Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Informatikë & Programim > Google Nexus 7
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Lord_Of_The_Strings është moderator/e në këtë nën-forum   Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist

Regjistruar: 27/08/2004
Vendbanimi: Asgard
Mesazhe: 1568

Per fat te keq, pata disa probleme shendeti me nje nga familjaret e mij dhe mu desh ta anulloj blerjen. U ktheva me shpenzimet nja 5 vite pas... Dolphin Browser e kam perdorur dhe ne iPhone por nuk me ka ngjitur edhe pse eshte i kompletuar. Tani jam vetem per gjera minimaliste. Chrome per Android eshte mese OK do te thoja.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 05 Nëntor 2012 22:53
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lord_Of_The_Strings Kliko këtu për të kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lord_Of_The_Strings't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lord_Of_The_Strings në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
Per fat te keq, pata disa probleme shendeti me nje nga familjaret e mij dhe mu desh ta anulloj blerjen. U ktheva me shpenzimet nja 5 vite pas... Dolphin Browser e kam perdorur dhe ne iPhone por nuk me ka ngjitur edhe pse eshte i kompletuar. Tani jam vetem per gjera minimaliste. Chrome per Android eshte mese OK do te thoja.

Fiks. Dolphin shume i rende per procesor te vogel. Po hap nja dy gjera qe Chrome si hap.

Mesazh i vjetër 06 Nëntor 2012 00:51
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
raid
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/02/2012
Vendbanimi:
Mesazhe: 1139

Une kam pasur eksperience me te mire me dolphin, sesa me chrome apo opera.
Psh kur chrome eshte duke ngarkuar ndonje flash dhe ti mundohesh te levizesh faqen (te shkosh poshte apo siper) levizja behet me ngeca ngeca. Dolphin e ka levizjen shume te lemuar.
Gjithashtu edhe gestures jane time savers. Po ashtu edhe menyra sesi shkon tek menute, qe e hap faqen nga anash eshte dicka qe me pelqen.

Mesazh i vjetër 06 Nëntor 2012 00:58
raid nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të raid Kërko mesazhe të tjera nga: raid Shto raid në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto raid në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 19:12 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Informatikë & Programim > Google Nexus 7

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar