Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > A keni provuar ndonje here DROGE?
Gjithsej 6 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Nuk eshte dhe aq e keqe jo!! Do te jeni happy tere kohen dhe s'do keni kohe per merzitje....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2005 02:41
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

hehehe, po pse kot vajta deri ne Hollande une, per te pare kanalet e Amsterdamit?

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2005 03:01
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Kam provuar dikur,nga kurioziteti me shume,por nuk jam klient i saj.jam klient i femrave

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2005 10:30
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist

Regjistruar: 27/08/2004
Vendbanimi: Asgard
Mesazhe: 1568

Citim:
Po citoj ato që tha wydra
hehehe, po pse kot vajta deri ne Hollande une, per te pare kanalet e Amsterdamit?

Po ti deri ne Amsterdam per ate pune? Hajde kalo nga shtepia ime, te bie dhe me afer dhe me më pak shpenzime

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2005 14:16
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lord_Of_The_Strings Kliko këtu për të kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lord_Of_The_Strings't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lord_Of_The_Strings në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enderra e vdekur!
Dentist pulash...........

Regjistruar: 06/12/2003
Vendbanimi: Knej anej gjithanej london uk
Mesazhe: 71

skank puro edhe magjik mashrums quhen. Jan ca kerpurdha qe i han te gjalla ose i fut ne qaj.

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2005 14:39
Enderra e vdekur! nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enderra e vdekur! Kliko këtu për të kontaktuar me Enderra e vdekur! (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enderra e vdekur! Shto Enderra e vdekur! në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enderra e vdekur! në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Syri_Magjik
VIP Baby

Regjistruar: 26/04/2005
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 528

Urime per temen!!!

JO se kam provuar dhe as dua ta provoj!

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2005 16:28
Syri_Magjik nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Syri_Magjik Kliko këtu për të kontaktuar me Syri_Magjik (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Syri_Magjik't! Kërko mesazhe të tjera nga: Syri_Magjik Shto Syri_Magjik në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Syri_Magjik në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Ndonje me te dredhur , me te radhe
Tymos nga veshet

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2005 16:41
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Kela
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 10/08/2005
Vendbanimi: Ne Realitetin e botes njerezore
Mesazhe: 427

Njoh disa persona qe s'kane lene gje pa provuar vetem nga kureshtja, por jetoj me parimin qe kureshtja vret dhe macen, keshtuqe s'ke kam as nuk do ta provoj.Une jam nje nga keta persona qe s'duron eren e duhanit e leje me te jete ndonje gje edhe me e forte!!

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2005 17:04
Kela nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kela Kliko këtu për të kontaktuar me Kela (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kela Shto Kela në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kela në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
komando
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 31/08/2005
Vendbanimi: ketu ku plasin kamikazet dhe nuk trembem fare mosul irak
Mesazhe: 30

A keni provuar ndonje here DROGE?

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Ndonje me te dredhur , me te radhe
Tymos nga veshet

KESHTU VAZHDON AJO PUNE NGA NJE TE RRALLE DHE PASTEJ BEHET KRONIKE AJO PUNE SE TA KERKON TRUPI.
ME MIRE ESHTE TE MOS TA PI ASKUSH NE BOTE DHE NUK JA UROJ ASKUIT GJITHE TE MIRAT NGA ARMANDO KOMANDO MOSUL IRAK !!!.....

Mesazh i vjetër 01 Prill 2007 11:25
komando nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të komando Kliko këtu për të kontaktuar me komando (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të komando't! Kërko mesazhe të tjera nga: komando Shto komando në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto komando në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

komando po pate men lal ske pse e vazhdo me shume...
une kam provuar tre fletshe ose cokollat,te bardhe,si ta dush ti,nga kureshtja por jo ta vazhdoj me tej,nuk me ben pershtypje,thjeshte nga kurioziteti njeriu provon shume gjera

Mesazh i vjetër 09 Prill 2007 13:05
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:21 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 6 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > A keni provuar ndonje here DROGE?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar