Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Ku jetoni momentalisht?
Gjithsej 19 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ALISIA_O3
The best

Regjistruar: 17/11/2005
Vendbanimi: tek teatri i kukullave
Mesazhe: 25

JAM NGA TIRANA KAM 6 VJET NE USA

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 07 Dhjetor 2005 03:27
ALISIA_O3 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ALISIA_O3 Kliko këtu për të kontaktuar me ALISIA_O3 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ALISIA_O3 Shto ALISIA_O3 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ALISIA_O3 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ciko
Anetar i ri

Regjistruar: 28/11/2005
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 3

shqiperi

prej 10-vjetesh jetoi ne napoli itali.

Mesazh i vjetër 08 Dhjetor 2005 00:17
ciko nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ciko Kliko këtu për të kontaktuar me ciko (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ciko Shto ciko në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ciko në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

[QUOTE]Po citoj ato që tha kacurelja
[B][QUOTE]Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
po ene me na i dhone se kena problem te vim te pim na i kafe mi..

hajdeni jeni te mirepritur... [/

flm rrusho per mikpritjen tate

Mesazh i vjetër 11 Dhjetor 2005 20:45
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diellza26
i am a good person

Regjistruar: 09/07/2004
Vendbanimi: ku te dua
Mesazhe: 359

Tirane prej 10 vitesh.

Mesazh i vjetër 16 Dhjetor 2005 18:13
diellza26 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diellza26 Kliko këtu për të kontaktuar me diellza26 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: diellza26 Shto diellza26 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diellza26 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ida19ath
akooooma studente

Regjistruar: 14/11/2005
Vendbanimi: Greece
Mesazhe: 374

Përshëndetje të gjithëve!!!

Jam nga BERATI dhe kam 4 vjet në Athinë.

Mesazh i vjetër 17 Dhjetor 2005 00:24
ida19ath nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ida19ath Kliko këtu për të kontaktuar me ida19ath (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ida19ath Shto ida19ath në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ida19ath në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Regjistruar: 08/09/2004
Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur
Mesazhe: 2683

UNE JETOJ NE TIRANE

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2005 21:27
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tironcja_tr
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 04/09/2005
Vendbanimi: tirone
Mesazhe: 63

ne TIRANE prej 17 vjetesh e 6 muajsh

Mesazh i vjetër 25 Dhjetor 2005 23:53
Tironcja_tr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tironcja_tr Kliko këtu për të kontaktuar me Tironcja_tr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tironcja_tr Shto Tironcja_tr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tironcja_tr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Ne padova shtyj ditet qe prej shtatorit 2003, pastaj ditet e tjera te jetes time i kam kaluar ne elbasan...sa me ka marr malli.

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2005 23:53
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ARENC
Anetar i ri

Regjistruar: 18/12/2005
Vendbanimi: FI
Mesazhe: 24

Jetoj ne Firenze (IT)

Mesazh i vjetër 29 Dhjetor 2005 21:32
ARENC nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ARENC Kliko këtu për të kontaktuar me ARENC (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ARENC Shto ARENC në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ARENC në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
rehat
cam me vule

Regjistruar: 22/09/2005
Vendbanimi: anes
Mesazhe: 18

Une jam nga Lushnja , por jetoj ne Irlande .

Mesazh i vjetër 29 Dhjetor 2005 23:04
rehat nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të rehat Kliko këtu për të kontaktuar me rehat (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: rehat Shto rehat në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto rehat në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 11:04 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 19 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Ku jetoni momentalisht?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar