Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Hahahahahaha Sennia, mire se na ke ardh dhe bash qejf sa ma shume ne mesin tone.. Nje fjale veshit kisha une Nqs voton, mos voto per angeldevil ( se mos ia thush kujt se te thashe) Nuk e ka mbush moshen me votu kjo Kat, mundim i kote.:aha:aha:aha:
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Hahahahahaha Sennia, mire se na ke ardh dhe bash qejf sa ma shume ne mesin tone.. Nje fjale veshit kisha une Nqs voton, mos voto per angeldevil ( se mos ia thush kujt se te thashe)
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 11/02/2010 Vendbanimi: Gjithandej Mesazhe: 596
Sennia mire se ke ardhur.
__________________ Bej c'fare them une,mos bej c'fare bej une!
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Ajo shkruan shqip per tabele emulacioni. Ke qejf ta lexosh. Grushti i pare, gysma fitores.
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Nuk e ka mbush moshen me votu kjo Kat, mundim i kote.:aha:aha:aha: Sennia per ty bej une nje perjashtim. Ma jep mua voten me kete rast.
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Nuk e ka mbush moshen me votu kjo Kat, mundim i kote.:aha:aha:aha:
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Charlotte sa kepuce te bukuraaaaaaaaaaaaaaa ke ne avatar .. Sennia welcome ...
Citim:Po citoj ato që tha Eria Charlotte sa kepuce te bukuraaaaaaaaaaaaaaa ke ne avatar .. Se kishin shpik fjalen sandale akoma atehere?
Citim:Po citoj ato që tha Eria Charlotte sa kepuce te bukuraaaaaaaaaaaaaaa ke ne avatar ..
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Se kishin shpik fjalen sandale akoma atehere? Yes Yes... ....po fola ashtu ne pergjithsi une
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Se kishin shpik fjalen sandale akoma atehere?
Citim:Po citoj ato që tha Eria Yes Yes... ....po fola ashtu ne pergjithsi une Mire qe nuk nxorre shalet andej nga votimet, se me kete pergjithesi do ma kishe bere Piktorin per kompresa me uje te ftohte.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Yes Yes... ....po fola ashtu ne pergjithsi une
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Mire qe nuk nxorre shalet andej nga votimet, se me kete pergjithesi do ma kishe bere Piktorin per kompresa me uje te ftohte. No Comment
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Mire qe nuk nxorre shalet andej nga votimet, se me kete pergjithesi do ma kishe bere Piktorin per kompresa me uje te ftohte.
Regjistruar: 25/06/2004 Vendbanimi: Duke ëndërruar Mesazhe: 9455
Mire se erdhe ne forumin tone te dashur.
__________________ L'ottimismo è il profumo della vita!