Army_Girl
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 12/11/2004
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 34
|
........ Ti nuk me njohe, as mbas dy ditesh qe u takuam .Shikimi yt me mbeshtolli krejt me nje fare familjariteti, as edhe atehere ti nuk me njohe se isha une ajo qe te kishte dashuruar e te cilen ti e kishe zjuar ne jeten e zemres, por tjesht te ra nder mend se une isha ajo vajza te cilen ti e kishe takuar dy dite me pare, po ne ate vend. Ti me pe me njefare habie te perzemrt, nje buzeqeshje e lehte u pasqyrua rreth gojes tende. Edhe njehere ti kalove prane meje dhe e ngadalesove ecjen tende. Zura te dridhesha, te dridhesha nga nje gezim i heshtur.....Po sikur te me thoje ndonje fjale? Une ndjeva ate cast se per te paren here ne jeten ekzistoja dhe per ty. Edhe une atehere ngadalesova hapin dhe te prita.Dhe pa u kthyer , ndjeva fare mire se ti ishe prane meje, e dija tani se per here te pare ne jeten time , ti do me flisje me ate zerin tend te dashur. Pritja me dukej sikur ishte nje paralize dhe kisha frike se mos detyrohesha te qendroja ngaqe zemra me rrihte me nje fuqi te papershkruar. Ti kishe ardhur fare prane meje. Ti me fole me ate menyren tende te bute dhe lodratare sikur te ishim miq te njohur dhe te ishim njohur prej kohesh. Ti me fole me nje lehtesi te aq te madhe , aq te cuditcme , sa s'munda te te pergjigjem. Ah! Ty s'te binte kurre nder mend se cila mund te isha une! Askurre ti se ke njohur jeten time.......
.........Ne ecem se bashku ter udhes. U ngjitem drejt dhomes tende. Te me ndjesh , po te te them se ti nuk mund te kuptosh se c'ishte per mua ajo ngjitje shkallesh, me sa lumturi qe ma mbushte zemren e sa ma turbullonte. Edhe sot akoma nuk mund ta sjell nder mend po mu mbushur syte me lot. Por sot nuk kam me lot per te derdhur se syte e mi kane shteruar. Por vetem po te them se cdo gje qe shikoja e kishte gjurmen e pasionit tim, deshires time te ndezur qe shume kohe me pare. Porta, perpara se ciles te kam pritur njemije here, shkalla ku kam pergjuar nate e dite hapat e tua e kur te pashe per here te pare. e gjithe jeta ime ,gjithe pasioni im e kishin ne kete hapesire te vogel dhe te ngushte folene e tyre. Atje ishte gjithe jeta ime. Dhe ja tani njefare stuhie shperthente ne veten time, tani kur endrra ime po realizohej e kur bashke me ty, bashke me ty po hyja ne shtepine tende. Cdo gje e jetes time s'kishte qene gje tjeter vecse nje realitet i hidhur, une s'kisha pare vecse nje bote te erret dhe te perditcme, dhe ja tani ajo po hapej para syve te mi si nje vend i magjishem si mbreteria e Aladinit. Mos harro se syte e mi ishin ngulur me qindra here me rradhe dhe me nje dadhuri te zjarrte te kjo porte tek e cila po hyja me kembe te dridhura, dhe ti do te ndjesh , ti vetem do te ndjesh , sepse askurre , i dashuri im nuk do ta dish te verteten, se sa ore te jetes time perqendroheshin ne kete minute vendimtare....
Gjithe ate nate ndenja me ty! Zjohesha naten e i hapja syte ne erresire e te ndjeja prane meje , u cudita sepse yjet nuk xixelonin mbi ballin tend kur qielli ishte fare prane meje. Jo! Idashuri im askurre s'jam penduar , askurre nga shkaku i kesaj ore. Edhe sot me kujtohet kur ti flije ashtu i qete, kur e shijoja afshin e frymes tende , kur e prekja trupin tend dhe mbeshtetesha mbas teje, atje ne hije kam qare nga gezimi.
kontakti yt , me dukej sikur me kishte shenjteruar tere trupin tim. Dhe si mund tu jepesha te tjereve pervec teje, pervec teje qe ishe gjithe jeta ime?
Keshtu kaluam tri nete , vetem tri nete i dashuri im. ........
Nuk te padis aspak, jo nuk te padis i dashuri im. Ndjeme ne qofte se nganjehere , nje pike helmi rreshqet nga pena ime. E di fare mire se ne thellesine e zemres tende ti je i mire dhe doreleshuar , i jep perkrahjen tende cdo njeriu qe ta kerkon. Por shpirtemiresia jote eshte shumee cuditcme , u eshtee hapur te gjitheve, secili mund te marre dhe te mbush duart, por duhet qe njeriu ta kerkoje e ta marre me pahir. Perkrahjen dhe ndihmen tende, ti ua jep te gjithe atyre qe te therresin , qe te luten , ate perkrahje dhe ate ndihme ti e ben nga dobesia dhe jo nga deshira jote. Me lejo te flas me zemer te hapur, dashuria jote nuk e rrethon ate njeri qe ka me teper nevoje. Edhe njerezve si ty edhe atyre me te mireve, eshte zor tu lutesh e tu kerkosh ndihme.....
E zjata grushtin tim te shtrenguar drejt Zotit dhe e quajta Kriminel. Nje turbullire dhe nje konfuzion mbreteron ne veten time. Ndjehma kete denese, ndjehma i dashuri im..........