Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > A duhet perbuzur femra mbipeshe?
Gjithsej 6 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Charlie
Natural Born Scorpio

Regjistruar: 11/09/2003
Vendbanimi: kudo
Mesazhe: 77

vdekje jo e denje.. per mendimin tim gjeja me e mire nqs kishte vendosur ti jepte fund jetes do ishte over doze.. te pakten vdes i qete.. ose carbon monoxide.. as nu e ndjehn fare

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2003 01:42
Charlie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Charlie Kliko këtu për të kontaktuar me Charlie (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Charlie Shto Charlie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Charlie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Charlie kujdes se mos ngaterron mono-me dy!!
Me vjen keq te shprehem ne kete forme por me duket thjeshte nje reagim i ulte ai i juaji.Nuk mendon aspak per nje jete qe u shua ne fazen me te bukur,per prinderit e tije...per asgje!
Nese postimet e tua ne tema te tilla do ishin te atije lloji,degjo nje keshille miqesore:EVITOJE fare ate teme!!

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2003 15:24
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Charlie
Natural Born Scorpio

hey..ndoshta jam unepak i ftohte por di dicka qe vdekja me ka shume xhan..
ndoshta sje ne gjendje ta kuptosh por po te kishe edhe ti te njejten rruge ne jete.. ndoshta..

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2003 20:17
Charlie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Charlie Kliko këtu për të kontaktuar me Charlie (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Charlie Shto Charlie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Charlie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_Q_I_M_I
Ne kerim nga Policia.

Regjistruar: 22/09/2003
Vendbanimi: Ne Kerkim nga Policia Metropoliane....so
Mesazhe: 219

Njerez jan dhe ato.

Pershendetje.
Un nuk jam aspak ne dakort me ato qe ofendojn te shendoshat sepse ato fundit fundit nuk kan ngren ushqimin tuaj ok njerez.
Mbi te gjitha jemi njerez dhe nuk ka perse ti ofendosh .qofshin te huja ose shqiptare.ESHT INJORIM TE OFENDOSH DIKE PER KETE ARSYJE.
fALIMINDERIT.

SO AND SO....
Ne kerkim nga policia per vrasje , grabitje dhe ...... ku di une tjeter

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2003 20:44
_Q_I_M_I nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _Q_I_M_I Kliko këtu për të kontaktuar me _Q_I_M_I (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: _Q_I_M_I Shto _Q_I_M_I në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _Q_I_M_I në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
macekeqe
e perkedhelur

Regjistruar: 09/07/2003
Vendbanimi: Ne boten time
Mesazhe: 614

eshte gjeja me e keqe per adolescentet qe jetojne ne boten e soçme! humb cdo raport me njerzit dhe cdo vleresim te jetes. une kam nje shoqe qe ishte 90 kg dhe ishte shume e lumtur deri 12 vjeç, po ne ate moshe filloi nje diete thjesht per ta provuar dhe nuk e mbaroi me ate, vazhdoi deri sa humbi10, 20, 40 kg dhe deri sa filloi te hidhte ushqimin ne wc, deri sa shkaterroi jeten e saj dhe me ate dhe raportin me te gjithe njerzit. me mbahen mend ato ditet kur i binte te fiket o ditet kur ishte e verdhe si e vdekur o ditet kur nuk ekzistonte fare.
me mire jeta dhe shendeti se sa dobesia. e di qe paragjykimi jone eshte shume i madh dhe bota keshtu vete sot, po me jeten nuk lozet!

Mesazh i vjetër 02 Nëntor 2003 05:32
macekeqe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të macekeqe Kliko këtu për të kontaktuar me macekeqe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: macekeqe Shto macekeqe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto macekeqe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lilou-dragon
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/06/2003
Vendbanimi: coin predu
Mesazhe: 148

Unhappy

mendoj se eshte gjeja me e tmerrshme tja besh te ditur nje vajze te shendoshe qe eshte e shendoshe ose ti heshesh nje shikim mosperfilles..eshte dicka "inhumain"!!!aq me teper qe ka edhe te semura ..existon nje semundje jo te hane shume por ka dicka ne organizem qe i ben te shendoshe ...kete e kam nga nje emision te transmetuar ka 1 jave ...kane disa qe e kalojne fare thjesht e qe perkunrazi ndihen mire por ka shume te tjera qe vuajne !!!! jam e mendimit te...nuk e di kujt lol qe vazja duhet te kujdeset nje munimum per veten e vet e qe nje vajze e bukur e e dobet te terheq me shume se nje vajze e bukur e e shendoshe por kjo ndodh me nje shikim jo konshient ..kur e shef per here te dyte te duket me e mire ..per te 3ten here eshte simpa..e pastaj kalojme ne fazen tjeter..shpirtin etj etj
conclusion: te jesh e shendoshe nuk menjanon =>bukurine intelligjencen ;te jesh e shendoshe do te thote te jesh nje njeri si te gjithe por me nje fizik te ndryshem (si te gjithe) ....

Mesazh i vjetër 13 Nëntor 2003 02:30
lilou-dragon nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lilou-dragon Kliko këtu për të kontaktuar me lilou-dragon (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lilou-dragon Shto lilou-dragon në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lilou-dragon në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Charlie
Natural Born Scorpio

prape se prape ne bote mbetet paragjykimi gje qe sado mundohesh ta evitosh e ke gjithmone aty

Mesazh i vjetër 13 Nëntor 2003 02:34
lilou-dragon
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/06/2003
Vendbanimi: coin predu
Mesazhe: 148

Arrow

isha e te njejtes ide me pare se te merrja vesh qe ka edhe te semure.............!s'kam kohe qe une kam ndryshuar mendim ...e nuk e imagjinon se sa keq ndihem kur mendoj se para 1 jave kisha nje tjeter pershtypje per njerez qe ne fund te fundit jane si ne...sorry
me respekt lilou

Mesazh i vjetër 14 Nëntor 2003 00:39
lilou-dragon nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lilou-dragon Kliko këtu për të kontaktuar me lilou-dragon (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lilou-dragon Shto lilou-dragon në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lilou-dragon në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
toni_28
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 14/01/2005
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 39

hirushja

Ti thjesht ke te drejte,bukuria shkon e vjen po njeriun nuk e gjen dot.Po dua te pyes dicka,po gjete njeriun,por te shemtuar si do rreagoje....?!

Mesazh i vjetër 21 Janar 2005 19:17
toni_28 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të toni_28 Kliko këtu për të kontaktuar me toni_28 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: toni_28 Shto toni_28 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto toni_28 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra
Gazetare cnn

Regjistruar: 26/11/2004
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 416

Re: A duhet perbuzur femra mbipeshe?

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Kete teme kam dashur ta hapja qekur por ja qe tani mu dha mundesia ta hapi dhe te shkruaj dicka per vajzat qe ndoshta kane probleme me kete ceshtje. Jo se une i perbuzi, por dua vetem te di pershtypjet e juaja mbi kete gje!
Une gjithashtu kam nje shoqe Angleze qe eshte e shendoshe. Ajo duket e vetmuar, e shqetesuar dhe gjithashtu mendon se familja e saj dhe shoqeria nuk e duan ate. Eshte shume e veshtire ti thuash qe ajo duket mire dhe qe eshte mbipeshe nuk do te thote asgje, perkundrazi ajo eshte prap ajo qe eshte. Si e shendoshe si e dobet.
Tani ka ardhur nje kohe qe edhe shoqeria kur ta kesh, duhet ta zgjedhesh edhe nga paraqitja. Per mua bukuria shkon e vjen por njeriun nuk e gjen dot.

Po ju cfare mendoni?

Pershendetje miqesore Hirushja!

une personalisht nuk perbuz njeri te mbipeshes!
Aktualisht ne usa, mbi 70%e popullsise jane MBI PESHE!
Ndikojne shume faktore,-si ushqimi teper i yndyrshem,
-hane shume pizza,
-pothuajse asnje nuk gatuan ne shtepi,-pasi marin ushqim te gatshem neper restorante apo pizzeri,
-Nuk i kushtojne shume rendesi elegances!
-Mbajne diete nje muaj dhe pas nje muaji hane si te cmendur!

Per mendimin tim,keto femra nuk duhet te ndihen inferiore as ne shoqeri, as ne Familje!
Jane njerez normale si gjithe te tjeret!

"Stresi te shendosh!-ka then nje doktor me fame ne "ST. Raphael_Hospital_New_Haven"

Po le menjane sresin, at`here bukuria e femres do vihej me ne pah!

urime per temen,
psh une kam qef te shendoshem dhe nuk shendoshem dot!
ca te bej?!-t`i sjell vetes me zor stresin?!
bej shakka!

pashim nga Helga.

Mesazh i vjetër 21 Janar 2005 23:13
Sykaltra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra Kliko këtu për të kontaktuar me Sykaltra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra Shto Sykaltra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 10:19 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 6 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > A duhet perbuzur femra mbipeshe?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar