se perse jeni kaq i interesuar qe ti riktheni antareve te ketij forumi dhembjet per humbjen e te dashurve te tyre?gjithsesi komplimenta per temen.

Mesazh i vjetër 27 Nëntor 2006 16:54
leyla nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të leyla Kliko këtu për të kontaktuar me leyla (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: leyla Shto leyla në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto leyla në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RIP Gibbs
Victim at Finnegans Wake

Regjistruar: 14/05/2006
Vendbanimi: Bitchfield
Mesazhe: 2637

...

...sic thone te gjithe vdekja eshte pjese e jetes.....kam deshire te flas per te sepse asnje nuk e ben nje gje te tille, megjithate tema eshte per funeralet....

Mesazh i vjetër 27 Nëntor 2006 17:04
RIP Gibbs nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RIP Gibbs Kliko këtu për të kontaktuar me RIP Gibbs (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RIP Gibbs Shto RIP Gibbs në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RIP Gibbs në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Funerali i gjyshes sime.
Ishte e dhimbshme,per faktin se e kam pasur ne shtepi dhe me kish rritur.
Plus qe me kish ngelur peng qe ne varrimin e gjyshit nuk isha atje.
Frike,jo skisha,perkundrazi u tregova sh e forte,mora persiper te beja gjera qe asnje ne moshen time sdo i bente.(ndihmova ne rregullimin e gjyshes,qekur nderroi jete e derisa e percollem).
Pse e bera? I detyrohesha asaj dhe gjyshit qe tu sherbeja ne momentin e fundit,per gjithe ate kohe qe me kane sherbyer ata mua.

Mesazh i vjetër 31 Janar 2008 18:23
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

ishte para nje viti, kur nje shok i imi plak shlodran vdiq. ishte shume i zgjuar, edhe pse e dinte qe kishte vetem 4 muaj te jetonte perseri e mbante veten mire, fliste si nj djale i ri.
benim shume muhabete filozofike dhe une u beja shume pyetje se isha shume kurjoz, kemi folur shume ne lidhje me zotin philosophicaly se ai as une nuk ishim fetar...

me premtoj qe kur te vdiste do me vizitoje ne enderr dhe do me tregoje se si eshte jeta tjeter, akoma po pres per ndonje pergjigje te sakte, por me eshte shfaqur ne enderr njehere, thjesht ishim duke lozur kumar ne vegas ne enderr...

ma la amanet qe ta vizitoj tek vorri i tij dhe te bej muhabet me te meqe vdiq shume i vetmuar, e kam mbajatur amanetin, pavarsishte qe ishte gjeja me e sikleteshme qe kam bere ndonjehere ne jete, kam vajtur e kam bere muhabet mbi vorrin e tij...

Mesazh i vjetër 11 Qershor 2008 06:32
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Kam qene ne dy funerale te gjysherve te mi, dhe te nje kolegu.
Me e sikletshmja eshte kur futesh ne dhomen qe eshte i vdekuri. Kam qene ne shtepine e nje kolegu, dhe te nje nx-si.
Shume atmosfere e rende ne te dyja rastet.
Te kolegu me kujtohet kur mu afrua e shoqja dhe me pushtoi. Hera e pare qe e takoja gruan e tij. Ec te te perqafoj me tha se per ty kishte shume respekt. Zot sa kam qare ne ate moment. Burri i saj kishte qene vertet nje njeri i mrekullueshem. Te gjithe kishin pat respekt per te.
Kurse ajo e nx-it ishte vertet tronditese. Nuk gjeje dot fjale ngushelluese per nenen e shkrete, qe dhe pas vdekjes se cunit, sa me shikonte mua rruges afrohej dhe me fliste. I kujtoja cunin.

Mesazh i vjetër 21 Tetor 2010 22:32
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

erald, psikonova je ti?? looooooooool

Mesazh i vjetër 13 Janar 2011 23:21
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 10:41 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Funeral for somebody

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar