Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Cfare Nuk Do I Tregonit Partenerit Ose Partneres Tuaj? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 11 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Dolce
**e embel**

Regjistruar: 03/10/2003
Vendbanimi: belgjik
Mesazhe: 43

Nona ime me ka thene gjithmone burrit i tregon disa gjera , por duhet te kesh kujdes jo te gjitha i thuhen burrit sepse ndonjeher i kupton ndryshe gjerat burri.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Tetor 2003 01:12
Dolce nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dolce Kërko mesazhe të tjera nga: Dolce Shto Dolce në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dolce në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sUgA__tIlOnCe
nGaDaLe

Regjistruar: 01/09/2003
Vendbanimi: ~*~nZ~*~
Mesazhe: 1069

Wink

DOLCE...!

Citim:
Po citoj ato që tha Dolce
Nona ime me ka thene gjithmone burrit i tregon disa gjera , por duhet te kesh kujdes jo te gjitha i thuhen burrit sepse ndonjeher i kupton ndryshe gjerat burri.

Hahahahahahahhaah te marte e mira ishalla, me shkrive. Mire te ka thene vallai, ashtu eshte, me ka ndodhur dhe mua.
Te puth, ciao!

Mesazh i vjetër 22 Tetor 2003 01:15
sUgA__tIlOnCe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sUgA__tIlOnCe Kliko këtu për të kontaktuar me sUgA__tIlOnCe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sUgA__tIlOnCe Shto sUgA__tIlOnCe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sUgA__tIlOnCe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 23/07/2003
Vendbanimi: Ne mes te botes...
Mesazhe: 230

per e embel

e paske maman te mencur ti lal!

mesiguri nga pervoja e vet ta ka then ty ë!?

ciao nga una

Mesazh i vjetër 22 Tetor 2003 21:34
jam_ai_qe_jam nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jam_ai_qe_jam Kliko këtu për të kontaktuar me jam_ai_qe_jam (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jam_ai_qe_jam Shto jam_ai_qe_jam në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jam_ai_qe_jam në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mjalta
Anetar i ri

Regjistruar: 15/10/2003
Vendbanimi: NY
Mesazhe: 5

Cool

Sot nuk do ti tregoja qe kam harxhuar 135 dollare per nje pale kepuce qe kane per ta pare kemben time 2-3 here maksimumi.

Mesazh i vjetër 24 Tetor 2003 07:32
Mjalta nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mjalta Kliko këtu për të kontaktuar me Mjalta (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Mjalta Shto Mjalta në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mjalta në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Talking

Nese fsheh dicka do thote qe ka dicka te ndyre brenda,ose dicka per te cilen je e sigurte qe nuk do i pelqente por nga kokefortesia e ben!!

ciao

p.s Mjalta qenke ndare me pak para tii...se kur dal une en shopping

Mesazh i vjetër 25 Tetor 2003 01:22
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
déjà-vu
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Tortoreto Lido
Mesazhe: 940

Citoj Adelaida

Citim:
Nuk do ti tregoja qe e dua.....

Kjo eshte ajo qe ne menyre te ndergjegjshme ke zgjedhur.......je e sigurte qe e pandergjegjshmja jote nuk te tradheton duke u shprehur ne nje menyre ose ne nje tjeter??

Pastaj disa gjera duhen degjuar sepse ndihmojne te shkosh perpara .

P.s Une nuk do ti thoja..........HmMmm,duhet te mendohem pak :p

Mesazh i vjetër 25 Tetor 2003 03:09
déjà-vu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të déjà-vu Kliko këtu për të kontaktuar me déjà-vu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: déjà-vu Shto déjà-vu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto déjà-vu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ADELAIDA
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 694

Insomnia

Behet fjale per ate qe nuk do i thoja dhe jo qe nuk do i shprehja......

E kam vertetuar qe keto gjera duhen degjuar ndonjehere ne menyre qe te ecim perpara,Nga ?do thuash ti...
Duhet te dish dicka lidhur me historite e mia dhe ne menyre me specifike me kohezgjatjen e tyre ,qe ta kuptosh....
Pacim!

PS:Jam ne pritje....

Mesazh i vjetër 25 Tetor 2003 04:30
ADELAIDA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ADELAIDA Kliko këtu për të kontaktuar me ADELAIDA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ADELAIDA't! Kërko mesazhe të tjera nga: ADELAIDA Shto ADELAIDA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ADELAIDA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
déjà-vu
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Tortoreto Lido
Mesazhe: 940

Wink

Ok,ti me thuaj ku eshte diferenca midis tregoja dhe shprehja ne menyren se si ti, formove ate fraze .

Mesazh i vjetër 25 Tetor 2003 04:49
déjà-vu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të déjà-vu Kliko këtu për të kontaktuar me déjà-vu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: déjà-vu Shto déjà-vu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto déjà-vu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ADELAIDA
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 694

Insomnia

E di qe te dyja ,si ta shprehesh dhe ta tregosh nje gje,te cojne ne te njejtin konkluizion...Te 2-ja keto rruge priten diku..Por ka disa njerez ,te cilet e kane me te lehte ta shprehin se sa ta thone dicka..Dhe nje nder kata njerez,te kesaj kategorie,jam edhe une...

PS:Jam ne pritje te asaj qe ti nuk do tia tregoje kurre....

Mesazh i vjetër 25 Tetor 2003 05:12
ADELAIDA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ADELAIDA Kliko këtu për të kontaktuar me ADELAIDA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ADELAIDA't! Kërko mesazhe të tjera nga: ADELAIDA Shto ADELAIDA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ADELAIDA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
romii tironc kapil
Anetar i ri

Regjistruar: 24/11/2003
Vendbanimi: nyc
Mesazhe: 17

Talking

hirushe n rradh t pare desha me te thon ty i her......(qeke si rrush lal))
me e cu ate foto per miss...te kualifikojn sa ta shofin...

kurse menimi im qe nuk duhet me i thon partneres osht/.......po fitove ne i lloto.....ose ne i muhabet qe tregon se ti ke fitu pare..........z duhet me i thon se hyni (((sherri)) n'mes........ose fillojn ((furcet))) gjoja sikur te do ..sa ti haji ato paree....

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2003 05:39
romii tironc kapil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të romii tironc kapil Kliko këtu për të kontaktuar me romii tironc kapil (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: romii tironc kapil Shto romii tironc kapil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto romii tironc kapil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:27 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 11 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Cfare Nuk Do I Tregonit Partenerit Ose Partneres Tuaj?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar