Regjistruar: 02/01/2005 Vendbanimi: Eternity... Mesazhe: 4813
Me dogji icik se kisha mungesa
__________________ Jeta eshte nje semundje vdekjeprurese seksualisht e transmetueshme.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Dulcis, ma ke pare gje Al-in? Se ka shume mungesa dhe ai
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Cecilia mos shkruj ma se i ke mesazhet fix
Ça deshe me than ti me ket, fiks
E prishe maj cec kjo ishte puna ...I kishe FX
Citim:Po citoj ato që tha lezhjani-82 E prishe maj cec kjo ishte puna ...I kishe FX Ahhh, poooo, kisha kap 4 shtata
Citim:Po citoj ato që tha lezhjani-82 E prishe maj cec kjo ishte puna ...I kishe FX
Po me ma kalut te gjith me mesazhe...se kuptoj pse jam akoma admin.
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Dulcis, ma ke pare gje Al-in? Se ka shume mungesa dhe ai Jo o Cec s'e kam pare.. Ti e ke pare gje?
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Dulcis, ma ke pare gje Al-in? Se ka shume mungesa dhe ai
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Citim:Po citoj ato që tha lezhjani-82 Po me ma kalut te gjith me mesazhe...se kuptoj pse jam akoma admin. Ua pse admin qenke ti?
Citim:Po citoj ato që tha lezhjani-82 Po me ma kalut te gjith me mesazhe...se kuptoj pse jam akoma admin.
Po pra ku ke humb ti ?