Briganti
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 28/04/2009
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 88
|
Fajtori dhe Debora!
Citim: Po citoj ato që tha Debora*
Shume krijim i trashe...
Sinqerisht, po shume sinqerisht ama, jeni duke me lene pa mend. Ka dy mundesi: ose une kam dale menc; ose disa nga ju ketu rrojne ne veze dhe jo ne toke! Oreeee! Une ju them ja ujku ju me vini te kerkoj gjurmet! Kontesha ore zoterinj e zonjeza, pasi e kishte tallur e perbuzur shkeqelesine e tij Sherifin, (po me beni t'ju them dhe mbiemrin e tij qe ta besoni) Kur i kishte pare "kollodokun" me gunga, kishte zbardhur syte! Kjo eshte aq e vertete, sa edhe buka qe hahet. Une ju tregova dhe do vazhdoj tju tregoj ndodhi te verteta, sepse ketu ndodhi mund te tregohen e diskutohen. Fjatori, per mendimin tend kam pasur dhe do vazhdoj te kem konsiderate. Te jem i sinqerte. Nuk me habit aspak me ate qe thua. Thjesht me entusizamon kultura e te shkruarit, gje qe ketu as behet fjale te ndeshet, po per fat te keq, eshte harruar edhe ne auditore me pretendime te tjera, nga te nje forumi. Me vjen keq, or djale, qe ti nga tregimi im mer shkas te besh pak agjitacjon medikal. Jo goditet mitra, jo dhimbjet e para, jo shterzimet e mepasme. Te garantoj qe nuk eshte vendi aspak. Te garantoj gjithashtu qe ngjarja eshte krye dhe keput e vertete, dhe Kontesha jeton akoma. Iku ca kohe ne Kanada te djali, dhe u kthye prape. Kurse Sherifi ka vdekur ne nje aksident automobilistik para nja tre vjetesh ne Misto Mame, ne Tirane. I vajta ne varrim dhe tek shikoja te afermit qe lebetiteshin, vete qeshja me vete dhe mendoja "o zot, si eshte kjo dynja keshtu, kaq komike!". Une i di teorite qe tirrni ju ketu. Di madhesine, trashesine, dhe rendesine e tyre. Po une se kam fjalen aspak ne keta parametra. Ju tregova nje beme. Vetem kaq. Thjesht thoni pse mund te ndodhe, klasifikoni protagonistet e ndodhise, bemeni mua manjak seksual. Po deshet abandonojeni fare temen. Dmth e me nje fjale, beni c'te doni! Vetem sajim mos e quani, JU LUTEM NE GJUNJE, se me beni te cmendem nga cudia!
P.S. Pa IQVLOREN ky forum qenka pa kripe dhe pa sheqer, dmth bajat! E ku humbe a derebardhe! Hajde, mos me ler me keta pjeprat e pabere, qe kujtojne akoma se bebi del nga sqetulla e mamit. I ka grire e thare masterizimi jashte shtetit keta te shkrete.