Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Djali im i vogel dhe breshka
Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Tartaruga i thone talianet.
me vjen dhe mua shume keq per humbjen e breshkes se vogel, mua me kujtohet kur na ngordhi macja e na la ne dere nja 4 kelyshe te vegjel qe nje Zot e di çkemi hequr per ti rritur, lagnin lecka me qumesht dhe ua jepnim derisa filluan te merrnin ushqim.

Meqe ra fjala per breshkat dhe italianet, eshte se jemi mesuar ne me filma se italianet mbajne dha hajne breshka ne fakt nuk eshte ashtu.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2009 00:25
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Piktori flm!Me pik ne zemer kur shoh djalin qe shkon ne kopesht e veshtron se mos e sheh piciruken e tij!Sic e kam thene ai vuan se mos ata qe e rrembyen mos e keqtrajtojne.Ai u rrit ketu dhe nuk ndryshon nga bashkmoshataret e tij britanike.Ai ka nje mendim krejtesisht te kundert nga ai qe kemi pasur ne dikur dhe femijet e sotem shqiptar,te cilet sa i shohin macet apo qente i godasin me gure,ndoshta edhe i vrasin.Pa nje here nje ujk te vrare ne nje fshat te Malesise se Madhe.Pse e kane vrare me tha.Sepse ju hante bagetine,te cilat kane shpenzuar mund ,djerse e pare per ti rritur i thashe.Po edhe ata i hane bagetite ,sepse duhet te ushqehen me tha.Nqse ata do te mbeten pa ushqim ata do te sulmojne njerzit vazhdoi.edhe une kam vrare dikur nje te till i thashe kur isha per gjah.Nuk te erdhi keq?Hic fare ,sme erdhi.Njesoj silur shtypa nje mize ishte.Mora edhe 100 pike te cilat ishin te detyrueshme per cdo gjahtar,sepse eleminova nje grabitqar.Me shihte dhe nuk ju besonte veshve per ato qe degjoi.Ti sillesh si kriminel me kafshet me tha.Po i thashe,une kam therur edhe qengja kur ishim ne Shqiperi dhe ty te kemi dhene kofshen e tij si i vogel qe ishe.Megjithate kafshet duhen trajtuar me dashuri me tha dhe u largua i deshperuar.
Para disa vitesh ketu u be nami te ndalohej gjuetia e dhelprave.Me ne fund ja arriten ta ndalonin ate.Kur dalim ndonjehere shpejt nga shtepia apo vone ne darke i shohim rrugicave te shtepive ose duke kenduar ndonjehere.

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2009 14:50
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Ore IQ Bej, me duket se kishe rene per vete ne dashuri me breshken. Allahu me rusjt. Merr ore nje macok, ka lezet shtepia. Kur shtrihet ne qilim, dembel i madh. Apo kur te ulet ne gjunje dhe kerkon ta perkedheleh. Ose mace sikur thashe gje une. Po ato pjellin dhe kane kusure.

I bie qimja. E po si te te them une: merr nje lakuriq nate atehere.

I bie qimja e pastron vete. Macet jane te pastra kur i meson.

Po ju me duket ini rritur neper apartamente dhe nuk e kini idene e kafsheve shtepiake. Breshke me thote. Kur kam marre vesh se italianet i hane keto flama, sa nuk kam nxjerre zorret e barkut.

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2009 22:25
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

cedro une kam pare qe hane edhe shqiptare dhe kam nxjerre zorret kur me thane se do ti hanin nja dy burra.Njeri ishte drejtori i nje ndermarrje te rendesishme dhe kolegu i tij ing se bashku me kuzhinierin qe i gatoi.Qe nga ajo dite nuk hengra me ne ate mence,sepse kujtoja breshken.
cedro ne e lanim ate cdo dite dhe piciukja kenaqej duke na ngulur ata syte e saj te veckel.Bente xhiro neper koridor ose ne dhomen e ndenjjes dhe shkonte ne nje cep e ja fuste gjumit.Ne merrnim e vendosnimne akuarium dhe ajo kerc,kerc hapte shushullat e fshihej e tera.Ne dimer per te ndenjur ngrohte i kishim blere nje pllake rezistence me fuqi te vogel per ta mbajtur ngrohte.Por ja dal nje surrat qen i zi dhe e grabit.Me djalin e rregullova politiken,por me gruan akoma ajo me mban inat per humbjen e baby turtle.
Kur te na behen te pjellet me femije, do te merremi me ta,me mjaltin e mjaltit.Keshtu eshte jeta miku im.

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2009 23:48
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

cedro une kam pare qe hane edhe shqiptare dhe kam nxjerre zorret kur me thane se do ti hanin nja dy burra.Njeri ishte drejtori i nje ndermarrje te rendesishme dhe kolegu i tij ing se bashku me kuzhinierin qe i gatoi.Qe nga ajo dite nuk hengra me ne ate mence,sepse kujtoja breshken.
cedro ne e lanim ate cdo dite dhe piciukja kenaqej duke na ngulur ata syte e saj te veckel.Bente xhiro neper koridor ose ne dhomen e ndenjjes dhe shkonte ne nje cep e ja fuste gjumit.Ne merrnim e vendosnimne akuarium dhe ajo kerc,kerc hapte shushullat e fshihej e tera.Ne dimer per te ndenjur ngrohte i kishim blere nje pllake rezistence me fuqi te vogel per ta mbajtur ngrohte.Por ja dal nje surrat qen i zi dhe e grabit.Me djalin e rregullova politiken,por me gruan akoma ajo me mban inat per humbjen e baby turtle.
Kur te na behen te pjellet me femije, do te merremi me ta,me mjaltin e mjaltit.Keshtu eshte jeta miku im.

Pse s'thua ti qe qenkeni semurur si familje. Hahaha.

Shendoshe vete IQBej, pa ata qe te vodhe breshken ate pune kane.

Bobo do ta kene ngrenen te shkreten breshke.

Gjej nje mace te mire . Ka ca me qime te gjate qe mezi qe jane shume te bukura.

Une kam pasur nje macok sa nje shqerre. Dembel, sa po ta hidhje nga divani ne dysheme, si te binte ashtu rrinte. Ama, po te degjonte nje zhurme te vogel, i ngrinte veshet menjehere dhe nga shqerre kthehej ne tiger . Kur ika une nga Shqiperia, refuzoi te hante me dhe pas pak kohesh ngordhi. Kafshe besnike. Eh. Mjaft tani se na bere nostalgjike.

Turlin si thua, do t'i gjejme nje nuse? Djale i mire duket, hyre njehere ti se mua nuk me degjon. Ta fusim ne shkolle njehere te mesoje dy grame pastaj.

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2009 03:24
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Kujt do t'i gjesh nuse mor ''rrufjan'' djale? Nga ata qe kercejne rreth zjarrit cfare nuk pret,por pune e madhe.Ju befte helm nqse e kane ngrene!

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2009 13:18
shelgu
-

Citim:
Kujt do t'i gjesh nuse mor ''rrufjan'' djale? Nga ata qe kercejne rreth zjarrit cfare nuk pret,por pune e madhe.Ju befte helm nqse e kane ngrene!

Turllit ore. Turllit tone. E kemi djale flori, po sikur t'i gjenim edhe nje cike nuse me i bire do behej.

Une i kam thene shume here, po nuk ma merr llafin (gjoja sikur nuk do demek), thuaji njehere ti si me i madh, se te ze edhe llafi vend se mbase kandiset

Ti gjete ndonje cope mace, te gjesh shefajet?

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2009 19:15
IQVLORA
me pushime

Mesa kam dijeni une,ai i ka mbyllur ato hesape,por shiko per vete cedro.Une te arresise(keshilloje) ty qe te hidhesh e leri ata qe jane penguar tani. Ah nuk e kuptove,duket se e ke llafin per vete mor qerrata eeeee.

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2009 20:43
shelgu
-

Citim:
Mesa kam dijeni une,ai i ka mbyllur ato hesape,por shiko per vete cedro.Une te arresise(keshilloje) ty qe te hidhesh e leri ata qe jane penguar tani. Ah nuk e kuptove,duket se e ke llafin per vete mor qerrata eeeee.

A thu?

Ai duhet te beje shkollen njehere. Ndoshta ndoshta, lere se po flas shume dhe i bije ne qafe djalit kot. Po une per mire e kisha, ja pse Amori eshte rregulluar, thashe te gjente edhe ky nje cope njeri.

Une jam e vogel IQ Bej, dhe do ma gjeje mamaja

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2009 23:27
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Iqvlora me vjen keq per djalin qe qeka merzit per breshken se femijet mesohen me kafshet ky i imi ka qenin ne oborr dhe nganjher me duket me shume do ate se ne ...po ti me ate "akuzen " tende me kujton tim ate ne ai cdo gje qe ti ndodhi akuzon "rumunet " qe jetojne 2 pallate ma larg asnjeher italianet o shqiptaret qe ka afer

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2009 23:56
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:54 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Djali im i vogel dhe breshka

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar