Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169
i ka ardh date skadences, ë Eria? :p
hec o se ben shaka adili, dhe ju ehani me vertet.. keni dal sikur po percillni ndonje udheheqës te kuq :p... po rri dot admirali.. pa fh, lol.. po dita me se do shtyret.. po hallet me ke do qahen.. po hmmmm kujt do ja beje :p..
me keto shkrimet e forumit koheve te fundit.. ju kundervene shume.. dhe u demoralizua nje cike... dhe per tu ngrit reputacioni prap.. dhe njerzit te qetsohen( p.s : si demokratja ).. ka taktika te tjera.. dhe kolegu admiral.. i di keto taktika.. lol
hajde se lexohemi adash
__________________ *Born To Touch Your Feelings* I Dont Care If Im Hated On The Net.
Because I Have A Real Life.
Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: brenda vuajtes.
Mesazhe: 555
Re: Pershendetje anetareve te Forumi Horizont
Citim:Po citoj ato që tha Admirali Kam kenaqesine te pershendes te gjithe anetaret e Forumi Horizont, pa perjashtim, si ata qe i kam vene ban dikur, si ata me te cilet kam bere debate ashtu dhe ata me te cilet ja kam kaluar shume mire. Kenga qe kam zgjedhur, ose me sakte video muzikore eshte nga grupi Pink Floyd, dhe titullohet Shine On You Crazy Diamond Part I.
Largohem nga ky forum, nen shoqerine e melodise se Pink Floyd.
po mire o admiralo , po shkon, po na pershendet, po perse nuk po e thua? un nuk eshte se jam nje nga ata qe me ke vene ban as qe kam patur debate dhe as qe mund te them ia kam kaluar mire , pasi ska shum kohe qe jam anetar i fh, por sdq disa here me kane rene ne sy disa shkrime te tuat , te balancuara,,, shpesh here te sakta,, gjithashtu kam ndjek nje cik dhe debatin me konten,, po pse per kete iken ti? o admiralo duke ikur nuk zgjidh gje,,, tjeter gje nese ti nuk ke kohe te shkruash me neper forume po sa per tu larguar diku tjeter vertet nuk ia vlen,,, edhe sikur te jesh me i miri sdo te thote qe ke gjithmone te drejte, po le pastaj qe te gjithe njerezit jane te njeanshem sado te mundohen te jene te ekuilibruar,,, kam lexuar shkrimet e disa anetareve qe jane per tu admiruar dhe nder to kane qene dhe shkrimet e tua,,, ndaj me vjen keq qe iken nje anetar cilesor,,, sa per te tjerat nuk di cte them vec,,,
gjith te mirat
p.s problemet nuk zgjidhen duke u larguar por duke u perbadhur...
peace...
__________________ ....i premtova vetes te mos hesht dhe heshtjes te mos flas.... s.o
Citim:Po citoj ato që tha Admirali Kam kenaqesine te pershendes te gjithe anetaret e Forumi Horizont, pa perjashtim, si ata qe i kam vene ban dikur, si ata me te cilet kam bere debate ashtu dhe ata me te cilet ja kam kaluar shume mire. Kenga qe kam zgjedhur, ose me sakte video muzikore eshte nga grupi Pink Floyd, dhe titullohet Shine On You Crazy Diamond Part I.
Largohem nga ky forum, nen shoqerine e melodise se Pink Floyd.
Shi Admirali paska ikur,po pse a derman mire ishe ketu.Ke ikur se nuk kishe me kohe ti perkushtoje forumit apo ike sepse u mbush kupa dhe sduroje dot me.Gabim shume gabim trimat dhe aq me teper te mençurit nuk terhiqen para veshtirsive.Kengen e paske zgjedh me kimet ama,grupi im i preferuar(kenga gjithashtu),sa here qe bej rruge te gjata i degjoj me qejf.
Ky na qënka shkaku qe ka marre fund nenforumi informatikes ,prandaj kane guxuar dhe me kane zhdukur edhe temen qe aty mua(me sakte kryetemen ) , zhdukur por mbrapa diellit ama qe ska qen me erë qe e gjen, se paske ikur ti .Me siguri që Lela do e ket bere kët gjo .
Ps. sido qofte kalofsh mire ,dhe ne çdo moment qe te teket per tu kthyer porten e ke te hapur.
Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455
Hahahaha Sigurisht nuk ke gabuar.
Gjithmone eshte faji im edhe aty ku nuk fus hundet
Gjithsesi flm per konsideraten sepse e di qe s'jam anetarja jote e preferuar
__________________ L'ottimismo è il profumo della vita!