kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612
|
Re: Re: Marredhenjet shoqerore midis dy personave
Citim: Po citoj ato që tha Enya
Une te kuptoj Kotka dhe te jap te drejten te braktises ate "qurravece" shoqe qe paske pas. .Mos harro se sa ma mire te sillesh me nji njeri aq ma keq e gjen. Ajo perderisa te ka mbaj sekret nji dicka qe ban "muuuuuuuu" kushedi sa e zonja eshte te ta fuse ujin nen qilim.
Ama, qendisja mire "qilimin"asaj, thuaja troc ca te mendosh per te, sepse "qurravecet" e tilla ashtu e duan bam ballit! He, banu trime dhe thuaja ca meriton ajo t`i thuash. Me mire nje fund te nje shoqerie te pabese, sesa nje pafundesi pabesish.
Tek e fundit, e gezofte Shtepine. Grua e zonja ajo, e divorcuar dhe blevi shtepi. Bravo i qofte. Edhe pak ajo do te bleje avion privat, sepse di me cka ti bleje, eh Kotka sa shpirtmire qe je!
Une bera sic thote Enya, se nuk ishte hera e pare qe i kisha dhene shanse per ta toleruar si nje shoqe me halle dhe probleme familjare.
Ia "qendisa nje qilim" ne e-mail dhe mu pergjigj se u shokua, por une i thashe, qe une e dashur u shokova me pare se ty dhe me shume se ty. Nuk eshte puna per trime e dashur Enya, por ndonjehere duhet t'i mendosh shume fjalet perpara se t'i nxjerresh dhe une kete rradhe doja ti mendoja me shume se zakonisht.
Po te me thoshte " e dashur kam lajme te mira surprize per ty, qe kaq kohe ke pritur dhe me ke shtyre te arrij deri ketu" nuk do te zemerohesha fare dhe as do te zhgenjehesha fare, duke respektuar privacine e saj, por te me thote "Neser marr celesat te transportohem ne shtepi tjeter" pa me thene nese bleu a mori tjeter me qira, kjo me vrau shume, se ajo nuk eshte nga ato qe blen e nderon shtepi cdo vit, qe te hiqej sikur ishte nje gje kaq normale per te.
Enya ime e dashur you're right. She was just a fake freind, la loser friend, who always think they're better than you and you need them.
That's how I call these kind of people just LOSERS