kontinenti
Blujtes
Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934
|
Citim: Po citoj ato që tha Fajtori
Kontinenti me postimin tend tregove se postimet e tua bazohen ne urrejtjen ndaj grekeve, jo ne drejtesine ndaj popujve. Pse duhet patur patjeter "dicka ndaj grekeve"? Te pergjithesohen greket ne kete menyre tregon racizem te paster. Mos fitofte kurre ky krah ekstremist ne Shqiperi. Do sherbente vetem per organizimin e cetave te armatosura kunder grekeve. Dhe per me teper do ndante shqiptaret sic po ndahen qysh ketu ne forum.
Jo...jo...jo,nuk eshte e vertete.
O Fajtor,une kam shume miq greke qe vertet jane njerez te mire. Urrejtja ime nuk eshte etnike,por,eshte politike. Une urrej shovinizmin,klanet, qarqet e ndyra greke te cilat fatkeqesisht kane shume force mbi popullin e tyre.
Nje here ne Tv po flitej per masakrat qe ai Berisha bente kundra te ashtu quajturve Vorio epiriote. Dhe televizioni nxorri ngjarjet me ambasadat dhe per ironi, skenat ishin me ambasaden gjermane,tek e cila kam qene aty,por,nuk hyra.
Skena ishte ; policia me shkopinj duke ndjekur popullin.
''Ja se si i rreh Berisha vorio epiriotet'' thoshte televizioni,etj.etj.
Ate skene e njihja aq mire,sa vertet po perpiqesha te shikoja veten time aty. Pikerisht televizioni shteteror ET1, i jepte ato pamje.
A nuk kisha te drejte te revoltohesha? A nuk ishte nje poshtersi?
Me kete rast,qarqet,nuk po benin gje tjeter,por,po genjenin popullin e tyre dhe jo mua. Shpifje nga me te ndryshmet,nga me te poshtrat.
Kurse populli i thjeshte eshte ai popull qe eshte ne te gjithe boten.
Nuk e mohoj qe ne Greqi ka njerez te mire.
Aty ku ka lot,ka edhe zemer.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|