Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Nga cili rreth i Shqiperise kemi me shume forumista? Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 3.67.
Nga jeni ju??
Berat
Durres
Elbasan
Fier
Gjirokaster
Kavaje
Korce
Kruje
Lezhe
Lushnje
Permet
Pogradec
Sarande
Shkoder
Skrapar
Tropoje
Tirane
Vlora
Ne nje rreth tjeter qe nuk eshte permendur
Kosova
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 58 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Admirali
ITSD Engineer

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 2298

Re: Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha juve

Komshiu Lyfit qeke ti o?

Kush o ky Lufi mer jahu, se une nuk jam vendali i Cezmes se Ferres , i ardhur jam atje, qe nga qershor 1992 . Preardhjen e kam nga Lagja e Re

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2006 18:02
Admirali nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Admirali Kliko këtu për të kontaktuar me Admirali (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Admirali Shto Admirali në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Admirali në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliada
Anetar i ri

Regjistruar: 01/06/2006
Vendbanimi: durres
Mesazhe: 28

Wink

Re: Re: Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali

Kush o ky Lufi mer jahu, se une nuk jam vendali i Cezmes se Ferres , i ardhur jam atje, qe nga qershor 1992 . Preardhjen e kam nga Lagja e Re

Nuk ka durrsak qe nga 92 te kete ikur nga lagjia e re e te jete vendosur ne CF(cezmja e ferres).Durrsake jemi ne qe e kemi bo vendin grope me shekuj.

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2006 22:10
iliada nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliada Kliko këtu për të kontaktuar me iliada (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: iliada Shto iliada në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliada në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Re: Re: Re: Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha iliada

Nuk ka durrsak qe nga 92 te kete ikur nga lagjia e re e te jete vendosur ne CF(cezmja e ferres).Durrsake jemi ne qe e kemi bo vendin grope me shekuj.

hahhaha une e kam shpine qe prej 40 aty ke shkolla Eftali Koci (ish Kristaq Boshnjaku),
Kshuqe ti Admiralo nuk qeke Durrsak.

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2006 22:26
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Ca bahet mer bab vetem une qekam elbasanlli ktu . Na mbyten durrsaket per zotin , mire ne shqiperi po edhe ktu ne padova ngado qe te ikesh jane durrsak , trecerekun e kam shoqnin time po nejse. Forumista si ju durrsi ka plot :p :p :p :p :p Do na dali noi elbasanlli tjeter ktu se na u thane syte ...

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2006 22:45
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Diabolik me duket se s'ke shume shoqni ne gjere nga Elbasani ketu.

W Durresi.

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2006 23:28
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
buzeqeshja
studente

Regjistruar: 26/11/2005
Vendbanimi: mbi libra...
Mesazhe: 3155

Ouuuu po ku jane shkodranet mor kisha pershtypjen se ishim me shume hajdeni nje her e tregonje veten se po na e merr kupen durresi

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2006 23:56
buzeqeshja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të buzeqeshja Kliko këtu për të kontaktuar me buzeqeshja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: buzeqeshja Shto buzeqeshja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto buzeqeshja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Admirali
ITSD Engineer

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 2298

...

Citim:
Po citoj ato që tha iliada

Varet se ke njeh ti nga Lagja e Re, dhe nese me njeh dhe mua ose jo.

-----------------------------------------------------------------

Lela, une e di qe ti e ke shtepine qe prej 40 tek perkarshi Kristaqit (sot Eftaliu) , por qe une jam durrsak, dhe durrsak puro kjo as nuk ka diskutime, dhe ti e din shume mire, mjafton te kujtosh mbiemrin tim

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2006 00:46
Admirali nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Admirali Kliko këtu për të kontaktuar me Admirali (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Admirali Shto Admirali në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Admirali në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Nigo
i larguar

Regjistruar: 19/03/2006
Vendbanimi: .........................................
Mesazhe: 1757

Forca Tirona se na mytën Durrsakët e Fjerakët.

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2006 02:19
Nigo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Nigo Kërko mesazhe të tjera nga: Nigo Shto Nigo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Nigo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
rehat
cam me vule

Regjistruar: 22/09/2005
Vendbanimi: anes
Mesazhe: 18

Para Himara , dmth Fieri :p

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2006 02:28
rehat nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të rehat Kliko këtu për të kontaktuar me rehat (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: rehat Shto rehat në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto rehat në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Art
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 05/01/2006
Vendbanimi: Ne qiell
Mesazhe: 104

Po bej levizje si shume

Nuk e di cilin vend ta them

Mesazh i vjetër 14 Qershor 2006 16:36
Art nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Art Kliko këtu për të kontaktuar me Art (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Art Shto Art në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Art në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:26 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 58 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Nga cili rreth i Shqiperise kemi me shume forumista?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar