Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Me ke ndodheni ne keto momente? Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 4.00.
Gjithsej 82 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Ruby_DR
Special

Regjistruar: 29/04/2005
Vendbanimi: aty ku nuk ta pret mendja
Mesazhe: 2080

me goten e kosit perpara dhe them qe ta maroj perpara se te lexoj te gjith mesazhet e forumit

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Qershor 2005 05:41
Ruby_DR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ruby_DR Kliko këtu për të kontaktuar me Ruby_DR (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ruby_DR't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ruby_DR Shto Ruby_DR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ruby_DR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Une jam vetem.

Modifikuar nga Lela_Dr datë 26/07/2005 ora 22:50

Mesazh i vjetër 09 Qershor 2005 06:48
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i/e paregjistruar
.

Regjistruar: 13/08/2004
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1280

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

Une jam vetem.

pse rren?

Un jam me njerez te aferm.

Mesazh i vjetër 09 Qershor 2005 08:03
i/e paregjistruar nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i/e paregjistruar Kliko këtu për të kontaktuar me i/e paregjistruar (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: i/e paregjistruar Shto i/e paregjistruar në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i/e paregjistruar në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ruby_DR
Special

Regjistruar: 29/04/2005
Vendbanimi: aty ku nuk ta pret mendja
Mesazhe: 2080

vetem me cigaren dhe pc

Mesazh i vjetër 09 Qershor 2005 20:46
Ruby_DR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ruby_DR Kliko këtu për të kontaktuar me Ruby_DR (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ruby_DR't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ruby_DR Shto Ruby_DR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ruby_DR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist

Regjistruar: 27/08/2004
Vendbanimi: Asgard
Mesazhe: 1568

Une jam vetem.....

Mesazh i vjetër 10 Qershor 2005 21:46
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lord_Of_The_Strings Kliko këtu për të kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lord_Of_The_Strings't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lord_Of_The_Strings në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
100%PogradeCare
Puturoshe...

Regjistruar: 13/12/2003
Vendbanimi: u.s.a
Mesazhe: 296

me...myself...and I

Mesazh i vjetër 10 Qershor 2005 23:08
100%PogradeCare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të 100%PogradeCare Kliko këtu për të kontaktuar me 100%PogradeCare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: 100%PogradeCare Shto 100%PogradeCare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto 100%PogradeCare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

si zakonisht me koleget e nderum te punes

Mesazh i vjetër 10 Qershor 2005 23:17
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
zonjusha
Vajza e trendafilave

Regjistruar: 19/05/2004
Vendbanimi: Belgium
Mesazhe: 245

ndersa une ne keto momente jam vetem fare

Mesazh i vjetër 11 Qershor 2005 00:02
zonjusha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të zonjusha Kliko këtu për të kontaktuar me zonjusha (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të zonjusha't! Kërko mesazhe të tjera nga: zonjusha Shto zonjusha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto zonjusha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
vari narin
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 11/06/2005
Vendbanimi: ne birucat e beratit
Mesazhe: 9

SA MIRE DO ISHTE TE ISHA UNE VENDE TE VELLAIT TEND ,

Mesazh i vjetër 11 Qershor 2005 01:08
vari narin nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të vari narin Kliko këtu për të kontaktuar me vari narin (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: vari narin Shto vari narin në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto vari narin në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Arrow

Me nje shoqen time nga Peja.
Erdhi per vizite dhe po kenaqemi duke pire kafe dhe cigare!

Mesazh i vjetër 11 Qershor 2005 03:06
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 22:25 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 82 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Me ke ndodheni ne keto momente?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar