Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > A ka ne TOP FEST 4 ndonje kenge qe nuk eshte kot?
Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
HERO
vampir

Regjistruar: 06/08/2005
Vendbanimi: topana
Mesazhe: 412

cfar skandali

degjova nje kenge te Manjola Nallbanit me nje karagjoz,dhe me vjen keq qe ajo e ka ul veten aq poshte sa te kendoje kenge te tilla,cfar turpi,kam patur respekt te madh per Bojken Lakon por kenge te tilla arixhinjsh nuk duhet ti kishte lejuar ne top-fest,eshte gjynah ti paraqesesh rinise shqipetare mediokritet te tille,ishte nje kenge pa pike vlere artistike.Edhe turp tju vije.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 25 Prill 2007 13:32
HERO nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të HERO Kliko këtu për të kontaktuar me HERO (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: HERO Shto HERO në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto HERO në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Re: cfar skandali

Citim:
Po citoj ato që tha HERO
degjova nje kenge te Manjola Nallbanit me nje karagjoz,dhe me vjen keq qe ajo e ka ul veten aq poshte sa te kendoje kenge te tilla,cfar turpi,kam patur respekt te madh per Bojken Lakon por kenge te tilla arixhinjsh nuk duhet ti kishte lejuar ne top-fest,eshte gjynah ti paraqesesh rinise shqipetare mediokritet te tille,ishte nje kenge pa pike vlere artistike.Edhe turp tju vije.

Hero une kam kohe qe me vjen keq per Manjola Nallbanin, se kuptoj se si nje kengetare qe kendon "Carmen" mund ta ule veten me pseudo-kenge...po biznesi mesa shoh s'te le zgjidhje... :o

Mesazh i vjetër 25 Prill 2007 17:23
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Kam pershtypjen qe ky çuni ka degjuar shume Finley-t se dhe floket i ka njesoj :o :o

Genti - Te dua, te urrej :  

Mesazh i vjetër 28 Prill 2007 17:02
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Macokumecizme
Anetar i ri

Regjistruar: 03/05/2007
Vendbanimi: France
Mesazhe: 4

Ka vertet shume mediokritet o zot pse i lejojme te tille njerez te shfaqen ne ekranet tona dhe te edukojne te rinj e te vjeter me cilesi te dobet dhe pik vlere.
une pashe Aida Hanin dhe me pelqeu shume.A mund te ma gjeje dikush videon e dales se saj ne topfest4?ishte shum lart.Dhe lexova tek 1 intervist qe kishte dhene per palomen qe kompozon shkruan tekste kengesh dhe luan ne violine kjo dihet fantastike.Votoni o te rinj per Aiden kodi 105.
Le t`i ndihmojme ne keta artiste qe ligji si mbron dhe llumi i mbulon.

Mesazh i vjetër 03 Maj 2007 18:45
Macokumecizme nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Macokumecizme Kliko këtu për të kontaktuar me Macokumecizme (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Macokumecizme Shto Macokumecizme në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Macokumecizme në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Endri
Moderator

Regjistruar: 03/01/2003
Vendbanimi: Today
Mesazhe: 1498

Voten ja dhash Ponit. I kam qejf vlonjatet. :p :p :p

Mesazh i vjetër 05 Maj 2007 11:20
Endri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Endri Kliko këtu për të kontaktuar me Endri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Endri Shto Endri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Endri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
zekthi
Anetar i ri

Regjistruar: 01/03/2007
Vendbanimi: angli
Mesazhe: 3

Citim:
Po citoj ato që tha tulipani
Interesant ky djali  ...nuk ka ndonje ze te jashtezakonshem por melodioz, kenga ka muzike dhe sikur ta degjosh pa fjalet...dhe nje gje e jashtezakonshme : di ti bjere nje vegle muzikore ...sa here ju ka qelluar te shikoni nje kengetar shqiptar qe di ti bie nje instrumenti ? Pergezime !!

Drini Shkreli - Nje nate me ty :

teksti eshte ky:

tani qe dhe nata
dalngadale po largohet
dhe mengjesi po afrohet
jam ketu tek shtrati yt
e te shoh sa embel fle
dua te di c'engjell je
ti qe ke pushtuar perbrenda
shpirtin tim
Ref:
Une e di qe drita e yjeve
rrjedh nga syte e tu
edhe shiu melankoline
rremben nga lotet e tu
une e di, pse te dua
se pa ty jo s'ka kuptim
edhe fantazia e nates
lind nga puthjet..e tua

Papritur, ti ne gjume
pafajsisht po buzeqesh
dhe kete dhome magjia vesh
Sa kurioz qe jam
te njoh dhe une cfare po enderron
nese per mua po mendon
Do te doja
qe kjo nate me ty
mos largohej kurre

Ref:
rrjedh nga syte e tu
edhe shiu melankoline
rremben nga lotet e tu
une e di, pse te dua
se pa ty jo s'ka kuptim
edhe fantazia e nates
lind nga puthjet..e tua

( muzike )

ref:

rrjedh nga syte e tu
edhe shiu melankoline
rremben nga lotet e tu
une e di, une e di
se pa ty jo s'ka kuptim
se kete nate une kam kuptuar
se sa shume..te dua

kodi i saj eshte nr 83, per kedo qe e pelqen si une kete kenge

Mesazh i vjetër 08 Maj 2007 16:16
zekthi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të zekthi Kliko këtu për të kontaktuar me zekthi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: zekthi Shto zekthi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto zekthi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

Kenga e Ponit ishte versioni femer i kengetarit tjeter Stine. Kenge te tilla mund ti kendoi cdo kush. Kenge aspak potente...
Me aq sa kam ndjekur votoj Tunen. Edhe kete here s'me zhgenjeu Aida Baraku qe ka bere tekstin dhe Armend Rexhepagiqi qe ka bere muziken e kesaj kenge...
Te tjerat ishin zhgarravina

Mesazh i vjetër 08 Maj 2007 16:35
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dorieta
fanse e cmendur

Regjistruar: 08/03/2005
Vendbanimi: ne parajse
Mesazhe: 180

lamtumire-p28!!!!!!
ylllllllllllll

Mesazh i vjetër 08 Maj 2007 18:59
dorieta nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dorieta Kliko këtu për të kontaktuar me dorieta (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dorieta Shto dorieta në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dorieta në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
DieLa
e fejuar

Regjistruar: 23/04/2007
Vendbanimi: ne verona
Mesazhe: 6

Hero,
nuk eshte me drejtor i topit Bojken Lako, ka 1 vit qe eshte bere Indri D.J.
top fest me i shemtuar se kete vit s'ben vaki.
e& une si ju mendoj qe do fitoj vlonjatja Poni (si gjithmone vlonjatet kane shkelqyer )
me kane pelq e&

Burn & Big Basta - Restart (ishalla best pop&rock)
Stine - Mos me thuaj jo
Fabiani & Samanta - Te dua (Stine production)

p.s. ashtu sic thonin mediat x zgjedhjet ne france qe njerezit jane te pavendosur, ashtu jane shqiptaret kete vit x top fest
me pak fjale top fest -----> sh dobet

Mesazh i vjetër 10 Maj 2007 17:18
DieLa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të DieLa Kliko këtu për të kontaktuar me DieLa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: DieLa Shto DieLa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto DieLa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Tuna me ka pelqyer ne kete top fest..........tekst i lezetshem...,melodia ok....ajo ok..te tana ok....a ka ma lezet??

Mesazh i vjetër 13 Maj 2007 23:53
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 02:33 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > A ka ne TOP FEST 4 ndonje kenge qe nuk eshte kot?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar