Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Prezantimi i Anëtarëve të Forumit > Me beni nje vend edhe mua.
Gjithsej 6 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Po citoj ato që tha Roielia

Faleminderit shune per keto sqarime, Por mos me puth mua se nuk jam HOMO une une kam deshire te me puthin gocat plako se jam mashkull..

Kalo mire i menqur..

Mire se erdhe, por me ate a-ne ne fund te nick-ut cik veshtire e ke. Do na lindesh keqkuptime cun.:p

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 05 Tetor 2009 18:46
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sarandaebukur
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/06/2003
Vendbanimi: New-York
Mesazhe: 817

Mire se erdhe dhe rrofsh 100 vjec ne kete forum te mrekullueshem...

Mesazh i vjetër 05 Tetor 2009 21:00
sarandaebukur nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sarandaebukur Kliko këtu për të kontaktuar me sarandaebukur (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sarandaebukur Shto sarandaebukur në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sarandaebukur në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

po te therras Elia une qe mos ngatarohem :p

Mesazh i vjetër 05 Tetor 2009 21:02
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:

Faleminderit shune per keto sqarime, Por mos me puth mua se nuk jam HOMO une une kam deshire te me puthin gocat plako se jam mashkull..

Kalo mire i menqur..

...

Nickname te ngaterron, eshte sh.femeror.:p

Por mos u merzit se dylan eshte femer , edhe pse ka nickname mashkullor..

Mesazh i vjetër 05 Tetor 2009 21:15
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

.

shiko si u turren te gjitha tani qe e moren vesht per gjinine e nickut

Mesazh i vjetër 05 Tetor 2009 21:19
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha erious
.

shiko si u turren te gjitha tani qe e moren vesht per gjinine e nickut

...

Rri urte noto sa s'ke honger noj t'puthme edhe ti..:p

Mesazh i vjetër 05 Tetor 2009 21:28
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

.

po mendoj te hap dhe un nje teme te tille, te shikoj kush nga ju anetaret do me puthi e kush do me zhvishet.

noten tale, e me pafsh ne enderr

Mesazh i vjetër 05 Tetor 2009 21:31
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roi5
Roi de cour

Regjistruar: 05/09/2009
Vendbanimi: Aty ku ka dashuri..
Mesazhe: 109

Re: Re: Me beni nje vend edhe mua.

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

mire se erdhe meqe je qun po te puth une

kalo bukur tung

Hhhhhmmmmm
Faleminderit
Me qe je femer po ta puth ate zemer...

Mesazh i vjetër 08 Tetor 2009 19:43
Roi5 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Roi5 Kliko këtu për të kontaktuar me Roi5 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Roi5 Shto Roi5 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Roi5 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Re: Re: Re: Me beni nje vend edhe mua.

Citim:

Hhhhhmmmmm
Faleminderit
Me qe je femer po ta puth ate zemer...

Direkt ne zemer tjetri...
Si puthet zemra, a mund ta di?

Mesazh i vjetër 08 Tetor 2009 20:31
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roi5
Roi de cour

Regjistruar: 05/09/2009
Vendbanimi: Aty ku ka dashuri..
Mesazhe: 109

Re: Re: Re: Re: Me beni nje vend edhe mua.

Citim:
Po citoj ato që tha agata

Direkt ne zemer tjetri...
Si puthet zemra, a mund ta di?

Po zonjush mund te ju tregoj,

Zemra puthet ja keshtu pershembull. ...............
Mirret goca vendoset me nje kopsht me lule shtrihet ne shpin dhe une ja puthi zemren..

hahah hahah ahha h

Mesazh i vjetër 08 Tetor 2009 20:34
Roi5 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Roi5 Kliko këtu për të kontaktuar me Roi5 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Roi5 Shto Roi5 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Roi5 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 17:42 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 6 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Prezantimi i Anëtarëve të Forumit > Me beni nje vend edhe mua.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar