Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Probleme Sociale > a mund te rregullohet populli shqiptar
Gjithsej 13 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Colpo_di_Fulmine
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/04/2003
Vendbanimi: Canada
Mesazhe: 68

Unhappy

[QUOTE]Po citoj ato që tha ksenia
[B]qesharake mesazhe e sipershkruara...
Kultura e nje vendi u percaktoka nga "fjalet e ndyta"?
shume i ngushte si koncept...

Lexoje mire hun ok sepse une kam shkruar se ato e kan kap jeten persmbrapshti ku ka me hall qe nji vajze te lidhet me nji burre tuj e dite se ai eshte i martuar etj e tj prandaj keto per mu jane fundrina e pike ndaq prandojeni ndaq jo .

Sa per Fajtorin qe ka shkruar seksin se ndalon kush normal por e kam kap si shembull se si jane njerzit ne Tirane ok e kujt ti djegun le ta mbajn sorryyyyyyyyy.
Sa per ato qe jetojne jashte ato nuk e dine te verteten se si jetojne me te verte njerzit ne Shqiperi sa skifo jane bere, pike

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Prill 2005 23:37
Colpo_di_Fulmine nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Colpo_di_Fulmine Kliko këtu për të kontaktuar me Colpo_di_Fulmine (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Colpo_di_Fulmine Shto Colpo_di_Fulmine në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Colpo_di_Fulmine në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Re: a mund te rregullohet populli shqiptar

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
pershendetje te gjitheve.jam emigrant ne greqi 11 vjet dhe jam i habitur sepse ketu ku jam degjoj shume per ne qe jemi shume te varfer dhe nuk kemi kulture lloj-lloj fjalesh/por kur vi ne shqiperi jam shume i kenaqur sepse shoh qe njerzit perparojne dhe po rregollohen pak nga pak por dicka nuk i le te eci dhe kthehen nga fillimi/dua te di a mund te rregullohemi ne me keto parti qe kemi si nano dhe berisha qe shohin vetem xhepin e tyre/faleminderit

Ne lidhje me Greqin pergjigjen ta ka llene Konti , vetem se ka haruar '' gamo tin panagjia su , to kristo su '' dhe me ralle , nuk lene krisht e perendi pa share mengjez dreke darke , pra cte na thone greket ne ne lidhje me kulturen qe disponojne!!!!
Tani a mund te regullohet populli Shqiptare?
Pa kaluar dy tre breza JO thjesht dhe qarte !!
Perjashtojme disa pjese te kryeqytetit dhe pak qytete te tjera se pjesa tjeter per sa i perket edukates dhe fjalorit qe perdorin jane bernut!!!
Me behet qejfi kur degjoj te tanet te flasin me edukat dhe respekt per cfare do gjeje , dhe dua te ulem e te bej bashkebisedim me ta , por fatkeqesisht ne te shumtat e rasteve i degjon dhe mbulon veshet me pallto!!!
Sa per Nano Berisha as nuk ia vlen te konsumoj tastieren me ta !

Pershendetje!

Mesazh i vjetër 13 Prill 2005 00:09
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amici di Nessuno
Kompetent

Regjistruar: 13/01/2004
Vendbanimi: Afganistan
Mesazhe: 1613

O Myzo

Ne futboll sikur nuk puqemi shume po ketu te jap te drejte.

Mesazh i vjetër 14 Prill 2005 02:21
Amici di Nessuno nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amici di Nessuno Vizito faqen personale të Amici di Nessuno't! Kërko mesazhe të tjera nga: Amici di Nessuno Shto Amici di Nessuno në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amici di Nessuno në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

Citim:
Po citoj ato që tha Colpo_di_Fulmine

Lexoje mire hun ok sepse une kam shkruar se ato e kan kap jeten persmbrapshti ku ka me hall qe nji vajze te lidhet me nji burre tuj e dite se ai eshte i martuar etj e tj prandaj keto per mu jane fundrina e pike ndaq prandojeni ndaq jo .

Sa per Fajtorin qe ka shkruar seksin se ndalon kush normal por e kam kap si shembull se si jane njerzit ne Tirane ok e kujt ti djegun le ta mbajn sorryyyyyyyyy.
Sa per ato qe jetojne jashte ato nuk e dine te verteten se si jetojne me te verte njerzit ne Shqiperi sa skifo jane bere, pike

------------------------------------------------------
O colpo. Une se di per cilen kategori njerezish flet ti moj CIK perendimi...Ti mbase vetem ate kategori njeh dhe ketu une dua te te them qe e ke komplet gabim...Mos i pergjitheso gjerat duke u vecantuar ne gjereza mikroskopike...Po deshe te derdellisesh me gabime autografike per tradhetine ne familje qe sipas teje, si CIK perendimi qe je, ky eshte tipari qe cileson vajzen shqipare et diteve te sotme ne AL apo per temen "sa here i lajne mbathjet shqiptaret " atehere te lutem ma bej te ditur mos te klikoj me ne kete teme se sinqerisht po me iriton...

Mesazh i vjetër 14 Prill 2005 17:47
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Orlock
Soul Rebel

Regjistruar: 19/03/2005
Vendbanimi: Suedi
Mesazhe: 46

Normal se po

Nuk jemi ndonjë popull i veqantë as për të mirë dhe as për të keq. I kemi gjëra dhe karakteristika të mira dhe të kqija. Tash a do të rregullohemi ndonjëherë, besoj se po. Pyetja është se kur - e ajo është vështirë t ´i përgjigjesh. Ai që e ka një datë të caktuar do të fitojë ne¨zgjedhjet e ardhshme.
Para dy vitesh në një emision në Kosovë flitej për kushtet ekonomike. Një mysafir i emisionit tha se "Ne jemi mësuar të mbijetojmë". Kjo është pergjigja se cka jemi duke bërë, pra po mbijetojmë në një farë mënyre. Ndërsa mysafiri tjetër (Naser Gj. këngëtari i Minatorit) replikoj në mënyrë shumë interesante duke thënë "Unë po e kuptoj se deri tash kemi mbijetuar por po dua me ditë se kur do të nisim të JETOJMË".
Mendoj se ndonjëherë do të nisim të jetojmë por së pari duhet që ti zgjedhim politikanët e drejtë dhe të zotë, e ata pastaj t´a bëjnë detyrën e vet, e po mos e bën atë të hajnë dru natë e ditë. Nga kjo pastaj do të vinin politikanët e rinj dhe normal se ata do të frikësoheshin nga pasojat e paraardhësve të tyre kështuqë ata ndoshta do të punonin për të mirën tonë dhe të tyre.

Mesazh i vjetër 16 Prill 2005 16:20
Orlock nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Orlock Kliko këtu për të kontaktuar me Orlock (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Orlock Shto Orlock në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Orlock në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
toni_28
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 14/01/2005
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 39

Citim:
Po citoj ato që tha Colpo_di_Fulmine

Nuk e di se sa ke ti qe jeton andej po te jesh e sigurt qe ne shqiperi, me aq mundesi sa kemi,jetojme normal,duke patur parasysh qe bejme nje jete pak a shume stil europian,jo si ne kanada ose usa,nuk kam qene vete por mesa me kane thene me shume punohet, sesa ben qef.
Nuk e di se kur ke qene per here te fundit ketu ose cfare jete ben ti ketu,po aq "skifo"sa thua ti eshte ofenduese lal.
Mendoj qe cdo popull ka kulturen e vet dhe ne baze te saj sillet,ne nuk na duhet te importojme kultura,thjesht te perfeksionojme me shume kete qe kemi,normalisht duke marre shembuj te mire nga qytete europiane te zhvilluara,jo nga kanadaja ose shtete te tjera qe kane rreth 400 vjet histori.
Greqia!Nuk e di a e di ndonjeri historine mire ketu,po rreth shume vite para krishtit shume toka te greqise kane qene te sunduara nga iliret dhe kemi qene popull me me shume ekonomi dhe me shume kulture se popujt e tjere te ballkanit.
Nuk e di se me cfare njerezish merresh ti kur vjen ketu,ose cfare shoqesh ke qe te paska bere pershtypje se a "kane lare breket" apo jo....!

Mesazh i vjetër 17 Prill 2005 15:19
toni_28 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të toni_28 Kliko këtu për të kontaktuar me toni_28 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: toni_28 Shto toni_28 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto toni_28 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

''Midis meje dhe teje ka gjithmone nje rregull,jam une e para''

Sikur te ishte keshtu Shqiperine e shkrete do e kishte marre lumi me kohe.
Kur lexoj shkrimet e tua gjithmone dyshoj per nje gje,ose kam une nevoje per nje perkthyes Shqip-Shqip ose ti ke shume probleme (si me gjuhen ashtu edhe me mendimet).Kam arritur ne konkluzion se kjo e dyta eshte e sakta.
Nuk e kuptoj si ste vjen zorr e na vjen e na derdellin idiotlliqe ketu.
Gjynaf qe po ta them por dukesh shume e lashte nga mendimet,nuk ja vle me te lezu e me repliku me ty.

P.S Persa i perket temes: Mos kemi gje brinje ne balle qe te mos rregullohemi.Pastaj,varet cfare gjerash duhet te rregullojme,pasi eshte shume e gjere si fjali "a mund te rregullohet populli Shqiptar' ?Duhet te specifikohet si pyetje.
Komentet e mesiperme ndoshta ishin te panevojshme,por me neveriten ata njerez qe llogjikojne si disa me siper.Eshte me te vertete turp te quhen Shqiptar.

Mesazh i vjetër 20 Prill 2005 21:14
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

bledumi

ca thuj ti mer daj.... po ty si te duket qe eshte shume mire populli shqiptar?
kur shumica hane buke me lek borxh ,femijet rine pa shkolle,te rinjte e kane mendjen vetem me pi ashash dhe me bo vjedhje,kjo ty te duket normale?disa nga keto ndollin kudo por kur shume njerez rine pa pune edhe marin lek borxh me henge kjo mua nuk me duket normale.
mos shiko tiranen edhe durresine ti edhe kujto se eshte mire gjithe shqiperia.

por mesa shohe une nuk ke pa gjo ti lal,dil bjeri rotull nje here shqiperise pastaj ec e fol lal ne kete teme
pa ofendim.
pershendetje

Mesazh i vjetër 20 Prill 2005 21:21
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Nik,
se pari: Kam pare mjaftushem pothuajse cdo qytet te Shqiperise,te garantoj per kete.
se dyti: Kush i hodhi poshte gjerat qe ti ke vene ne dukje ne mesazhin tend.Lexo pak me mire mesazhet e te tjereve qe te nxjerresh konkluzione.
Nuk thashe qe skemi probleme,kemi shume madje,por nuk do te doja te mi vinte ne dukje dikush qe ska piken e llogjikes,piken e lidhjes me vendin te cilin,pa me te voglin turp e quan memedhe.Kete gje kam vene ne dukje ne mesazhin tim me siper,lexoje pak me mire nqs mundesh.

Me thuaj,kush eshte ai shtet qe nuk ka nevoje per rregullime,aq me teper ne.Pastaj,edhe vete pyetja nuk me duket shume e pershtatshme,apo e mireformuar ("a mund te rregullohet populli shqiptar"),nuk e di si i prisni rregullimet ju,te vije nje zane dhe me shkopin e saj magjik te na rregulloje,apo te vije ndonje magjistar dhe me nje "abrakadabra" te na rregulloje? Nqs shef mire ndryshime ka nga viti ne vit,por thuaj qe jane me hapa te ngadalta sa nuk bien ne sy.
Sa per ta mbyllur mendoj se ndryshimet do te vije shume shpejt dhe cdo gje ka per te marre rrjedhen qe duhet,duan apo sduan nje pjese.

Mesazh i vjetër 20 Prill 2005 22:19
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Colpo_di_Fulmine
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/04/2003
Vendbanimi: Canada
Mesazhe: 68

pershendetje!

Brravo Nik sepse ke thene te verteten kjo me vjen inat sepse ato qe jane ne Shqiperi mhapen mender b.... e shkojne e me pijn cingare malla barkun e kane bosh sa per a jam ok apo jo mendoj me ken gjysma ime o Bledi je ne rregull sepse kam shetit gjithe boten e vazhdoj e ne gjithe Shqiperin kam qene e jo me larg se tani ne Shtator dhe ne Nentor kam qene e per mendimin tim jane te merdhitur rinija e pike . Sa per me ke rri une Shoqnia jeme jane intelektual por me vjen keq kur shoh ne cgrade kane mberritur femrat e sodit.
Pastaj te duket normale per cdegjova une kur isha se nji djale i sapomartuar e te shoqen e kishte vetem 17 vjece e tradhetote e kishte marre semundje e tjera e tjera ,prandaj nuk me duket asgje normale atje jeten e keni kap per B... e jo persmarit e kush do me shesin mend mu katundaret e fshatrave te Tiranes qe jo eshte persmarit hapi syte mire ti e gjithkush e shikoni realitetin nuk them se dikush sdi te beje jeten por jane shume te pakte ato qe e din fjalen Jete.
Ciao te gjitheve

Mesazh i vjetër 21 Prill 2005 14:44
Colpo_di_Fulmine nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Colpo_di_Fulmine Kliko këtu për të kontaktuar me Colpo_di_Fulmine (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Colpo_di_Fulmine Shto Colpo_di_Fulmine në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Colpo_di_Fulmine në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 05:08 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 13 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Probleme Sociale > a mund te rregullohet populli shqiptar

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar