Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Jam ne dileme
Gjithsej 15 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008

Jo pyetja ketu eshte 10 vjet dhe nuk e ka marre vesh gruja??? Ma dergo ca nr e telefonit se dua te me japesh disa keshilla.

Kurse per pyetjen qe ben do te thosha ta besh si francezet, zer nje te dashur tjeter qe te mund ti ankohesh per te dashuren e vjeter qe te duket sikur te tradheton. Ku ka dy mund te behen edhe tre.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 29 Prill 2009 03:24
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Briganti
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 28/04/2009
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 88

Smile

Faleminderit

Nuk mund te them se angazhimi i ketushem ishte aq cilesor. Ndoshta kaq mund te pretendohet, per nje problem qe rendon ne supet e tjetrit. I vdekuri i botes, te duket sikur fle - thote nje fjale e vjeter. Edhe mua me erdhi keq qe u prezantova me nje problem te tille qe ne fillim. Po te them drejten, hyrjen ne kete forum, e gjeta si nje zgjidhje per t'u ngushelluar disi. Jo se eshte permbysur bote e, te kuptohemi! Por sidoqofte njeriu perjeton, pavaresisht rethanave dhe kuadrit moral, qe ketu edhe eshte paragjykuar pak. Jemi me mish e kocka, dreqi e mori! Nejse! Ne shenje falenderimi per pjesemarjen, po ju dergoj nje poezi timen! Shpresoj t'ju pelqeje.

* * *

Tallaz deti e ngriti,
Mallin në zemër.
Pashë si mes territ shëndriti,
Një yll i pa emër.

Dhe ndjeva në breg që nga thellë,
Kuçedrën ngecur në jod.
Natën dhe stuhinë pështjellë,
Me flokun biond…

Qefin i murrmë errësira
Si prej varri të bastisur, të shkretë.
Pa mëshirë më kish vrarë lamtumira,
E yllit gremisur në det…

Rrofshi per kohen dhe vemendjen!

Mesazh i vjetër 29 Prill 2009 03:33
Briganti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Briganti Kliko këtu për të kontaktuar me Briganti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Briganti Shto Briganti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Briganti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy
Jo pyetja ketu eshte 10 vjet dhe nuk e ka marre vesh gruja??? Ma dergo ca nr e telefonit se dua te me japesh disa keshilla.

Kurse per pyetjen qe ben do te thosha ta besh si francezet, zer nje te dashur tjeter qe te mund ti ankohesh per te dashuren e vjeter qe te duket sikur te tradheton. Ku ka dy mund te behen edhe tre.

duhet te martohem patjeter qe te gjej nje girlfriend, se kshtu beqar s'ta var kush...!:p

Mesazh i vjetër 29 Prill 2009 04:11
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Re: Jam ne dileme

Citim:
Po citoj ato që tha Briganti
E dashura me te cilen kam 10 vjet rapore shume intesive dhe pa asnje hije dyshimi gjer ne ate cast, me befasoi pa pritur. Ne aparatin e saj fotografik e gjeta te fotografuar me nje koleg te punes se saj. Fotoja mu duk me shume afinitet dhe shume puq, per thjesht dy kolege pune, pa gje me shume mes tyre. Fotoja eshte bere tani se fundi ne nje eskursion ne Stamboll, me kolektivin e punes. E pyet akush ishte ai person, dhe me tha thjesht emrin e tij, te cilin e kisha te degjuar per problemet e punes se sajq ei diskutojme shpesh. Shtoj se me te kam diference ne moshe, une jam i martuar ajo jo. Po edhe personi mashkull ne foto ka statusin tim ne moshe dhe ne aspektin civil. Jam ne dileme me veten. C'me keshilloni, si e spjegoni kete gje?

Ty bravo te qofte qe ecen me kaq guxim ne jete dhe bravo te qofte qe jeton me nje grua qe "I` don`t know why, but I think, she don`t give a damn about you", sepse sikur jote shoqe te te dashuronte ty, t`i interesoje ti asaj.,do te ta kishte bere naften me kohe, kuptohet per seriozitetin e marteses suaj. Jo se me intereson fort se ca ban bota, por une si femer mendoj se Gruaja jote do kete Dashnor nga ane tjeter, perderisa Ajo ban sikur Ti nuk ekziston. Me kupton? Ti duhet te kujdesesh se mos gruja jote ka naj foto me dashnorin, pa per sa foto ka dashnorja, mos e vrit mendjen hic.!!!Seriozisht e kam, sa te gjesh debile-femra shfrytezoji, pse jo?!- ama mos harro keshillen time,-Ruaj Gruan nga meshkujt e tjere, se do bahesh gazi i botes nje dite.; sesa per veten tende e paske ruajtur mire imazhin tend si burre shpie. Taman trim shqipniet dukesh dhe keto lloj dilemash i kapercen lehte ti, patjeter!

Enya.

Mesazh i vjetër 29 Prill 2009 12:37
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Ndonje dite do lexoj papen te jape leksione mbi edukaten seksuale.

Mesazh i vjetër 29 Prill 2009 13:38
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy

Vallai dhe une do doja nr. e tel. te saje t'i tregoja ca teknika prerjet efikase.

10 vjete eshte e pamundur te mos e kete marr vesh po ka femra qe shtyhen per hir te familjes dhe opinionit. Egziston dhe nje tjeter mundesi: te luaje 5 katesh nen qylim dhe ajo. Ne kete rast bravo i qofte.

Hahahaha, o Enya, tani na doli faji i gruas qe burri eshte bishtperdredhur? Gruan qe s'ta var e divorcon, nuk shkon e bishtperdridhesh moteleve te pista. Pastaj c'respekt ndaj tije do kene femijet kur t'i rriten?!
Sdq, aq budallaqe dashnorja e ketij s'duhet te jete; rrjep ne para se meshkujt kur arrijne ne njefare moshe shesin lekuren per pak konformim nga nje femer (me e re).

Mesazh i vjetër 29 Prill 2009 15:27
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Rrofshi o forumista qe na nxirrni ne drite here pas here se do kishim dek injorante (apo s'po afrohet dhe ky dreq gripi i derrit ketej nga ne ... larg qofte) ............

p.s. po e pa njeri peshtimin, i boni i zo ti hudh ene ai i sy k'saj teme ........ se eshte ne prag te marteses, dhe gjynah ......

Mesazh i vjetër 29 Prill 2009 16:20
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Ti ke 10 vjet me te, dhe me c'duket nuk ke ndermend ta lesh gruan per ate. Ajo e ka kuptuar. Mbase dhe ajo po ben te njejten gje. Kerkon nje burre  se dashnorin e ka. Te vret kjo?!

Mesazh i vjetër 29 Prill 2009 16:24
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

une po habitem nga rreagimi i disa gocave ktu qe bejn si te cuditura, duke e ditur se sot ne shekullin 21, disa apo shume, or so call themselves sopphisticated pathetic twisted little bimbos love nothing more then just making another woman miserable! seems that alot of girls only love married guys, simply because they love the drama, ose e kunderta! meqe ndoshta mendojn se i martuari nuk don gje tjeter nga ata pervec sex! and lets face it for some girls this is a turn on!! some of these girls stirve for obscurity, that in their little "sophisticated" heads thay translate it as some kind of intrueging pahtetic existence...
kshtuqe mos beni sikur nuk njihni te pakten nje shoqe pune apo shkolle qe nuk ben te njejten gje.

une per shaka i kam then njehere disa gocave tek puna se jam i fejuar and i'm in love with my model looking like fiance! and i seen the reaction was soo defferent and sooo much more provokative with flirts...
so please! se kam rrespekt per juve, por e di qe nuk jeni aq naive qe mos ta dini se kto gjera jane bere si te modes...

kjo eshte si ajo shprehja qe paraja shkon tek paraja:p kshtuqe shume femra ne pergjithesi me duket se dojn meshkujt e martuar, se beqari i varfer eshte too smart and too lazy to deal with this bullshit drama...shit!! its hard enough to deal with one woman, lene ma dy for ten years, une po i ankoj hall brigantit si ia del dot ky tash 10 vjet me dy?!!!!
hajde nje medalje per brigandin:p

for me its not inspiring te ever wana get merried and start a family when i take a glance of the twisted real world!!

Mesazh i vjetër 29 Prill 2009 17:30
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Kurti mos me thuaj se ju djemte nuk terhiqeni nga ato femra qe jane te lidhura me dike tjeter. Me kujtohet ne lagje kishim nje goce qe u fejua ne moshe shume te vogel. Iu qepen djemte e lagjes asaj vetem se ishte e fejuar. Nuk ishte as femra me  e bukur apo me e shkathet e lagjes. Ishte shume  e thjeshte si ne veshje dhe ne tip.

I kane bere dhe propozime te tipit '' dua te kaloj vetem nje nate me ty''. Kishte ngelur shume  e ofenduar sidomos kur ishin shoke qe familjet e tyre ishine ne rreth miqesie.

Mesazh i vjetër 29 Prill 2009 17:43
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:51 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 15 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Jam ne dileme

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar