Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët dhe ëndrrat e tyre........ > Votoni per cunin ma te keq te forumit..lol
Votoni per cunin me te keq ...
Unstoppable ()
Plloshtani
DieFaust
Cx55
Ajrori
Myzeqari
Devolliu
Fajtori
Roke
..asnjeri nga keta me siper por dikush tjeter qe nuk eshte ne liste !
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 13 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Dionis
piktor

Regjistruar: 16/04/2004
Vendbanimi: ne piknik
Mesazhe: 205

Un votova si djalin me te keq Plloshtanin... O lugat, o i pa shpirt qe ma la vajzen e xhahxaut ne udhkryq, Pse nuk e dashuron me vajzen, tani ajo esht duke mendu vetm per ty, dhe qe shkruan poezi vetem per ty... O plloshtan vajza ka shku ne mal dhe ka dasht te vritet per ty... o kok der, o njeri i poshter... Tu "edepsezi"

me shendet

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Janar 2005 19:33
Dionis nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dionis Kliko këtu për të kontaktuar me Dionis (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dionis Shto Dionis në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dionis në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cx55
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: ne byro me dashoren
Mesazhe: 231

Talking

Qe jam i keq nga karakteri e di po nga ftyra jo!
Ore grup si te ra ne menje mer jahu ehhhhhhh???()

Mesazh i vjetër 18 Janar 2005 21:15
Cx55 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cx55 Kliko këtu për të kontaktuar me Cx55 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Cx55't! Kërko mesazhe të tjera nga: Cx55 Shto Cx55 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cx55 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Citim:
Po citoj ato që tha Dionis
Un votova si djalin me te keq Plloshtanin... O lugat, o i pa shpirt qe ma la vajzen e xhahxaut ne udhkryq, Pse nuk e dashuron me vajzen, tani ajo esht duke mendu vetm per ty, dhe qe shkruan poezi vetem per ty... O plloshtan vajza ka shku ne mal dhe ka dasht te vritet per ty... o kok der, o njeri i poshter... Tu "edepsezi"

me shendet

Wow, avash-avash o burre se la nem fare ketu, se une s'ia kam idene asaj goces qe thua ti... Mos ke ngaterruar gje ti me plloshtanin, se ky i fundit nuk i ben keto gjera te palara. Apo ke deshire te me njoftosh me ate hmmm, kjo mund te quhet dhe nje njoftim... Kjo mund te quhet dhe "shpifje mbi viktimen"... Qetesohu mer byrazer... Kam bere nje perligje te vertete...

Ej kur te dalesh ne stervitje, dije mire se kam per te te fituar me shume rezultat...hajt sec te te shoh ne palester se....

hajt dhe ti shendet

Mesazh i vjetër 18 Janar 2005 21:24
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra
Gazetare cnn

Regjistruar: 26/11/2004
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 416

te gjithe jan te mire,

dhe une votova per ata qe nuk jane fare ne liste,
sa per te votu!

pashim....

Mesazh i vjetër 18 Janar 2005 21:29
Sykaltra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra Kliko këtu për të kontaktuar me Sykaltra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra Shto Sykaltra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dionis
piktor

Regjistruar: 16/04/2004
Vendbanimi: ne piknik
Mesazhe: 205

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani

Wow, avash-avash o burre se la nem fare ketu, se une s'ia kam idene asaj goces qe thua ti... Mos ke ngaterruar gje ti me plloshtanin, se ky i fundit nuk i ben keto gjera te palara. Apo ke deshire te me njoftosh me ate hmmm, kjo mund te quhet dhe nje njoftim... Kjo mund te quhet dhe "shpifje mbi viktimen"... Qetesohu mer byrazer... Kam bere nje perligje te vertete...

Ej kur te dalesh ne stervitje, dije mire se kam per te te fituar me shume rezultat...hajt sec te te shoh ne palester se....

hajt dhe ti shendet

ahahaha me fal plloshtani, se te paskam bo rezil fund e krye..

hajt shendet

Mesazh i vjetër 18 Janar 2005 22:47
Dionis nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dionis Kliko këtu për të kontaktuar me Dionis (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dionis Shto Dionis në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dionis në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Citim:
Po citoj ato që tha Unstoppable
Myzeqari , vendosja e emrave eshte ne baze te atyre qe mbaja mend si djem ne kete forum lol

sipas vendit behet dhe kuvendi , ti se kupton qe un bej shaka lol

kush ka qen ai /ajo qe me do kaq shum mor aman............ve bast se kush me ka votuar mua me do me gjith zemer jo per ndonje gje po dhe une diku aty pes pellem posht zemres e kam

Mesazh i vjetër 19 Janar 2005 00:25
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Ajrori eshte me skandalozi,duket qe nga nicku AJROR :homer:

P.S Ka per te me vra kur te vije ne zyre.
P.S2 Mos me ul rrogen mer

Mesazh i vjetër 19 Janar 2005 01:13
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ajrori
Profesion i lire

Regjistruar: 31/08/2004
Vendbanimi: TIRANE
Mesazhe: 180

Angry

Mire....

Leket e internetit do ti mar nga rroga .

Mesazh i vjetër 19 Janar 2005 01:18
Ajrori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ajrori Kliko këtu për të kontaktuar me Ajrori (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Ajrori Shto Ajrori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ajrori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Re: Mire....

Citim:
Po citoj ato që tha Ajrori
Leket e internetit do ti mar nga rroga .

E hongra me duket,thash une

Sa leke do me marresh mer ? ,qe ta bej llogari edhe sa dite jam ne pune jo per gjo

Mesazh i vjetër 19 Janar 2005 01:23
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Indrit
I pandreqshem.

Regjistruar: 01/04/2004
Vendbanimi: I ulur ne zemren e nenes.
Mesazhe: 1814

Talking

Pershendetje!

atehere nje verejtje kam une: Perse nuk me kujtuat kurre as tek te miret as tek te keqinjte?

Unstoppable : nga respekti i madh qe kam per ty po te jap nje vote.

Mesazh i vjetër 19 Janar 2005 02:25
Indrit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Indrit Kliko këtu për të kontaktuar me Indrit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Indrit Shto Indrit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Indrit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 15:41 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 13 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët dhe ëndrrat e tyre........ > Votoni per cunin ma te keq te forumit..lol

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar