Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Mediat Shqiptare > Ja si rrihen gazetaret dhe gjobiten televizionet vitet e fundit
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Po me Tvsh çkane?

Qe Tvsh eshte nje vegel e qeverise kjo dihet, keshtu ka qene dhe keshtu do te jete ... ndoshta pergjithmone.
Tani nuk po hap sondazh sa vete e ndjekin tvsh sepse e kam te veshtire te gjej ndonje qe ndjek tvsh ne vend te Top-vizion- news24 apo Klan e oranews apo alsat.
Por ne nje kohe qe jemi ne epoken e internetit dhe te tv private me duket absurde sulmi qe i ben Veliaj apo Gjinushi tvsh si televizioni me i ndjekur ne Shqiperi.
Rrogetare jane ata, hip se te vrava, zdryp se te vrava.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 15 Maj 2010 01:56
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

29 Korrik 2010

OSBE shpreh shqetësim për gazetarine investigative ne Shqiperi

Organizata për Siguri dhe bashkëpunim në Evropë, OSBE, publikoi sot raportin vjetor mbi lirinë e mediave ku në kapitullin për Shqipërinë shprehet shqetësimi për pasojat që lindin nga gazetaria investigative dhe dëmi që I shkaktohet këtij lloji të gazetarisë.

Në kapitullin e raportit të OSBE-së për Shqipërinë përmendet shqetësimi i përfaqësueses së OSBE-së për lirinë e medias, Mijatovic lidhur me rastin "Pango"dhe dënimin me gjobë 400.000 euro ndaj televizionit Top-Channel, shqetësim i cili i është bërë me dije edhe autoriteteve shqiptare:
“Më 28 Qershor, ju adresova autoriteteve më të larta shqiptare rreth rastit “Pango”. Në një letër drejtuar Ministrit të Punëve të Jashtme, Ilir Meta dhe Ministrit të Drejtësisë Bujar Nishani ju shpreha shqetësimin rreth vendimit të Gjykatës së Rethitë të Tiranës për të urdhëruar TV Top Channel që të paguajë 400 mijë euro për të dëmshpërblyer dëmin moral që iu bë Ministrit të Turizmit, Ylli Pango rreth një video ku ministry kërkon favore në këmbim të një vendi pune”.

“Gjatë takimit informal që kam patur më pas më 16 Korrik në Shqipëri me Ministrin Meta Iikërkova të kthejë vëmendjen në rastin e mësipërm. Ministri Meta më tha se do ti dërgojë letër Presidentit të Shqipërisë që është njëkohësisht dhe kreu i lartë i Këshillit të Lartë të Drejtësisë ta rishikojë cështjen. Unë i ofrova zotit Meta mbështetjen e plotë të zyrës time për të asistuar Shqipërinë me reformat e saj të kornizës ligjore të medias”, tha Mijatovic.

Mesazh i vjetr 29 Korrik 2010 23:45
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Citim:
Po citoj ato që tha lubi
me pelqeu *jashte*mase renditja jone ne vite
me ben pershtypje shume pozitive fakti qe qeverite shqiptare nder vite mendojne se sa me i madhe te jete numri
2003: Vendi 34 ne bote
2004: Vendi 50 ne bote
2005: Vendi 62 ne bote
2006: Vendi 80 ne bote
2007: Vendi 87 ne bote
2008: Vendi 79 ne bote
2009: Vendi 88 ne bote

aq me teper jane *rritur* te drejtat dhe liria e fjales

kjo mendoj une eshte arsyeja me e mundeshme perse kemi perfunduar ne vendin e 88,kjo rradhitje eshte sivjet,,,pasi besoj qe qeveria jone do e mbaje fjalet t'a rrise shifren vitin tjeter//////besoj do jemi ne vendin e 120......(ose dhe me lart--metodat e torturave sa vijne e perfeksionohen--dhe ne jemi vend qe e ndjekim teknologjine e larte)

2010: Vendi 80 ne bote.

Mesazh i vjetr 23 Tetor 2010 00:34
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Padronët e dhunshëm të Bulqizës

Nderkohe qe Erald Gibbs deshmon per dhunen dhe kercenimet qe ka marre ne veten e pare si gazetar, nje tjeter kronike vjen nga Top Channel. Ketu aferet dhe konfliktet e boseve te minierave te Bulqizes i kanosen gazetareve para kamerave, madje ia thyejne ato. Kusurin shikojeni vete:

Mesazh i vjetr 28 Dhjetor 2010 07:21
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:41 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Mediat Shqiptare > Ja si rrihen gazetaret dhe gjobiten televizionet vitet e fundit

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar