Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit
Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957
|
Citim: Po citoj ato që tha cupka
Turll:
e ke parasysh ate episodin tek Friends kur Monica dhe Joey po flisnin per Chandler duke qene Chandler prezent por keta flisnin pa teklif sikur ai te mos ishte dhe ne fund Chandler thote "should I use my invisibility to fight crime or rob a bank" lol keshtu tani dhe me Gjergjin une dhe Briseida ja dhame pergjigjen ai vazhdon e pyet po kush te jete valle helloooooo anybody there?
mire mo mire, si te duash ti Gjergj vazhdo na injoro, ti ndac ne na lusin :p
Oooooooooooooooooh... po thashe pra... une patjeter qe iu gezova faktit qe me ndihmuat te kuptoja se cila ishte vajza ne foto!
Por meqe e hapa temen, dua ti shkoj ne fund duke kerkuar nese do mund te zgjidhet edhe pyetja se ne c'event eshte bere kjo foto...!
Dmth i referohet ndonje filmi, eshte ndonje poster... ku di une... publicistik... ndonje foto artisitike ... e ndonje fotografi dhe Jennifer eshte thjeshte modele apo...!
Kete po dua te kuptoj tani, se "Uria vjen duke ngrene thone"
Deri sa s'dija gje fare... s'e kisha vrare mendjen... pastaj me thone "Cila eshte" dhe... filloj e kerkoj se cila eshte, tani po dua te di se ne c'film (se besoj nga ndonje film do jete marre) eshte marre.
Faleminderit!
ps: Faje uroj ta gjesh edhe ti ate filmin! Kur fiksohesh me dicka...
Une psh... akoma s'kam gjet nje kenge qe me eshte fiksuar e kendonte Micky Mix - Vorrei che questo fosse il Paradiso!
Peace!