Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Prezantimi i Anëtarëve të Forumit > Mirë Se Ju Gjeta
Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjilanasi_csi
GjeniU I VogeL

Regjistruar: 23/11/2003
Vendbanimi: Washington Dc..
Mesazhe: 102

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Tamam prezantim i plote,duhet te kishte me teper te tille ketu,bravo dhe mireseerdhe!!

kLaP_Ya_HaNzZz : po pate komente budallenjesh leri per diku tjeter,ti vete s'ke bere nje prezantim si ky ndaj s'kuptoj se pse duhet te komentosh me ironi!

T`Falmdenrit. shum besoj se kemi me kalu nice ktu :p por e pash qe as nje nuk kishte qen me kesi prezentimi e thash ndoshta marrin msin pak lol hehe e sa per kLaP sdi cka paska ky djali se nuk e kuptova dhe vetem shenova edhe nje her flm shum !!!

Tung

GjIlAnAsI_cSi

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2004 00:29
Gjilanasi_csi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjilanasi_csi Kliko këtu për të kontaktuar me Gjilanasi_csi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjilanasi_csi't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjilanasi_csi Shto Gjilanasi_csi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjilanasi_csi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sonila_21
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 26/03/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 121

Shoku Arton mos degjo klapin ti vella se ai shaka bene...

Ps; welcome arton ky forum eshte me i miri te siguroi une qe do ja kalosh shume mire midis nesh kissssssss nga shoqja jote seli

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2004 01:23
sonila_21 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sonila_21 Kliko këtu për të kontaktuar me sonila_21 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të sonila_21't! Kërko mesazhe të tjera nga: sonila_21 Shto sonila_21 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sonila_21 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

mirse na erdhe lali edhe ja kalofsh ketu ne forum shum sum mirrrr ashtu si po j akaloj edhe un shkelqyshem fare
pacim

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2004 01:46
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sonila_21
Anetar i regjistruar

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
mirse na erdhe lali edhe ja kalofsh ketu ne forum shum sum mirrrr ashtu si po j akaloj edhe un shkelqyshem fare
pacim

PS: mizzaaaaaaaa i miss you sissyyyyyyyyyyyyyyyyy
Arton eshte nice boy...e kam shume shoke.

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2004 02:08
sonila_21 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sonila_21 Kliko këtu për të kontaktuar me sonila_21 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të sonila_21't! Kërko mesazhe të tjera nga: sonila_21 Shto sonila_21 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sonila_21 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjilanasi_csi
GjeniU I VogeL

Regjistruar: 23/11/2003
Vendbanimi: Washington Dc..
Mesazhe: 102

selina_21 epash qe kishte pi dicka qe tha ashtu. por nuk ja zura per te madhe atij. se kshtu edhe ne chat eshte hehe . jo jo ktu spo me fol as ni qik kur te me folin qikat ateher kaloj mire por nuk jam nice boy. por sdi ty cka tu ka pike :p ashtu heheh..

_mIzZzA_ : Thnx.. vajzo mbase ti kalon mire edhe un ckam qe skaloj shkojm bashk pro kalojm s3xy :p hehehe Edhe nje her flm

Mpuqq perrrrrrrr ??? e din ajo vet

Tung

GjIlAnAsI_cSi

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2004 03:48
Gjilanasi_csi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjilanasi_csi Kliko këtu për të kontaktuar me Gjilanasi_csi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjilanasi_csi't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjilanasi_csi Shto Gjilanasi_csi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjilanasi_csi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
LiL__TrEaSuRe
~mOlLa mE sHeRbEt~

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: [ @ my pimp's lap ]
Mesazhe: 596

Cool

Pershendetjee... mire se erdhe kalofsh sa me mire

Puc-puc Ela

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2004 04:56
LiL__TrEaSuRe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LiL__TrEaSuRe Kliko këtu për të kontaktuar me LiL__TrEaSuRe (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të LiL__TrEaSuRe't! Kërko mesazhe të tjera nga: LiL__TrEaSuRe Shto LiL__TrEaSuRe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LiL__TrEaSuRe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

sonila_21 I miss you 2 sissy where u been???????????
i havent seen ya
lov ya
peace mizza 4 life

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2004 20:08
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kLaP_Ya_HaNzZz
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 09/08/2004
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 62

goca te nderuara se do ju jap llogari juve tani une se jeni sekretare ju???

si jam mire jam ????

1 une se kisha fare me gjinalsin moj bukurosheni dhe ju thoni ca te doni se une e thash per te gjith qe jemi budallenj se rrim shume online se isha nxehur pak ate dit

2 qe thoni ju se ca si njof fare ketu .... une skam ber prezantim se sjam i interesuar ti jap llogari te tjereve per vetem time......

3 keshtu ju te ter lexoheni mire ate qe shkruajta ka ndonje emer atje une thash keta qe rrin ne chat jan te TER budallenj .. thash dhe per veten time .........

KAQ kisha dhe mos u merrni me llafe se jan fukarallek

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2004 20:44
kLaP_Ya_HaNzZz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kLaP_Ya_HaNzZz Kliko këtu për të kontaktuar me kLaP_Ya_HaNzZz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kLaP_Ya_HaNzZz't! Kërko mesazhe të tjera nga: kLaP_Ya_HaNzZz Shto kLaP_Ya_HaNzZz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kLaP_Ya_HaNzZz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sonila_21
Anetar i regjistruar

Re: hahahahhah

Citim:
Po citoj ato që tha kLaP_Ya_HaNzZz
gjinals allall plako po gjith ate qe ke shkruajtur ti mua me fillon koka me nje rresht jo me pes faqe...

mire se erdhe ne shtepin e budallenjve hahahhahahaha se budallenjt rrin ketu ter diten apo jooooooooooooo antar PPPPPPPPPpppppp

have fun ppl

PS:Me vjen shume keq < klap > qe mendon ashtu....mgjt ...mendou nje here pa fol.....byeeeeeeeeee broooooooooo

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2004 20:46
DMX_feat_2PAC
**STREET_SOLDIER**

Regjistruar: 24/03/2004
Vendbanimi: ''''GaNgStA-NaTiOn''''
Mesazhe: 157

mirsenavjen

Arton dua te them mirsevjen dhe ja kalofsh sa me mire keu ne ket forum

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2004 23:17
DMX_feat_2PAC nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të DMX_feat_2PAC Kliko këtu për të kontaktuar me DMX_feat_2PAC (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të DMX_feat_2PAC't! Kërko mesazhe të tjera nga: DMX_feat_2PAC Shto DMX_feat_2PAC në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto DMX_feat_2PAC në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 00:30 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Prezantimi i Anëtarëve të Forumit > Mirë Se Ju Gjeta

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar