RAIMONDI
Veteran ne forum
Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492
|
Citim: Po citoj ato që tha RAIMONDI
-Degjoni ore fourmorer -Une aty nuk kam fantazuar per veten time
--Aty kam treguar ne nje menyre tjeter nje barsolete qe une thosha ne Vlore ne lokal me shoke dhe ata mbanin Barkun me dore nga te qeshurit -- dhe dhitej gjithe lokali , s e ishte lokali i nje shokut tim t e ngushte, Ballist. Lokali ishte pa drita dhe ne loznim letra ne nje tavoline,me qiri, njerez ksihte shume pak ne darke vone--kush vinte ne lokal vente e merte vet biren --hahahahahaahah--se ky shoku im nuk mudn ta linte lojen sepse kerciste hilja renmcem , se po loznim pese kac me shoke , dy e dy--- dhe i benim shenja njeritjetrit---
-----------Ky shoku im, kishte dhe nipcen aty qe loste me ne,nipcja ishte moshe me e madhe se dajua --hahahaha dhe nipcja ishte nje palaco qe tallte bythen me dajon, se me thoshte nipcja mua ne vesh, qe mos degjonte dajua :
--Ky Dajua im eshte shume i shemtuar --hahahahaahahahaha --Une i thoshja ;--Boll ore idiot boll, se na cave trapin -, po nipcja nuk rinte rehat, ishte qen i keq fare --se nipcja ishte qytetar , ndersa dajua, ky shoku im , tani kishte ardh ne qytet, dhe kishte jetuar keq--Por ishte shume cun i mire-----Pastaj mua me ngriheshin nervat dhe treogja ndonje barsolete qe ata mbanin barkun me dore--dhe nje dite tregova kete barsolete -
---Qe njerit i dhimbte koka poshte --po i dhimbte qamet --looooooooooooool---- dhe vajti tek doktori te vizitohej --dhe doktori e pyeti :--Sa her e ben me gruan ??-- Ky i tha :--Dy here-( -Doktroi i thote :--Po mire nuk beke shume, --Po me ben?- e pyeti doktori, --Ky i thote --Po kam nje dashnore ,...ja bej edhe asaj dy here..---Po mire i thote doktori , s'ka problem , Po me ben ?--i thote doktori ---Ky i thote: --Po kam nje sekretare ne zyre ...do dhe ajo dy here , se jemi 8 ore bashke , skam si ja bej---Ja ben doktori :--Mmmmm , njecike si shume beke, po nejse , Po me nuk ben apo jo ?--i thote doktori-.....Eh, o doktor -- i thote ky -- Kam mesusen e djalit -- Tmeri vete po nuk ja bera edhe asaj dy here ma le djalin ne klase se im bir nuk meson fare, eshte katramdh me keq se une ne kohe time----Doktroi i thote :-- Degjo , po me ben me dhimbje koke,..do zoti e s'ben me ..--I thoe ky :-- Po jo or doktor jo , nuk di nga tja mbaj , se do dy here dhe shitse e qumeshtit, se me le pa qumesht me dhjet numrat ( se ishte kohe dulle )
------Doktroit po i binte vilani ( si shoket e mij ne Vlore qe ne keto momente po shqyheshin dhe me ulerinin mua --Ishalla nuk ben me ai shkerdhat,se na zuri koka dhe ne ....loooool) dhe i thote ketij :--Aman mos me thuaj qe ben me se vdiqa nga dhemjbet e kokes vetem nga cpo degjoj, -----Jo o doktor , jo --je pafat fare , se kur hy ne shkalle t e pallatit kam nje komshije sherrxhove ,qe po nuk ja bera edhe asaj dy here do tundet pallati nga ulerimat e asaj----
---Po mire ore i thote doktori :--Me keto c'po degjoj une ,Ti mire qe qendron ne kembe ,shqyr qe shkon ne shpi me kembet e tua --Jo ore cne i thote ky--Ca ne kembe -Une ne shpi hy me zvarritje , si korkodil ..............--Ja kaq--Dhe pastaj ata ja tregonin gjithe Vlores, behej histori ai muhabet
----------Kete tregoja une ne nje lokal ne Vlore,--------- tek stacioni i autobuzit , fabrika e orizit, ne ane te ruges Vlore -Skele, ne dimer, pa drita, se Nnao na linte pa drita qeni , duke lozur letra me hilera, me nje kafe para se nuk kishim koker leku ( ) , dhe duke bere humor pa fund.....tavolinen e kishim prane xhamit qe te shifnim vajzat...-
------Dhe tani qe e kujtoj ate lloj jete me ka marre malli shume, me shijonte shume ajo jete ne Vlore, vertet ishte e varfer por ishte jete mes miqsh e shokesh, me biseda plot humor ---------dhe une vdisja per njeciek muhabet , e per llogje dhe ata vdsinin se qeshuri , dhe tani qe kujtoj me ze te qeshurit -
--Keshtu qe nuk eshte fantazia ime-------eshte thjesht barsolete --Ndaj ti DEB mos u nxito ne konkluzione ---------
---Por duke hequr dore nga modestia per nje cast , mund te them se une kur kam qene ne Vlore kam qene i rrethuar nga admirimi i vajzave te qytetit tim dhe kam pasur te dashura te bukura ........
kjo kaloi pa dashje dhe nuk fshihet --
Modifikuar nga RAIMONDI datë 24/08/2010 ora 08:39
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|