Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Sallaksit e forumit,apo nuk ka asnje???
Gjithsej 6 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6

hmmm...shif se te isha si ty do rimendohesha edhe iher...apo do qe ti kthej une pastaj me perqindjen ne lojen tjeter?

ja fusha ja mejdani... .ja dhe CELO KAPEDANI..

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 07 Qershor 2007 15:31
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Citim:
Po citoj ato që tha tulipani

Po pra Lela po ne te djathtet duhet te hapim teme ? Une te gjitha i bej me te djathten...por duhet ta pranoj qe perhere kam pasur zili ato qe shkruajne me te majten se me dukeshin te vecante e pastaj kam enderr te shkruaj me te dyja duart, tip lodhet njera ke tjetren se vdiqem duke shkruajtur shenimet.

Megjithate nje gje qe e konstatoj dhe une eshte ajo gjeja ç'njerezore e tortures per nxenesit e vegjel qe shkruanin me te majten. Personalisht kam patur ne klase por di dhe raste te tjera qe i detyronin te kthenin me te djathten...me duket nje gje idiote duke qene se s'eshte nje handikap pse duhet ta ndryshosh tjetrin me zor? Shpresoj qe mos e bejne me kete budallallek ne ditet e sotme...dhe nje gje tjeter me duket se eshte e trashegueshme.

TULI TI mund te hapesh temeen e te djathteve... po nuk ka lezet... sepse ne jemi njerz te vecant jemi 1 i majte dhe 500te djathte,,,keshtu eshte raporti ...

ps. megjithate te shkruash me dore te majte eshte gje e shemtuar per mendimin tim,dridhesh si lule kacavjerrse,kurs me te djathten shkruan drejt tamam si "TULIPAN" haaaaahahahaahah

Mesazh i vjetër 07 Qershor 2007 15:48
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shkodrani1972
Anetar i ri

Regjistruar: 31/05/2007
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 4

Sallaksit e forumit,apo nuk ka asnje???

Me mua behen 4 ne forum. Edhe une e kam patur te veshtire kur me detyruan te shkruaj me doren e djathte. Tani shkruaj me te dy duart, por me te majten fatkeqesisht jo aq mire. Te tjerat i bej me te majten.

Mesazh i vjetër 29 Qershor 2007 18:54
shkodrani1972 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shkodrani1972 Kliko këtu për të kontaktuar me shkodrani1972 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shkodrani1972 Shto shkodrani1972 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shkodrani1972 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Po une qe doren e majte e mbaj vetem per bukuri ?

Mesazh i vjetër 29 Qershor 2007 19:07
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Re: Sallaksit e forumit,apo nuk ka asnje???

Citim:
Po citoj ato që tha shkodrani1972
Me mua behen 4 ne forum. Edhe une e kam patur te veshtire kur me detyruan te shkruaj me doren e djathte. Tani shkruaj me te dy duart, por me te majten fatkeqesisht jo aq mire. Te tjerat i bej me te majten.

mirse erdhe ne sofren , e te majteve..(duarve,kembeve jo partise)

Mesazh i vjetër 30 Qershor 2007 17:08
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Po une qe doren e majte e mbaj vetem per bukuri ?

ty nuk te besoj,sepse shkruan dhe mendon njesoj si ata qe shkruajne me te djatheten(te kam lexuar)me mjafton me 2lexime..ahaahahhahaah

Mesazh i vjetër 30 Qershor 2007 17:10
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Per te shkruar ,shkruaj me te djathten. Persa i perket kembeve gjuaj me te majten dhe gjuaj mire.E bukura eshte se se kisha vene re qe gjuaja me te majten,nje koleg ma vuri ne dukje ne nje ndeshje futbolli qe po zhvillonim mes kolegesh.

Mesazh i vjetër 30 Qershor 2007 17:45
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi

ty nuk te besoj,sepse shkruan dhe mendon njesoj si ata qe shkruajne me te djatheten(te kam lexuar)me mjafton me 2lexime..ahaahahhahaah

Po pra po,ate doja te thoja dhe une,qe doren e majte e kam vetem per bukuri se nuk e perdor pothuajse fare :p!
Per mua te rroje e djathta !!

Mesazh i vjetër 30 Qershor 2007 18:33
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Po pra po,ate doja te thoja dhe une,qe doren e majte e kam vetem per bukuri se nuk e perdor pothuajse fare :p!
Per mua te rroje e djathta !!

ah pse te majten the ti?

mua mu duk per te djathten.

epo tani ne keto momente me eshte bere mendja xurxull..

Mesazh i vjetër 30 Qershor 2007 18:40
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi

epo tani ne keto momente me eshte bere mendja xurxull..

S'ke faj.............Il ROSA da alla testa

Mesazh i vjetër 30 Qershor 2007 19:10
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:26 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 6 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Sallaksit e forumit,apo nuk ka asnje???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar