Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Arkiva > A do te ishte me e rregullt...
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Lela, po vjen fundi i vitit.
Na duhet proza tradicionale e fundvitit.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2007 12:48
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Vallai une per proza s'ja them fare....duhet te vije iliriusa ose ndonje Indrit.

Po deshe une di te kercej napolonin, ose ra Faja (Fajtori) prej Fikut :qeshje:

Mesazh i vjetër 20 Dhjetor 2007 20:33
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

[QUOTE][i]Po citoj ato që tha Lela_Dr [/i]
[B]Vallai une per proza s'ja them fare....duhet te vije iliriusa ose ndonje Indrit.

Po deshe une di te kercej napolonin, ose ra Faja (Fajtori) prej Fikut :qeshje: [/B][/QUOTE]

Lela_Dr. hajt pra na merr nji valle :)

Dy dele,
dy dele treqind pare.
Cohu Lela, cohu Lela na merr nji valle...etj.etj.

:gezim: :gezim: :gezim: :gezim: :gezim: :gezim: :gezim: :gezim:

Ra Lela prej Fiku,
sec ju vra qerpiku....ishalla s'eshte vrare, ke rene si mbi pupla!:)

:gezim: :gezim: :gezim: :gezim: :gezim: :gezim: :gezim: :gezim:

:-peshk: :-peshk: :-peshk: :-peshk: :-peshk: :-peshk: :-peshk: :-peshk: :-peshk: :-peshk: :-peshk: :-peshk: :-peshk:

Mesazh i vjetër 20 Dhjetor 2007 21:35
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Une jam...tema mund te vazhdohet ketej nga ana tjeter, qe eshte pozacerisht per te kercyer popullorshen.
[url]http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?s=&postid=372671#post372671[/url]

Po desh le te vije dhe kontja :D

Mesazh i vjetër 23 Dhjetor 2007 05:24
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

[B]Vallai une per proza s'ja them fare....duhet te vije iliriusa ose ndonje Indrit.

Po deshe une di te kercej napolonin, ose ra Faja (Fajtori) prej Fikut :qeshje: [/B][/QUOTE]
Hahahahahaha.....mir, mir...por jo napolonin. Me mire Fajen...si thu?

Mesazh i vjetër 24 Dhjetor 2007 10:37
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

[B]Une jam...tema mund te vazhdohet ketej nga ana tjeter, qe eshte pozacerisht per te kercyer popullorshen.
[url]http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?s=&postid=372671#post372671[/url]

Po desh le te vije dhe kontja :D [/B][/QUOTE]

Lela_Dr, ku ne anen tjeter ???!!!:)

Po kercen ti andej, nga ana tjeter?

:-peshk: :-peshk: :-peshk: :-peshk: :-peshk: :-peshk: :-peshk: :-peshk: :-peshk: :-peshk:

Mesazh i vjetër 24 Dhjetor 2007 15:53
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 11:02 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Arkiva > A do te ishte me e rregullt...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale nuk lejohen
Ikonat nuk lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar