Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Sfera Institucionale > Partite dhe Elita Politike > Berishkracia dhe demokracia?Jane dy ide qe sperpuqen.
Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

z. Kola, shpresoj te lini diskutimet personale, te cilat mund ti bejme dhe ne privat, dhe te flasim mbi temen. Une me kontinentin nuk kam asgje, por me llogjiken se patjeter duhet patur dicka kunder grekut qe te quhemi pro-shqiptare nuk jam dakort. Ne fund te fundit con ne urrejtje nderetnike dhe na ben neve, shqiptaret, te gjykojme popujt e tjere pa asnje llogjike. Ja per shembull, shiko sa shqiptare behen antigreke pa patur akoma asnje kontakt me ta, vetem duke lexuar urrejtjen e shqiptareve te tjere. Jam dakort qe te ndeshkojme dhe te denoncojme veprimet armiqesore te individeve ose shtetit grek, por s'ka kuptim te jemi "kunder grekut". Jane popull qe ne fund te fundit do na respektonin nese sillemi me vendosmerine e duhur dhe me drejtesi.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2005 05:35
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Smile

Po hajt paska lezet te ju lexoj ju te DYVE!

Na kenaqet fare me bisedat tuaja!

Diskutim te kendeshem!

Ca do te thote "Berishkracia", nuk e kuptoj!Keni mundesi te ma shpjegoni paksa ju lutem?!

respekte-Helga.

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2005 05:41
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petrit Kola
Mbushes topi.

Regjistruar: 10/06/2005
Vendbanimi: Ne autobuz
Mesazhe: 996

Shqiptaret...

Shqiptaret jane ppopull miqesore dhe asnje e keqe nuk i ka ardhur dhe nuk do ti vije historikisht fqinjeve tane nga ne. Jemi ne te cilet kemi qen viktimat e tyre. E fundit mizori nga ana e serbeve, ngjarjet ne Kosove po qe se e dini dhe e fundit nga ana e grekerve ishte debimi i popullsise came dhe konfiskimi i trojeve te tyre.
Ke lexuar per anketen ku ne, amerikanet, turqit jemi popullujt me te urryer nga greket. Shifra eshte shqetsuese. Sikur ta leme s'na kane qef si kemi qef nuk do ishte me mire.

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2005 05:52
Petrit Kola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petrit Kola Kliko këtu për të kontaktuar me Petrit Kola (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Petrit Kola't! Kërko mesazhe të tjera nga: Petrit Kola Shto Petrit Kola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petrit Kola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petrit Kola
Mbushes topi.

Sykaltra...

Mendoje se eshte gabim ortografike ndoshta deshin te thonin "Berishokracia"

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2005 05:55
Petrit Kola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petrit Kola Kliko këtu për të kontaktuar me Petrit Kola (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Petrit Kola't! Kërko mesazhe të tjera nga: Petrit Kola Shto Petrit Kola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petrit Kola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

E leme qe shumica e shqiptareve nuk ka simpati per greket dhe nje shumice greke per shqiptaret. Megjithate keto shumica ndryshojne kollaj ne vartesi te propagandes mediatike. Mund te behen ekstremiste dhe te predikojne urrejtje, ose te zbuten dhe te jetojne ne paqe. Nuk eshte e thene se duhet zgjedhur gjithmone rruga e ashper dhe luftarake. Ne kemi nevoje te ndertojme shtet. Kete e kemi ne dore vete. Me pas mund te influencojme rregullat e lojes me veprime politike. Mund te lihen menjane sentimentet e paorganizuara per te krijuar plane fitimprurese me afat te gjate.

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2005 06:08
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petrit Kola
Mbushes topi.

Une...

Une nuk shkruajta simpatira. Une shkruajta fakte. Dhe ne 1997 Greqia desh te pushtonte jugun por u ndalua nga amerikanet dhe turqit. Te ka zene gje veshi a syri per kete se une si ti jam. Nuk kam ndonje kanal privat informacioni. Kam radion, gazetat dhe internetin si puna jote besoj ?

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2005 06:24
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Shume arsye e bukur Fajtori!

Gjithashtu shtoj:Bejme mire te shohim hallet tona si Shqipetare qe jemi!
Te ndihmojme me sa mundesi qe kemi Shqiperine!
Gjithkush te filloje qe nga Familja e tij!Te mos nderprese shkollimin e femijes, qofte djale apo vajze!
Injoranca duhet zhdukur!-Jeta duhet pare me sy me te gjere!
(kjo ben pjese ne Demokracine personale te cdo njeriu qe kerkon zhvillim!)
Ne kemi zakon si popull te shikojme "shtepite" e tjetrit,
ndersa "shtepise" tone i harrojme dhe ngjyren!

Cdo shtet ka rregullat dhe ligjet e veta!Tek e fundit,-emigranti gjithmone eshte trajtuar si "skllav' ne Europe dhe Ballkan!

Lereni grekun, italianin apo amerikanin dhe anglezin!
E kane ne rregull catine e tyre keta!Ne jemi qe kemi nevoje per nje mburoje te sigurt,
per nje Shtet te Plotefuqishem, me ligje, rregulla dhe Disipline!

Sa per Berishokracine,-s`kam c`te them!
Ne e shesim njeriun tone per 5 lek me shume!-Shqipe hesapi!Fluturojme me krahe te lehte!)

RRofte Shqiperia!

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2005 06:26
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petrit Kola
Mbushes topi.

Syklatra...

Fajtori ka vene nje shprehje te nje Jimi ne funde te shkrimit te tije.

Jam dakort le te hedhim hapin e pare. Te largojme binomin Nano-Berisha qe e katandisen Shqiperine ne kete pike ku ajo ndodhet sote, te mjerueshme. Votoni per kete te doni por jo per ta.

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2005 06:44
Icemen
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 21/04/2005
Vendbanimi: Toronto
Mesazhe: 52

Ta quash Berishen si Antinacionalist me duket se duhet te jesh i papergjegjshem ose dashakeq.
Te thuash qe beri loje me ata te peste nuk e di se si mund ta pohoje ajo goje.
Te thuash qe instaloi Berisha Janullatosin nuk e di as vete se c`po thua.
Te besh krahasime Berisha dhe Enver sikur krahason diell dhe ferr.
Bashke me ato te tjerat qe thua me duket se as vete nuk po di se cfare flet.

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2005 11:10
Icemen nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Icemen Kliko këtu për të kontaktuar me Icemen (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Icemen Shto Icemen në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Icemen në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Kontinenti me postimin tend tregove se postimet e tua bazohen ne urrejtjen ndaj grekeve, jo ne drejtesine ndaj popujve. Pse duhet patur patjeter "dicka ndaj grekeve"? Te pergjithesohen greket ne kete menyre tregon racizem te paster. Mos fitofte kurre ky krah ekstremist ne Shqiperi. Do sherbente vetem per organizimin e cetave te armatosura kunder grekeve. Dhe per me teper do ndante shqiptaret sic po ndahen qysh ketu ne forum.

Jo...jo...jo,nuk eshte e vertete.
O Fajtor,une kam shume miq greke qe vertet jane njerez te mire. Urrejtja ime nuk eshte etnike,por,eshte politike. Une urrej shovinizmin,klanet, qarqet e ndyra greke te cilat fatkeqesisht kane shume force mbi popullin e tyre.
Nje here ne Tv po flitej per masakrat qe ai Berisha bente kundra te ashtu quajturve Vorio epiriote. Dhe televizioni nxorri ngjarjet me ambasadat dhe per ironi, skenat ishin me ambasaden gjermane,tek e cila kam qene aty,por,nuk hyra.
Skena ishte ; policia me shkopinj duke ndjekur popullin.
''Ja se si i rreh Berisha vorio epiriotet'' thoshte televizioni,etj.etj.
Ate skene e njihja aq mire,sa vertet po perpiqesha te shikoja veten time aty. Pikerisht televizioni shteteror ET1, i jepte ato pamje.
A nuk kisha te drejte te revoltohesha? A nuk ishte nje poshtersi?
Me kete rast,qarqet,nuk po benin gje tjeter,por,po genjenin popullin e tyre dhe jo mua. Shpifje nga me te ndryshmet,nga me te poshtrat.
Kurse populli i thjeshte eshte ai popull qe eshte ne te gjithe boten.
Nuk e mohoj qe ne Greqi ka njerez te mire.
Aty ku ka lot,ka edhe zemer.

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2005 12:04
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:42 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Sfera Institucionale > Partite dhe Elita Politike > Berishkracia dhe demokracia?Jane dy ide qe sperpuqen.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar