Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957
|
Citim: Po citoj ato që tha lost_soul
Une besoj qe ti je me Lega Nord. Edhe ata keshtu thone: Qe te gjithe albanesi di merda, ciganet, gabelet dhe ekstrakomunitaret e tjere, duhet shfarosur, shporrur apo izoluar se ata kurre nuk mund te behen njerez, apo te jene te sofistikuar.
Peace!
(... dhe kur sloganet bosh, behen modus operandi)
Beson gabim 
Lega Nord, dhe ata qe e perbejne ate kane interesa politiko-ekonomike te cilat i mbrojne me xenofobite e tyre!
Ata bile kerkojne edhe ndarjen midis vete popullit te tyre. Citoj Da Roma e in giu' l'Italia non c'e' piu'
Une nuk po them te vendosim kufijte ne Tirane.
Pastaj... segregacioni qe tashme ata e miratuan ne nivelin shkollor nuk eshte i arsyeshem pasi shqiptaret, sikurse edhe kombe te tjera qe arsimohen ne Itali tregojne vullnet dhe prova per integrim social.
Ndersa ciganet ne jete te jeteve jane vete-izoluar duke pasur si "vlere" te tyren bashkimet tribale dhe te vecuara... Fakt ky i cili natyrshem me ben mua t'i quaj ata te perjashtuar nga organizmat e nje komuniteti funksional te shekullit XXI.
Une nuk jam i krahasueshem me politikanet dhe mbeshtetesit e Lega Nord dhe as me cmendurine e quajtur Hitler!
Duaj veten qe te te duan!
Une vete kam marre pjese ne aksione ndihmuese per komunitetet ne fjale dhe kam pare nje moskokecarje perkundrejt dashurise humane te ofruar, gje e cila nuk eshte e perftuar por e lindur si nje ndjenje tek cilado qenie e gjalle qe popullon kete planet. Edhe luanit po t'i ofrosh dashuri me kalimin e kohes do te zbutet dhe do te ta shperbleje. Ata jo! Dhe keto nuk i them me te degjuar po me te jetuar. Keshtu qe permbyllja e mesazheve te mia me slloganin Peace nuk eshte hipokrizi por realizem dhe kerkese per dashuri e paq.
Peace!